2011 Şubat Anneleri

çağlayan benim geç döllenme olduğu için d tarihi değişti 4 şubat oldu değiştirirsen sevinirim sölemeyi unutmuştum :kedi::kedi:

facebook sayfası niye sing in yazıyo anlamadım

Bende o an face açıktı acaba ondan olabilirmi dur tekrar deniyim düzeltmek için

çağlayan benim geç döllenme olduğu için d tarihi değişti 4 şubat oldu değiştirirsen sevinirim sölemeyi unutmuştum :kedi::kedi:

Tamam canım düzenliyorum erken gelicek bebişimiz :))

canım benimkinide 12. haftada erkek olabilir dedi şimdi kesinleşti erkek dedi genelde kemik yapısından tahmin ediyor doktorlar erkek deyincede genelde çıkıyor çok nadir yanılma payları oluyor hayırlısı olsun

mrhb herkese.ne güzel cinsiyetler öğreniliyor hep.öğrenenlerin gözü aydın hayırlısı olsun.çağlayancım ne güzel Rabbim gönlüne göre verdi.hayırlısı olsun prensesimiz.darısı öğrenemeyenlerin başına.bende haftaya perşembe öğenicem inşallah.çok merak ediyorum2li testte kıza benziyor demişti dr.hayırlısı bakalım

ya bende öğrenmek istiyorum artık

çağlayan beni ne zaman ekliyorsuun::)))

Ben seni ekledim yokmusun bilmiyorumkismile
bakıyorum hemen
aman zamanını doldursunda öle gelsin sıpam benimmm

evet canım sağlıkla zamanlarında gelsinler

Çok saol canım,yoksun kaç gündür buralarda nerdesin özelden msj atıcaktım artık sende bebişinde iyisin diymi.Bir sorun yok :))

herbaryum canım gmişte okudum da yanlış hatırlamıyorsam karşıyaka da oturacakmışsın .bende ordayım yakınız yani ne güzel

çağlayancım çok fazla giremiyorum.girsemde net çok yavaş ve sınırlı burda.10 gündür yazlıktayım foçada annemlerin yanında.cuma dönücem ama.o zaman evden rahat rahat girerim.sağol canı bizi düşündüğün için.iyiyiz ikimizde şükür.sadece daha öncede dediğim gibi çok rahatım hiç hamilelik belirtisi yok ondan endişeliyim.inşallah iyidir bebişim

hihoyyythihoyyyt ay çok mutlu oldum:))

Çağlayancım listede tekrar işin olduğu zaman müsait de olursan adım CUTIE orda CUTIİE yazıyor birde tahmini doğum tarihim 16.Şubat ekleyebilirsen çoook mutlu olurum canım, şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…