kızlar hazırmısınız ben geldim
KIZIM OLUYORRRRRRRR
çağlayan çoook sevindim tebrik ederim prensesin oluyoo demek zemuszemus
bana da büyük ihtimal kız demişti. pazar günü kontrol var kesinleşecek inşallah kaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hepimiz opuyorumnanaktan
kızlar ya bu arada çatlak önleyici krem kullanmaya başlayan var mı aranızda? kullanıyosanız markası ne????
Saol canım İnş allahım seninde o güzel gönlünden geçeni verir canım
opuyorumnanaktan
zaten siz olmasanız ben bu kadar rahat olamazdım,herşeyde yanımdasınız,herşeyimi sizle paylaşıyorum.İyiki tanımışım hepinizi olumunekankayizsmile
Çağlayancım hayırlı olsun kız bebişin mi olacak çok sevindim. Bizimkisi daha göstermedi kız olabilir dedi doktor 16. haftada tekrar bakarız dedi.
canım çok sevindim sizin adınıza ne güzel gönlğnden geçen oldualkisalkisalkis
muayene nasıl geçti
Kızlar herkes Lierac çatlak kremini öneriyor.
burda eczanede fiyatı 60 tl
aynen canımm bende iyiyki tanımışım valla bütün herşeyimi yazıyorumm :=) bende öpüyorum yanklarından arıkk bugün senin ayakların yere basmaz :)
Saol canım,inş.seninkide yanılmamıştır.
Ben defterimi evde unutmuştum sabah hiç birşey aklıma gelmedi gelenleride zaten size yazdım :)))
bana da büyük ihtimal kız demişti. pazar günü kontrol var kesinleşecek inşallah kaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hepimiz opuyorumnanaktan
kızlar ya bu arada çatlak önleyici krem kullanmaya başlayan var mı aranızda? kullanıyosanız markası ne????
canım ben başladım kreme,ismi de LIERAC,
Sürmeli ben 50 TL ye aldım eczane tanıdıkdı, ama sıhhiye köprüsünün altında bi parfümeri var orda da 52TL Ankara dakilere duyrulurbayanssulusmile
inşallah gönlünden geçen olur bende lierac aldım tekin acarda 56 liraya aldım en çok bu markayı duyduğum için bunu aldım bakalım yarayacakmı
sürmeli yeni topiğimiz çok güzel yine linkini ilk sayfaya ekleyelim ulaşması daha basit olsun
canım çok şirinler kız annişleri sizin seçenekelriniz daha çok
gerçi şimdi erkekler içinde çok çeşit arttı
bu topikte sadece resim eklesek baştan belirterek herkes sadece aldıklarını eklese bir topikte öyle yapmışlar hiç yorum yapılmıyor sadece resimler var bakması çok rahat oluyor
süper fikir bence de hihoyyyt zaten eminim hepimiz çok cici şeyler alıcaz.o nedenle hiç yorum yazmadan sadece resim eklersek daha güzel olur.çünkü ben böyle topiklerde resimlere bakıcam diye sayfaları öyle hızlı geçiyorum ki gözüm dönüyo sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
sürmeli yeni topiğimiz çok güzel yine linkini ilk sayfaya ekleyelim ulaşması daha basit olsun
canım çok şirinler kız annişleri sizin seçenekelriniz daha çok
gerçi şimdi erkekler içinde çok çeşit arttı
bu topikte sadece resim eklesek baştan belirterek herkes sadece aldıklarını eklese bir topikte öyle yapmışlar hiç yorum yapılmıyor sadece resimler var bakması çok rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?