2011 Şubat Anneleri

Çağlayancım hayırlı olsun kız bebişin mi olacak çok sevindim. Bizimkisi daha göstermedi kız olabilir dedi doktor 16. haftada tekrar bakarız dedi.

Kızlar herkes Lierac çatlak kremini öneriyor.
burda eczanede fiyatı 60 tl

Saol canım,inş.seninkide yanılmamıştır.
Ben defterimi evde unutmuştum sabah hiç birşey aklıma gelmedi gelenleride zaten size yazdım :)))

aynen canımm bende iyiyki tanımışım valla bütün herşeyimi yazıyorumm :=) bende öpüyorum yanklarından arıkk bugün senin ayakların yere basmaz :)

Çağlayancım hayırlı olsun kız bebişin mi olacak çok sevindim. Bizimkisi daha göstermedi kız olabilir dedi doktor 16. haftada tekrar bakarız dedi.

Saol canım,kızımız olacak inş.nazlı prensesim gösterdi kendini.
İnş.gönlünden geçendir canım.Senin kontrol ne zaman iki hafta var o zaman diymi.

canım çok sevindim sizin adınıza ne güzel gönlğnden geçen oldualkisalkisalkis
muayene nasıl geçti

Saol canım evet kızım oldu çok şükür :)))
Biraz heyecanlı geçti ,ağladım tansiyonum çıktı.Bebişim kendini dr.teyzesine göstermedi oda saolsun uğraştı herşeyini gördüm ama 13cm 151gr olmuş bebişim teyzesi gayet sağlıklı imiş.

Kızlar herkes Lierac çatlak kremini öneriyor.
burda eczanede fiyatı 60 tl

lierac ı ben de çok duydum.bazıları 12. haftada başlamış kullanmaya.pazar günü doktora sorayım diyorum ama öncesinde size sorayım dedim kullanan var mı diye. kalıtsal oluyomuş çoğunlukla.yani annelerimizde çatlak oluşmuşsa bizde görülme olasılığı yüksekmiş eyvahedigeldismile gerçi bebişler sağlıklı olsun gerisi çok da mühim diil ama önlenebiliyosa neden önlem almayalım ama dimi bayanssulusmile

aynen canımm bende iyiyki tanımışım valla bütün herşeyimi yazıyorumm :=) bende öpüyorum yanklarından arıkk bugün senin ayakların yere basmaz :)

opuyorumnanaktan
İnanırmısın canım,şirkette önüme kim gelse arkadaşlardan kızım olacak diyorum sabahtan beri herkesi bir heyecan aldı beni bekliyorlardı sonuç ne olacak diye,yanlarından geçerken kızım olacak diyorum geçiyorm.Çok farklı bir duygu allahım inş.seninde gönlünden geçen olur.
Gerçi topiğimizde kız yok diyorduk ama erkekleri solluycaz galiba böyle giderse

canım ben başladım kreme,ismi de LIERAC,

Sürmeli ben 50 TL ye aldım eczane tanıdıkdı, ama sıhhiye köprüsünün altında bi parfümeri var orda da 52TL Ankara dakilere duyrulurbayanssulusmile

inşallah gönlünden geçen olur bende lierac aldım tekin acarda 56 liraya aldım en çok bu markayı duyduğum için bunu aldım bakalım yarayacakmı

sürmeli yeni topiğimiz çok güzel yine linkini ilk sayfaya ekleyelim ulaşması daha basit olsun
canım çok şirinler kız annişleri sizin seçenekelriniz daha çok
gerçi şimdi erkekler içinde çok çeşit arttı
bu topikte sadece resim eklesek baştan belirterek herkes sadece aldıklarını eklese bir topikte öyle yapmışlar hiç yorum yapılmıyor sadece resimler var bakması çok rahat oluyor

inşallah gönlünden geçen olur bende lierac aldım tekin acarda 56 liraya aldım en çok bu markayı duyduğum için bunu aldım bakalım yarayacakmı

tşkler cnm inşallah hepimizin gönlünden geçen olsun zemuszemus ben de heryerde bu markayı duyuyorum.hatta doktorum başka marka söylerse bile bunu almayı düşünüyorum.söylediklerine göre işe yarıyomuş.arkadaşım şişeler dolusu badem yağı kullanmıştı ama hiçbir işe yaramadı malesef

çağlayan çooook sevindim canım allah gönlüne göre verdi ne mutlu sana darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla inşallah çok tebrik ediyoruma.s.olumunekankayizsmile

artık herkes başlar birşeyler almaya aldıkça ekleyelim herkese bir fikir olur hemde ben daha alamadım öğrendiğim gün alcaktım ama işe dönmem gerekti maalesef elde var sıfır hala

slm caglayan ben yeni geldim kızın hayırlı olsun benim bilgilerimide listeye ekler misim sat 28 nisan d t 2 subat 67 kiloyum 27 yasındayım kızım olacak inş

süper fikir bence de hihoyyyt zaten eminim hepimiz çok cici şeyler alıcaz.o nedenle hiç yorum yazmadan sadece resim eklersek daha güzel olur.çünkü ben böyle topiklerde resimlere bakıcam diye sayfaları öyle hızlı geçiyorum ki gözüm dönüyo sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

nerde bu topik kızlar ben neden görmedimbenneyaptımki

evet ya şöle bi siteyede girelim sadece foto olsun başka bişi olmasın bilelim neler lazım
kızlar daha ben 3 aylıkken annem hast çıkışı bide cibinlik almıştı cibinliğin üst kısmı mavi babamın içinden öle geçmiş onu almış demek adamın içine doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…