2011 Şubat Anneleri

kızlar bu midem beni cok zorluyor hiç rahat degilim yanıyor ve sanki taş var midemde bu hafta böyle oluyor bi türlü geçmiyor ( benim gibi olan varmı ?

kızlar bu midem beni cok zorluyor hiç rahat degilim yanıyor ve sanki taş var midemde bu hafta böyle oluyor bi türlü geçmiyor ( benim gibi olan varmı ?

aynen benimde midemde yumruk gibi bişey varmış gibi rahatsızlık veriyor,birde batma oluyor midemden boğazıma kadar,şuandada iftar ettiğimden beri kalbim çok fena çarpıyor nefesim daraldı

merhaba mavi, umarım kısa zamanda rahatlarsın. sık sık çok az miktarlarda yemek lazım, hamilelikten dolayı çok salgılanan progestron hormonu sindirimi yavaşlatıyormuş. bu nedenle hazımsızlık sorunları normal bu dönemde.

violina elevit mide bulantısı yapıyor mu sana da? ben iki gün önce folik asiti bırakıp elevite başladım, yemeklerden sonra al dedi doktor ama çok mide bulantısı yaptı.

bir kaç defa midem bulandı tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum elevit kullanırken ldu ama ben hiç ilaçtan olduğunu düşünmemiştim bilmiyorumkismile

arkadaşlar biz bugün kontrole gittik bebişimiz iyiymiş herşey yolunda dedi doktorumuz 15cm 160 gr olmuş küçük balık : ) 3 lü taramamızı yaptı sonucunu bir hafta sonra öğrenicez birde dediki 2 haftasonra 4d ultrasona giricekmişim ayrıntılı bakılacakmış sakatlık riskine karşı sizin doktorlar da böyle birşey dedimi acaba? ayrıca dediğine göre bu aydan sonra hep 4d ultrason olucakmış ??

Canım benim oglumda da 9 ay boyunca midem yandı, şimdide öyle.

Fakat hiç mide bulantısı yaşamadım
violina elevit mide bulantısı yapıyor mu sana da? ben iki gün önce folik asiti bırakıp elevite başladım, yemeklerden sonra al dedi doktor ama çok mide bulantısı yaptı.

Elevit içiyorum ben de ama midem bulanmıyor...

ay maşallah.. tebrik ederim....çok sevindimm bizde cuma günü sabah 10da gidicezz çokk heyecanlıyım... heyecanla bekliyoruz umarım bizde hayırlı ve güzel haberlerle döneriz:)

çiçekcim tebrikler prensesin hayırlı olsun sağlıla doğsun inşallah

Canım evet ben de geçen hafta cuma gittim. 1 Eylül'de 4 boyutlu ultrasona girecegim...

bizde yaptık 3 lü testimizi sonuç bekliyoruz

Sevgili arkadaşlar!
Dün doktor randevum vardı ama iftarada misafirim o yüzden girip paylaşamadım şimdi hazırım :)
Bizim de bir OĞLUMUZ oluyor inşallah.İlk baştan beri hissettiğim gibi yani.Çok şükür bebeğimizde sağlıklıydı.doktor ölçümleri aldı bize 3 boyutlu gösterdi ama tabi daha tam insan gibi değil :) önümüzdeki ay bebek gibi gözükürmüş.Ben hiç kilo almamışım arada verdiklerimi saymazsam hamile kaldığım kilo kadarım.doktora bebek beslenebiliyor mu böyle diye sordum.bebek 169 gram gayet iyi beslenmiş sen hiç düşünme aynı şekilde devam et dedi.3lü test yapmamıza gerek yok fakat bu hafta yapmamız gerekn AFP,AFF NTD riski tarama testleri var dedi.kan verdik cumartesi sonuçlar inşallah. dua edin iyi çıksın bir rahatlayayım.bebek hareketleri için 19. yada 20. haftalarda hissedersin dedi.Biz ısrarla sorduk kesin erkek dimi ona göre alışveriş yapacağız diye,erkek erkek sen al mavileri kız çıkarsa da pembeleri ben alırım dedi :))) madensuyunu sordum hergün içebileceğimi söyledi.rezene ve papatya çaaylarıda kullanabilirmişim.videoya da çektik sürekli seyrediyorum oğluşumu.doktordan çıktıktan sonra maviş bir alt üst takım aldım oğluşuma.insanın kendi çocuğuna alışveriş yapması harika bir duygu.Bu arada Çağlayançiçekcim senin de bir prensesin oluyormuş yeni okuyabildim.Çok sevindim çok istiyordun ne güzel Allah gönlüne göre verdi canım.Tekrar tebrik ediyorum.Darısı cinsiyeti henüz öğrenemeyen arkadaşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…