kızlar bu midem beni cok zorluyor hiç rahat degilim yanıyor ve sanki taş var midemde bu hafta böyle oluyor bi türlü geçmiyor( benim gibi olan varmı ?
kızlar bu midem beni cok zorluyor hiç rahat degilim yanıyor ve sanki taş var midemde bu hafta böyle oluyor bi türlü geçmiyor( benim gibi olan varmı ?
bende bir tane elevit içiyorum
violina elevit mide bulantısı yapıyor mu sana da? ben iki gün önce folik asiti bırakıp elevite başladım, yemeklerden sonra al dedi doktor ama çok mide bulantısı yaptı.
violina elevit mide bulantısı yapıyor mu sana da? ben iki gün önce folik asiti bırakıp elevite başladım, yemeklerden sonra al dedi doktor ama çok mide bulantısı yaptı.
ay maşallah.. tebrik ederim....çok sevindimm bizde cuma günü sabah 10da gidicezz çokk heyecanlıyım... heyecanla bekliyoruz umarım bizde hayırlı ve güzel haberlerle döneriz:)
arkadaşlar biz bugün kontrole gittik bebişimiz iyiymiş herşey yolunda dedi doktorumuz 15cm 160 gr olmuş küçük balık : ) 3 lü taramamızı yaptı sonucunu bir hafta sonra öğrenicez birde dediki 2 haftasonra 4d ultrasona giricekmişim ayrıntılı bakılacakmış sakatlık riskine karşı sizin doktorlar da böyle birşey dedimi acaba? ayrıca dediğine göre bu aydan sonra hep 4d ultrason olucakmış ??
Nayır nolamaz benim göbişimde seninki gibi büyüyor kaydirigubbakcemile3
Yok tatlım ,kalbi pıtpıt atıyor kısmına,3'lü tarama testi yapıldı,sonuç bekliyor yada temiz çıktı diye yazıcam,en son size eklediğim listede neslinin ki vardı onun gibi,ama sizdende değişik fikirler gelir diye düşüncelerinizi almak istedim
kızlar hazırmısınız ben geldim
KIZIM OLUYORRRRRRRR
bizde burdayızz ikizlerimlee!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?