göbişimi eklediim :)
İnş.cnım eylüy sonunda buluşuyoruz ay bitsin gel dedi :))
Ayrıntılı ultrasona o zaman girecekmişim hatırlıyorum onu bak :))
aşı için birşey demedi.
sağol canım bende onu merak ediyordum soruyu sorrar sormaz çıkmak zorunda kaldım şimdi gördüm cevabını o zaman benide 1 ay sonra çağırır.Şimdi heyecanla bekleme sırası bende.Bu arada bende göbeğim yok yok diyordum 3-4 gündür birden çıktı çok şaşırdım:)
ooo kızlar bu ne hız dün internet kesildi düştüm bakıyorumda face sayfaları oluşturulmuş daha oraya bakamadım şu geçmişi bir okuyayım
ya en son kaldığınız sayfayı nasıl buluyorsunuz siz ben onu çözemedim okuya okuya ancak buluyorum
arkadaşlar benimde 9 mayıs sat günüm inşallah 13 şubatta gelcek kızımız :hulya:
kızlar benimde bir prensesim oluyor ekleyin kızımı listeye
kızlar hazırmısınız ben geldim
KIZIM OLUYORRRRRRRR
forbestekine bağlıyız oraya gittim ilk kez gittim zatenhangi sağlık ocağına gidiyorsun canım.
hoşgeldinnn...slm caglayan ben yeni geldim aranıza listeye benide ekler misin sat 28 dogum trihi 2 subat cinsiyet kız hamile kaldıgım kilo 67 ama su an 63 :)
oyy oyyy oyyy annesinini nasılda sevindirmiş prenses gözünaydın hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasşp etsinn...kızlar hazırmısınız ben geldim
KIZIM OLUYORRRRRRRR
çağlayan çoook sevindim tebrik ederim prensesin oluyoo demek zemuszemus
bana da büyük ihtimal kız demişti. pazar günü kontrol var kesinleşecek inşallah kaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hepimiz opuyorumnanaktan
kızlar ya bu arada çatlak önleyici krem kullanmaya başlayan var mı aranızda? kullanıyosanız markası ne????
benim dr.umda 3lü teste gerek yok dedi.benide eklermisin çağlayancım
insan bebeğim büyüyor diye çok seviniyor değilmi göbeği görünce çıkmayınca sanki büyümüyor gibi geliyordu bana:)hamiş pantolonum kemersiz duruo üstümde artık bemimde 1 haftadır ben burdayım diyor
kızlar herkese iyi akşamlar çıkma vaktii
benimde kıyafetten kıyafete değişiyor biraz bol giyersem belli olmuyor hala ama pantolon üstü dar body giyersem artık bayağı belliArtık bence hepimizin bellidir karnı az çok. Benim belli ama biraz kilolu olduğumdan önce karşımdaki emin olamıyor acaba kilo mu aldım yoksa bebiş mi diye cesaret edip soramıyorlarda :)))
Mrb arkadaşlar
Göbişten konuşmuşsunuz,benim ki çokk belli :))
Bu arada sabah ilk deniz sefamızı yaptık:))
kızlar hazırmısınız ben geldim
KIZIM OLUYORRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?