2011 Şubat Anneleri

İnş.cnım eylüy sonunda buluşuyoruz ay bitsin gel dedi :))
Ayrıntılı ultrasona o zaman girecekmişim hatırlıyorum onu bak :))
aşı için birşey demedi.

sağol canım bende onu merak ediyordum soruyu sorrar sormaz çıkmak zorunda kaldım şimdi gördüm cevabını o zaman benide 1 ay sonra çağırır.Şimdi heyecanla bekleme sırası bende.Bu arada bende göbeğim yok yok diyordum 3-4 gündür birden çıktı çok şaşırdım:)

kızlar dün drum i 24. haftaya kadar sağ sol dönüşümlü yatabilirsin ve hatta yüzüstü bile yatabilirsin dedi.3 litre su ,süt ve yumurtanın çook önemli olduğunu tekrar vurguladı.1 yumurta 6 köfteye eşittir dedi.14 eylül 12 ekim arası ayrıntılı ultrason için gelebilirsin dedi.

hamiş pantolonum kemersiz duruo üstümde artık bemimde 1 haftadır ben burdayım diyor

kızlar herkese iyi akşamlar çıkma vaktii

Artık bence hepimizin bellidir karnı az çok. Benim belli ama biraz kilolu olduğumdan önce karşımdaki emin olamıyor acaba kilo mu aldım yoksa bebiş mi diye cesaret edip soramıyorlarda :)))

Mrb arkadaşlar

Göbişten konuşmuşsunuz,benim ki çokk belli :))

Bu arada sabah ilk deniz sefamızı yaptık:))

selam kızlar, bugün gene misafirlerle ilgilenirken arada okumaya çalıştım sizleri, ancak fırsat bulup yazabiliyorum. umarım herkesin keyfi yerindedir...

moonsun sayfayı açtığında üstte solda okunmamış ilk mesajı göster diye bir yer var, oraya tıklarsan kaldığın yerden devam edebilirsin canım.

arkadaşlar benimde 9 mayıs sat günüm inşallah 13 şubatta gelcek kızımız :hulya:

aramıza hoş geldin canım, allah kızına uzun ömürler versin. burda bir tekirdağ'lı gördüğüme çok sevindim. ben de ist. oturuyorum ama çorluluyum. sağlıklı hamilelikler dilerim.

kızlar benimde bir prensesim oluyor ekleyin kızımı listeye

canım tebrik ederim, maşallah prensesler arttı bugünlerde.

kızlar hazırmısınız ben geldim

KIZIM OLUYORRRRRRRR

canım ya sabahki telaşlarını, giderken heyecanını okudum hep ama cevap yazamadım sana. çok sevindim allah gönlüne göre vermiş. 41 kere maşallah güzeller güzeli kızına:hulya:

hangi sağlık ocağına gidiyorsun canım.
forbestekine bağlıyız oraya gittim ilk kez gittim zaten
slm caglayan ben yeni geldim aranıza listeye benide ekler misin sat 28 dogum trihi 2 subat cinsiyet kız hamile kaldıgım kilo 67 ama su an 63 :)
hoşgeldinnn...
kızlar hazırmısınız ben geldim

KIZIM OLUYORRRRRRRR
oyy oyyy oyyy annesinini nasılda sevindirmiş prenses gözünaydın hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasşp etsinn...

ben başladım çatlak kremine kullanıyorum 13,haftamda almıştım LİERAC bakalım sonradan anlıcaz işe yarayıp yaramadığını ...

benim dr.umda 3lü teste gerek yok dedi.benide eklermisin çağlayancım

benim doktorumda 3lü teste gerek yok dedi ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım bize bıraktı sen hangi doktora gidiyorsun???

hamiş pantolonum kemersiz duruo üstümde artık bemimde 1 haftadır ben burdayım diyor

kızlar herkese iyi akşamlar çıkma vaktii
insan bebeğim büyüyor diye çok seviniyor değilmi göbeği görünce çıkmayınca sanki büyümüyor gibi geliyordu bana:)

Artık bence hepimizin bellidir karnı az çok. Benim belli ama biraz kilolu olduğumdan önce karşımdaki emin olamıyor acaba kilo mu aldım yoksa bebiş mi diye cesaret edip soramıyorlarda :)))
benimde kıyafetten kıyafete değişiyor biraz bol giyersem belli olmuyor hala ama pantolon üstü dar body giyersem artık bayağı belli
Mrb arkadaşlar

Göbişten konuşmuşsunuz,benim ki çokk belli :))

Bu arada sabah ilk deniz sefamızı yaptık:))

oh oh kolay gelsin deniz sefaları filan:)

arkadaşlar merhaba...ismim derya....uzun zamandır bakamıyorum siteye...aranıza yeni geldim sayılır...beni de listeye ekleyebilirmisiniz? sat 4 mayıs, beklenen doğum tarihi 8 şubat,kilo 56.....şuanki kilom 58....bebeğimizin cinsiyetini öğrenemedik daha...yüzü koyun yatıyo bizimkisi,göstermedi :) meraktan çatlıcam :) tabi öncelikle sağlıklı olsun da önemli olan o...16 haftalık olup hala öğrenemeyen varmı benim gibi acaba...inşallah hepinizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip eder allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…