Sevgili arkadaşlar!
Dün doktor randevum vardı ama iftarada misafirim o yüzden girip paylaşamadım şimdi hazırım :)
Bizim de bir OĞLUMUZ oluyor inşallah.İlk baştan beri hissettiğim gibi yani.Çok şükür bebeğimizde sağlıklıydı.doktor ölçümleri aldı bize 3 boyutlu gösterdi ama tabi daha tam insan gibi değil :) önümüzdeki ay bebek gibi gözükürmüş.Ben hiç kilo almamışım arada verdiklerimi saymazsam hamile kaldığım kilo kadarım.doktora bebek beslenebiliyor mu böyle diye sordum.bebek 169 gram gayet iyi beslenmiş sen hiç düşünme aynı şekilde devam et dedi.3lü test yapmamıza gerek yok fakat bu hafta yapmamız gerekn AFP,AFF NTD riski tarama testleri var dedi.kan verdik cumartesi sonuçlar inşallah. dua edin iyi çıksın bir rahatlayayım.bebek hareketleri için 19. yada 20. haftalarda hissedersin dedi.Biz ısrarla sorduk kesin erkek dimi ona göre alışveriş yapacağız diye,erkek erkek sen al mavileri kız çıkarsa da pembeleri ben alırım dedi :))) madensuyunu sordum hergün içebileceğimi söyledi.rezene ve papatya çaaylarıda kullanabilirmişim.videoya da çektik sürekli seyrediyorum oğluşumu.doktordan çıktıktan sonra maviş bir alt üst takım aldım oğluşuma.insanın kendi çocuğuna alışveriş yapması harika bir duygu.Bu arada Çağlayançiçekcim senin de bir prensesin oluyormuş yeni okuyabildim.Çok sevindim çok istiyordun ne güzel Allah gönlüne göre verdi canım.Tekrar tebrik ediyorum.Darısı cinsiyeti henüz öğrenemeyen arkadaşlara.
Günaydın cutıe ,nesli 81
Tabloda ikinci bir güncel not ekledim nasıl olmuş sizce ?
arkadaşlar biz bugün kontrole gittik bebişimiz iyiymiş herşey yolunda dedi doktorumuz 15cm 160 gr olmuş küçük balık : ) 3 lü taramamızı yaptı sonucunu bir hafta sonra öğrenicez birde dediki 2 haftasonra 4d ultrasona giricekmişim ayrıntılı bakılacakmış sakatlık riskine karşı sizin doktorlar da böyle birşey dedimi acaba? ayrıca dediğine göre bu aydan sonra hep 4d ultrason olucakmış ??
16.hafta bitince 4 ay mı bitmiş oluyor?
Evet iyi fikir bence...
(ama Çağlayan onun için önce kontrole gitmemiz lazım boshayallersmile benim daha çok var...)
çok güzel olmuş ama biz doğum yapana kadar o liste artık sayfaya sığmaz heralde :)))
günaydın kızlarrrr :)
16.hafta bitince 4 ay mı bitmiş oluyor?
günaydın herkese :dance:
çağlayan benim 3 lü testim yapıldı sonuc bekliyorum müsait olduugnda listeye yazarmısın opuyorumnanaktan
günaydın güzel anneler
Bugün diğer günlerimizden güzel olur inşallah
canım senin erkenden 4d ye sokacak ne güzel bana randevu verdi oda ekim18 de
24. haftada gireceğiz yani 3 boyutlu doplerr olacak 4 boyutlu yokmuş cd yide o
zaman verecek
sen doğumun doktorunun özel muayenesine gidiyordun değilmi
ne kadar veriyorsun muayene ücreti ve 3lü taramadan ne kadar aldı
Günaydın canım tamam ekliyim,dün gittin mi sende tekrardan dr.
bizde burdayızz ikizlerimlee!!
Sevgili arkadaşlar!
Dün doktor randevum vardı ama iftarada misafirim o yüzden girip paylaşamadım şimdi hazırım :)
Bizim de bir OĞLUMUZ oluyor inşallah.İlk baştan beri hissettiğim gibi yani.Çok şükür bebeğimizde sağlıklıydı.doktor ölçümleri aldı bize 3 boyutlu gösterdi ama tabi daha tam insan gibi değil :) önümüzdeki ay bebek gibi gözükürmüş.Ben hiç kilo almamışım arada verdiklerimi saymazsam hamile kaldığım kilo kadarım.doktora bebek beslenebiliyor mu böyle diye sordum.bebek 169 gram gayet iyi beslenmiş sen hiç düşünme aynı şekilde devam et dedi.3lü test yapmamıza gerek yok fakat bu hafta yapmamız gerekn AFP,AFF NTD riski tarama testleri var dedi.kan verdik cumartesi sonuçlar inşallah. dua edin iyi çıksın bir rahatlayayım.bebek hareketleri için 19. yada 20. haftalarda hissedersin dedi.Biz ısrarla sorduk kesin erkek dimi ona göre alışveriş yapacağız diye,erkek erkek sen al mavileri kız çıkarsa da pembeleri ben alırım dedi :))) madensuyunu sordum hergün içebileceğimi söyledi.rezene ve papatya çaaylarıda kullanabilirmişim.videoya da çektik sürekli seyrediyorum oğluşumu.doktordan çıktıktan sonra maviş bir alt üst takım aldım oğluşuma.insanın kendi çocuğuna alışveriş yapması harika bir duygu.Bu arada Çağlayançiçekcim senin de bir prensesin oluyormuş yeni okuyabildim.Çok sevindim çok istiyordun ne güzel Allah gönlüne göre verdi canım.Tekrar tebrik ediyorum.Darısı cinsiyeti henüz öğrenemeyen arkadaşlara.
9076 Crazy Penye Uzun Kol Baskl ttl Badi 3-12 Ay | Crazy | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
Kızıma ilk hediyesini alıyorum kızlar,bakın bakalım beğenecekmisiniz.Çok beğenmiştim bunu :))
9076 Crazy Penye Uzun Kol Baskl ttl Badi 3-12 Ay | Crazy | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
Kızıma ilk hediyesini alıyorum kızlar,bakın bakalım beğenecekmisiniz.Çok beğenmiştim bunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?