kızlar günaydınnmirmirmirmir
benm bebiş yine hemncecik büyümüş sanırım en son alldıgım ultrason kagıdında doğum tarhi 31/01/2011akannehir
normalde 4 şubattı 5 gün önceyee gelmiş yine hatta ilk hamile öğrendiğimde 15 şubattı akannehir
ben yinede buradan ayrılamam sizlerle olmak istiyorum banane :sinifsinif:
Günaydın canım... O daha çooook değişir... Sen bakma şimdi 31 ocak demelerine.Doğum tarihleri daha ilerleyen haftalarda netleşir. Şimdi bebişler bi hızlı ilerliyor bi duruyorlar... Bazen gittiğimizde haftasına göre geri bazende ileri çıkabiliyor ve haliyle tarih değişiyor... 30. haftadan sonra yavaş yavaş netleşir. Rabbim hepsine vakitli zamanlı doğmayı nasip etsin.Sağlıkla gelsinler inşallah.
amin arkadaşım hepimizinki gelsin sağlıkla.opuyorumnanaktan
bende öyle düşünüyorum her gittiğimde farklı bi tarih çıkıyo demekki değişiyo bu :1rolleyes:
Günaydın kızlar,bizde gene sistem çökük 2 gündür gidip geliyoruz öylesine iş yerine.Bugün güzel kalktım inş.sonradan gene midem bulanmaz.
günaydın kızlar dün bebişimi gördümmm uyuyordu başta sonra uyandı bir gerilişi vardı görmeniz lazım büyük adam gibi elleini kaldırdı ayaaklarını uzattı çok keyifliydi uyurkende ayakları havada uyuyordu yaaa çok süperdi 3 lü testim yapıldı ultrasonda iyiydi kan sonucumu bekliyorum 3 hafta sonrada çapadan bi prof gelip ayrıntılı ultrason yapacakmış doktorum mutlaka yaptırmamı çok güzel olacağını söyledi bu arada oğlum 5 gün önden gidiyormuş son adete göre 1 hafta sonra 4. ayım bitiyormuş ama bebeğin boyutlarına göre bugün bugün bitiyor bebeğim 13 cm 133grmış maşallahhhh
Kızlar günaydın hepinize güzel bir gün diliyorummmmmmm
günaydınnnnnnn
Günaydın hanımlar... nasılsınız? bir süre giremedim ben yine çünkü artık 1 yıldır KK başından kalkmıyordum ve sonunda eşim isyan bayrağı çekti... Biraz tartıştık bu nedenle... Bende bir süre uzak kalayım dedim...
Bi çok kişinin cinsiyetler belli olmuş sanırım... Ben 7 Eylül'ü bekliyorum... Sanırım o zaman cinsiyetini kesin öğreneceğim.
Son güncel listemiz kaçıncı sayfada ?
kızlar günaydınnmirmirmirmir
benm bebiş yine hemncecik büyümüş sanırım en son alldıgım ultrason kagıdında doğum tarhi 31/01/2011akannehir
normalde 4 şubattı 5 gün önceyee gelmiş yine hatta ilk hamile öğrendiğimde 15 şubattı akannehir ben yinede buradan ayrılamam sizlerle olmak istiyorum banane :sinifsinif:
Hoşgeldin canım sorma bizimki de bu ne bunlar kim ne konuşuyorsunuz diyip duruyor ama Allahtan isyan bayrağını henüz çekmedi birde benimki Allahtan fazla bilgisayarcı değil onun en büyük zevki film izlemek.Eve kurdu ses sitemini yatıp kalkıp film seyrediyor.E haliyle bilgisayarda bana kalıyor:)Günaydın hanımlar... nasılsınız? bir süre giremedim ben yine çünkü artık 1 yıldır KK başından kalkmıyordum ve sonunda eşim isyan bayrağı çekti... Biraz tartıştık bu nedenle... Bende bir süre uzak kalayım dedim...
Bi çok kişinin cinsiyetler belli olmuş sanırım... Ben 7 Eylül'ü bekliyorum... Sanırım o zaman cinsiyetini kesin öğreneceğim.
Son güncel listemiz kaçıncı sayfada ?
Canım benimde aynı durum var ilkinde 11 şubattı geçen gidişimde 8 Şubat oldu bu sefer dahada öne çıkacağına eminim ama olsun önemli olan gönüllerin bir olması.Tabikide buradan ayrılmayacağız banane kötükedihüsokızlar günaydınnmirmirmirmir
normalde 4 şubattı 5 gün önceyee gelmiş yine hatta ilk hamile öğrendiğimde 15 şubattı akannehir
ben yinede buradan ayrılamam sizlerle olmak istiyorum banane :sinifsinif:
günaydın kızlar dün bebişimi gördümmm uyuyordu başta sonra uyandı bir gerilişi vardı görmeniz lazım büyük adam gibi elleini kaldırdı ayaaklarını uzattı çok keyifliydi uyurkende ayakları havada uyuyordu yaaa çok süperdi 3 lü testim yapıldı ultrasonda iyiydi kan sonucumu bekliyorum 3 hafta sonrada çapadan bi prof gelip ayrıntılı ultrason yapacakmış doktorum mutlaka yaptırmamı çok güzel olacağını söyledi bu arada oğlum 5 gün önden gidiyormuş son adete göre 1 hafta sonra 4. ayım bitiyormuş ama bebeğin boyutlarına göre bugün bugün bitiyor bebeğim 13 cm 133grmış maşallahhhh
Hoşgeldin canım sorma bizimki de bu ne bunlar kim ne konuşuyorsunuz diyip duruyor ama Allahtan isyan bayrağını henüz çekmedi birde benimki Allahtan fazla bilgisayarcı değil onun en büyük zevki film izlemek.Eve kurdu ses sitemini yatıp kalkıp film seyrediyor.E haliyle bilgisayarda bana kalıyor:)
Mrb arkadaşlar
Ben yine 24 saat nöbetten çıktım,işyerindede internet arızası olduğu için gelemedim.
Sudenur ayakkabılar çok cici
Merhaba herkese. Cinsiyetlerini ögrenenler tebrik ederim :)
Aaaaa benim eşim de aynısı. Bilgisayara elini sürmez. İşi gücü sinema sistemi ile film izlemek kaydirigubbakcemile3
Canım erkekler işte birbirinin kopyası.Ya futbol meraklısıdır,ya sinema sistemi yada her türlü elektronik aleti mıncıklama meraklısı sempatiksalakcinni
Mısracım sen hemşire misin?
Allah yardımcın olsun.
Günaydın hepinize kızlar haberler gelmiş yine:)
Canım benimde aynı durum var ilkinde 11 şubattı geçen gidişimde 8 Şubat oldu bu sefer dahada öne çıkacağına eminim ama olsun önemli olan gönüllerin bir olması.Tabikide buradan ayrılmayacağız banane kötükedihüso
bencede canım ayrıntılıyı sakın kaçırma bende merakla o günü bekliyorum.Hem ayrıntılı çok daha net görünüyor bu ulrtasonlara göre. Bebeğini görmüşsün ne kadar sevindim darısı benim başıma.Şafak 6 bayanssulusmile
Mrb arkadaşlar
Ben yine 24 saat nöbetten çıktım,işyerindede internet arızası olduğu için gelemedim.
Sudenur ayakkabılar çok cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?