2011 Şubat Anneleri

sevim_li hadi gözün aydınn.

izmirli gülşah+ da heyecanını yendi artık gördü kızınıııııııııııı :)))bir prenses daha eklendiiii

Günaydın canım... O daha çooook değişir... Sen bakma şimdi 31 ocak demelerine.Doğum tarihleri daha ilerleyen haftalarda netleşir. Şimdi bebişler bi hızlı ilerliyor bi duruyorlar... Bazen gittiğimizde haftasına göre geri bazende ileri çıkabiliyor ve haliyle tarih değişiyor... 30. haftadan sonra yavaş yavaş netleşir. Rabbim hepsine vakitli zamanlı doğmayı nasip etsin.Sağlıkla gelsinler inşallah.

amin arkadaşım hepimizinki gelsin sağlıkla.opuyorumnanaktan

bende öyle düşünüyorum her gittiğimde farklı bi tarih çıkıyo demekki değişiyo bu :1rolleyes:

Günaydın kızlar,bizde gene sistem çökük 2 gündür gidip geliyoruz öylesine iş yerine.Bugün güzel kalktım inş.sonradan gene midem bulanmaz.

merhaba canım, sen cumartesi de çalışıyorsun galiba;(( işler biraz aksar ama olsun, en azından dinlenmiş olursun birkaç günlüğüne

maşallah bebeğine canım,şimdiden sevdiriyorlar kendilerini. ayrıntılıyı ben de kaçırmak istemiyorum, ne güzel uzun uzun seyredebileceğiz bebişlerimizi.

Kızlar günaydın hepinize güzel bir gün diliyorummmmmmm
günaydınnnnnnn

hepinize günaydın kızlar...
güncel sanırım 346'da
redcake canım zaten çoğumuzun tutmayacak doğm tarihleri, bunca zaman bu kadar şey paylaştıktan birbirimize destek olduktan sonra ocak -şubat hiç farketmeyecek.

Günaydın hepinize kızlar haberler gelmiş yine:)

Hoşgeldin canım sorma bizimki de bu ne bunlar kim ne konuşuyorsunuz diyip duruyor ama Allahtan isyan bayrağını henüz çekmedi birde benimki Allahtan fazla bilgisayarcı değil onun en büyük zevki film izlemek.Eve kurdu ses sitemini yatıp kalkıp film seyrediyor.E haliyle bilgisayarda bana kalıyor:)

Canım benimde aynı durum var ilkinde 11 şubattı geçen gidişimde 8 Şubat oldu bu sefer dahada öne çıkacağına eminim ama olsun önemli olan gönüllerin bir olması.Tabikide buradan ayrılmayacağız banane kötükedihüso

bencede canım ayrıntılıyı sakın kaçırma bende merakla o günü bekliyorum.Hem ayrıntılı çok daha net görünüyor bu ulrtasonlara göre. Bebeğini görmüşsün ne kadar sevindim darısı benim başıma.Şafak 6 bayanssulusmile

Mrb arkadaşlar
Ben yine 24 saat nöbetten çıktım,işyerindede internet arızası olduğu için gelemedim.

Sudenur ayakkabılar çok cici

Merhaba herkese. Cinsiyetlerini ögrenenler tebrik ederim :)

Aaaaa benim eşim de aynısı. Bilgisayara elini sürmez. İşi gücü sinema sistemi ile film izlemek kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar anca uyanabildimmm dün yorulmuşum epeyy.bugünde aynı tempooo biraz enerji depolamaya çalışıyorum

bir iey soracağımmm doktor değiştiren arkadaşlara özellikle, ben önümüzdeki hafta birde devlet hastanesine gitmek istiyorum tek doktorla kalmayayım geçen içime kurt düştü bir doktor daha olsun...

bu zamana kadar yapılan testleri ultrason resimlerinide götürüyormusunuz?yapılan şeyleri birdaha yaptırmasın bide..

Merhaba herkese. Cinsiyetlerini ögrenenler tebrik ederim :)

Aaaaa benim eşim de aynısı. Bilgisayara elini sürmez. İşi gücü sinema sistemi ile film izlemek kaydirigubbakcemile3

Canım erkekler işte birbirinin kopyası.Ya futbol meraklısıdır,ya sinema sistemi yada her türlü elektronik aleti mıncıklama meraklısı sempatiksalakcinni

manikcim bebekler aceleci çıkarsa doğum izni biraz sıkıntıı olacak galiba bizler için (( zaten şubat tatilinde 2haftamız kaynıyor, sonra da haziranda raporlarla uğraşacağız gibi görünüyor. bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama haftaya okula başlama stresi sardı şimdiden beni.

Mrb arkadaşlar
Ben yine 24 saat nöbetten çıktım,işyerindede internet arızası olduğu için gelemedim.
Sudenur ayakkabılar çok cici

selam mısra, pek sık göremiyorum artık seni demekki is yoğunluğundanmış. kolay gelsin, iyi dinlenmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…