valla olabilir bence :)))))))))))
bana da 12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi doktor
14 haftamda aynı doktor erkek dedi kesin mi dedim kesin dedi
bugün yani 17.haftada başka bi doktor asıl doktorum bu istanbulda gitmiştim öbürlerine
baktı baktı pipi mipi göremedi kordon kapatmış bu kadar uğraşıp göremiyosam kızdır dedi:))))))))))))))))
kısa bi şok yaşadık tabi
sen emin olma bence
Allah gönlüne göre versin:)))
evet canım o keyfine düşkün bağdaş kurup oturandan bir tanede bende var beş aya giriyoruz hala saklıyor kılını kıpırdatmıyor inat şey...kızlarr ben geldimmmmm
3 lü testimiz çok iyi çıktı sonra doktorumuza ben cinsiyetini çok merak ediyorum dedim tekrar bakabilirmiyiz oda bebk çok küçükmüş göremezmişiz gerek yokmuş bir sonraki muyenede bakarmışız öyle dedi sinir oldum çıktım odadan sonra eşime dedim hadi devlet hastanesine gidiyoruz orda hemşire bir arkadaşım var beklemeden gireriz dedim gittik yeni bir doktor gelmiş boşnak hemen muyeneye aldı beni ama size anlatamam bi doktor bu kadarmı iyi olur yarım saat baktı nerdeyse bebişim uyuyordu ellerini gösterdi ters yatıyordu bağdaş kurmuş baya bi uğraştı ve her sorduğumada gülerek ve nazikçe cevap verdi daha sonra bebişim bi haraketlendi dur hemen bakalım dedi ama sıpam inat etti bacaklarını açmadı göstermedi yine cinsiyetini yani ama doktor dan o kadar mutlu ayrıldımki anlatamam
diğeri özel hastane doktoru para veriyoruzya bi taraflarına bişe oldu heralde gıcık ama önümüzdeki ay bi kontrolüm var ona orda kararımı vericem bi daha gidermiyim sırf hastane temiz olduğu için aklım kalıyo ayyy ne çok konuştummzemuszemus
kızlararanızda mantar tedavisi olan varmı
burda olmana çok sevindim canım geliyorum gidiyorum kimse yokBen de burdayım :)
Bu arada arkadaşlar maaşlar bayramdan önce yatacakmış. Haberiniz olsun.
Manik yegenin de sen de çok tatlısınız :)
burda olmana çok sevindim canım geliyorum gidiyorum kimse yokgerçekten bayramdan öncemi süper olur valla zaten yazın ek dersimiz yok eylüle hasret yaşıyoruz:)
Sağol canım 2 hafta önce İzmirdeyken çekildik doğum gününü kutladık fıstığımın...
selam kızlarr
manikcim iyiyim canım ay ön sayfaları okuyacagım diye buradaki muhabbeti kaçırıyorum
120 sayfa birikmiş yaa
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır:)
sağol canım ya 9 ayın sonunda görmek lazım bide beni:)manik bencede foto süper
pek zayıfmışsın maşallah :)
ya cinsiyetini öğrenemedik daha meraktan çatlıyorum
pazar günü evime dönüyorum pazartesi hemen kendi druma gideceğim belki o görür
yine sizlerin çoğunun ilk bebeği
bizde daha farklı bir heyecan var acaba farklımı aynımı diye
tabiki önemli olan sağlıklı olması ama işte insan meraklanıyor:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?