2011 Şubat Anneleri

Mavi gözün aydın,inşallah sonradan cinsiyeti yine değişmez,çünkü kordon kapamış demiş doktor,buda bir ezberdir doktorlar için,eğer cinsel organı üzerinde kordon varsa ve aşağıyı göremiyolarsa hemen kız diyorlar,bir dahaki kontrolünde ya erkek çıkarsa yeniden? :) dur dur kafanı karıştırmim,zaten bir dahaki kontrolünde garantilersin cinsiyetini.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes böyle diyoooooooooooooooo
kordon kapamıştı ama çok uğraştı görmek için erkek olsa bamya çoktan görünürdü dedi
çarşamba günü rapor almak için doktora gidicem zaten başka bi doktora devlet hastanesine
bi de orda görünürüm
ama bence kız:))

evet canım o keyfine düşkün bağdaş kurup oturandan bir tanede bende var beş aya giriyoruz hala saklıyor kılını kıpırdatmıyor inat şey...

kızlararanızda mantar tedavisi olan varmı

ben
3. ayım dolar dolmaz fitil ile hemen halloldu sorun
zaten ilk gebeliğimdede hep fitil kullanmıştım
bir problem olmuyor
artık öyle olmuştuki dr a sormadan gidip eczaneden alıyordum fitili adını bildiğim için
tecrübeliyim yani mantar konusundasempatiksalakcinni

Ben de burdayım :)

Bu arada arkadaşlar maaşlar bayramdan önce yatacakmış. Haberiniz olsun.
burda olmana çok sevindim canım geliyorum gidiyorum kimse yok gerçekten bayramdan öncemi süper olur valla zaten yazın ek dersimiz yok eylüle hasret yaşıyoruz:)

Manik yegenin de sen de çok tatlısınız :)

Sağol canım 2 hafta önce İzmirdeyken çekildik doğum gününü kutladık fıstığımın...

bende internetten anne karnında bebek belgeselini indirmeye çalışıyorum ama indirdiklerim hep ikiz,üçüz olanlar hayret bişey ya o kadar vaktim boşa gitti.

Evet canım akşamları pek kimse olmuyor.

Tekrar maşallah sana da yegenine de :)

selam kızlarr
manikcim iyiyim canım ay ön sayfaları okuyacagım diye buradaki muhabbeti kaçırıyorum
120 sayfa birikmiş yaa
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır:)

selam kızlarr
manikcim iyiyim canım ay ön sayfaları okuyacagım diye buradaki muhabbeti kaçırıyorum
120 sayfa birikmiş yaa
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır:)

iyiyiz fatmacım evet geçmişi okurken öyle oluyor malesef geldim geziyorum işte buralarda nolsun

ya cinsiyetini öğrenemedik daha meraktan çatlıyorum
pazar günü evime dönüyorum pazartesi hemen kendi druma gideceğim belki o görür

manik bencede foto süper
pek zayıfmışsın maşallah :)
sağol canım ya 9 ayın sonunda görmek lazım bide beni:)
ya cinsiyetini öğrenemedik daha meraktan çatlıyorum
pazar günü evime dönüyorum pazartesi hemen kendi druma gideceğim belki o görür

sorma ya cinsiyet konusunda bende meraktan çat diye çatlıyıvericem yakında.Öğrensemde rahatlasam hemen alışverişe başlasam nasıl hitap edeceğimi bilsem bebişe

bu arada benim göbekte mideyle beraber çıkmaya başladı artık bi yerlerden foto mak. bulup ekliycem inş göbek topiğine.

yine sizlerin çoğunun ilk bebeği
bizde daha farklı bir heyecan var acaba farklımı aynımı diye
tabiki önemli olan sağlıklı olması ama işte insan meraklanıyor:=)

yine sizlerin çoğunun ilk bebeği
bizde daha farklı bir heyecan var acaba farklımı aynımı diye
tabiki önemli olan sağlıklı olması ama işte insan meraklanıyor:=)

haklısın canım illa farklı isteniyor benimde ikinci olsa değişik olsun isterdim insan ikisinide tatmak istiyor ama aynı cinsiyetten olduğundada çocuklar için iyi oluyor birbirlerine daha yakın oluyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…