ben
3. ayım dolar dolmaz fitil ile hemen halloldu sorun
zaten ilk gebeliğimdede hep fitil kullanmıştım
bir problem olmuyor
artık öyle olmuştuki dr a sormadan gidip eczaneden alıyordum fitili adını bildiğim için
tecrübeliyim yani mantar konusundasempatiksalakcinni
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes böyle diyoooooooooooooooo
kordon kapamıştı ama çok uğraştı görmek için erkek olsa bamya çoktan görünürdü dedi
çarşamba günü rapor almak için doktora gidicem zaten başka bi doktora devlet hastanesine
bi de orda görünürüm
ama bence kız:))
kızlaar ben doktordan geldim şimdi
3 lü testim iyi çok şükür:))))))
doktor dün cinsiyetini görememişti
14 haftada istanbul da erkek demişlerdi
ama bugün baktı ve kordonu bacak arasında dedi
uzun uzun baktı ve erkek olsa bamya görünürdü dedi
ben böyle göstermeyince kız diyorum dedi
yani bebeğim kız
kısa bi şok yaşadım
en baştan bana kız gibi geliyodu erkek deyince bi afallamıştım
ve şimdi kız diyoo
erkek olsa pipisi olurdu kızdır di mi???
çağlayan çok tatlı aldıkların,iyi günlerde güle oynaya giydir inşallah
bu bebekleri bizi daha çook şaşırtacak canım. hayırlı olsun kızın. gerçekten sağlıklı olsunlar da kız-erkek hiç önemli değil.
sena & çağlayan cicileriniz çok güzel, iyi günlerde kullansın bebişleriniz inşallah.
çağlAYANCIM ÇOK GÜZEL KIYAfetler almışsın darısı bizlere artık
canım çok tatlılar güle güle kullansın bebişin inş
Dün kızım içim istediğim kıyafetler gelmiş civilimden kızlar görmeniz lazım minicikler hepsi beklediğimden güzel çıktı kaliteli ve yumuşacık akşam resimlerini çekiyim yarın eklerim inş.siteye
kargo ne kadar güle giysin kızın canım.iyi günlerde...eskitsin bebeğin
günaydın kızlar dün bebişimi gördümmm uyuyordu başta sonra uyandı bir gerilişi vardı görmeniz lazım büyük adam gibi elleini kaldırdı ayaaklarını uzattı çok keyifliydi uyurkende ayakları havada uyuyordu yaaa çok süperdi 3 lü testim yapıldı ultrasonda iyiydi kan sonucumu bekliyorum 3 hafta sonrada çapadan bi prof gelip ayrıntılı ultrason yapacakmış doktorum mutlaka yaptırmamı çok güzel olacağını söyledi bu arada oğlum 5 gün önden gidiyormuş son adete göre 1 hafta sonra 4. ayım bitiyormuş ama bebeğin boyutlarına göre bugün bugün bitiyor bebeğim 13 cm 133grmış maşallahhhh
gözünaydın canım,maşallah oğluşuda
günaydınnnnnnn
günaydın kızlar dün bebişimi gördümmm uyuyordu başta sonra uyandı bir gerilişi vardı görmeniz lazım büyük adam gibi elleini kaldırdı ayaaklarını uzattı çok keyifliydi uyurkende ayakları havada uyuyordu yaaa çok süperdi 3 lü testim yapıldı ultrasonda iyiydi kan sonucumu bekliyorum 3 hafta sonrada çapadan bi prof gelip ayrıntılı ultrason yapacakmış doktorum mutlaka yaptırmamı çok güzel olacağını söyledi bu arada oğlum 5 gün önden gidiyormuş son adete göre 1 hafta sonra 4. ayım bitiyormuş ama bebeğin boyutlarına göre bugün bugün bitiyor bebeğim 13 cm 133grmış maşallahhhh
Günaydın canım
Gözünaydın canım.Maşallahoğluşuna büyümüşte neler de yaparmış yaramaz.Allahım kucağımıza almayıda böyle nasip etsin inş.
41 kere maşallah darısı başımıza canım.3 lü test hangi hafta da yapılıyor seninki kaç haftak yapıldı.ayrıntılıya gerek varmı ki para veriyormuyuz onada ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?