2011 Şubat Anneleri

peki kullandım bende ve ertesi gün katı bi akıntım geldi sendede olmuşmuydu onu danışacaktım

:) içine ne doğuyorsa doğrudur dicem ama onunda bir tutarlı tarafı yok,bide bamya biraz iri kalmıyormu,tamam bamya olsa baya baya görünürde bence olsa olsa mercimek olur,onunda kordondan görünmemesi çok normal:) bende felaket tellalı gibiyim ha,gerçi belli olur yarın bugün,pozisyonunu değiştirince çıkar ortaya kızmı erkekmi.bizede kız dediler ama biz mercimek gördük ekranda,bakalım haftaya farklı bir doktora görünücem emin olmak için kızmıdır erkekmidir.

bu arada uyuyordum uyandım uykum kaçtı.

dün bir yazı okudum nette,doktorların bebeğin cinsiyetini anlayamadıkları zaman sığındıkları şeymiş,vay efendim kordon kapadı bu kızdır:) kaliteli bir ultrason cihazı ve iyi bir göz cinsiyeti anlayabilirmiş,eğer kordon kapamışsada emin olamadığı şeye yorum yapmaz bir dahaki randevuya sallarmış.valla öyle yazıyodu:)

Bu durum karşısında nedir hiç bilmiyorum canım,okuyunca çok şaşırdım,o kadar erkeğe alış sen sonrada kız olsun :))
Hayırlı olsun tatlım,listede masal kızımızı düzenledim :))

çağlayan çok tatlı aldıkların,iyi günlerde güle oynaya giydir inşallah

çağlAYANCIM ÇOK GÜZEL KIYAfetler almışsın darısı bizlere artık

canım çok tatlılar güle güle kullansın bebişin inş

Saol'un kızlar,daha güzelleri sizin olsun inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Senacım ayakkabılarına bayıldım bende bir gs'li olarak alsam mı aynısından ne yapsam çok hoşuma gitti güzel günlerde giysin inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,bizde gene sistem çökük 2 gündür gidip geliyoruz öylesine iş yerine.Bugün güzel kalktım inş.sonradan gene midem bulanmaz.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün bebişimi gördümmm uyuyordu başta sonra uyandı bir gerilişi vardı görmeniz lazım büyük adam gibi elleini kaldırdı ayaaklarını uzattı çok keyifliydi uyurkende ayakları havada uyuyordu yaaa çok süperdi 3 lü testim yapıldı ultrasonda iyiydi kan sonucumu bekliyorum 3 hafta sonrada çapadan bi prof gelip ayrıntılı ultrason yapacakmış doktorum mutlaka yaptırmamı çok güzel olacağını söyledi bu arada oğlum 5 gün önden gidiyormuş son adete göre 1 hafta sonra 4. ayım bitiyormuş ama bebeğin boyutlarına göre bugün bugün bitiyor bebeğim 13 cm 133grmış maşallahhhh

gözünaydın canım,maşallah oğluşuda

günaydınnnnnnn

Günaydın canım

Gözünaydın canım.Maşallah oğluşuna büyümüşte neler de yaparmış yaramaz.Allahım kucağımıza almayıda böyle nasip etsin inş.

41 kere maşallah darısı başımıza canım.3 lü test hangi hafta da yapılıyor seninki kaç haftak yapıldı.ayrıntılıya gerek varmı ki para veriyormuyuz onada ayrı

Günaydın canım

Gözünaydın canım.Maşallah oğluşuna büyümüşte neler de yaparmış yaramaz.Allahım kucağımıza almayıda böyle nasip etsin inş.

inş canım allahım olmayanlarada nasip etsin bukadar sene onun hareketlerini görebilmek için neler yapmadıkki şimdi hepsi geçti gitti sadece sağlıkla gelsinler hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

41 kere maşallah darısı başımıza canım.3 lü test hangi hafta da yapılıyor seninki kaç haftak yapıldı.ayrıntılıya gerek varmı ki para veriyormuyuz onada ayrı

son adete göre 15+0 dı ama bebiş 15+5 di dün doktorda erken çĞIRMIŞIM DEDİ ama bebeği görünce tam zamanı dedi ayrıntılı için ayrı para veriliyorr ama ayrıntılıyıen iyi doktorlardan biri yapıcakmış doktorum yapmamızı önerdi belki para tuzağı diyebilirsiniz ama ben doktoruma o konuda çok güveniyorumm oyüzden ve o anı kaçırmak istemediğimden yaptırıcam

Benimde şu anda en büyük hayalim eylül sonunda gidip bebişimi canlı kanlı o ultrasonda görmek.Drlarımız bazıları çok paracı oluyor ama ne yapacaksın sonuçta bebişin için herşeye katlanıyorsun işte.Bundan önceki dr.beni 15günde bir çağırıyordu düşünün bebiş daha küçücük yapacak birşeyde yoktu gidiyordur ama onu değiştirdik artık 30 günde bir gidiyoruz.O sağlıklı olarak dünyaya gelsinde ben onun uğruna para akıtmaya hazırırım onu bekliyorum zaman ne zamandır :))

Günaydın hanımlar... nasılsınız? bir süre giremedim ben yine çünkü artık 1 yıldır KK başından kalkmıyordum ve sonunda eşim isyan bayrağı çekti... Biraz tartıştık bu nedenle... Bende bir süre uzak kalayım dedim...
Bi çok kişinin cinsiyetler belli olmuş sanırım... Ben 7 Eylül'ü bekliyorum... Sanırım o zaman cinsiyetini kesin öğreneceğim.
Son güncel listemiz kaçıncı sayfada ?

kızlar günaydınnmirmirmirmir

benm bebiş yine hemncecik büyümüş sanırım en son alldıgım ultrason kagıdında doğum tarhi 31/01/2011akannehir

normalde 4 şubattı 5 gün önceyee gelmiş yine hatta ilk hamile öğrendiğimde 15 şubattı akannehir

ben yinede buradan ayrılamam sizlerle olmak istiyorum banane :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…