2011 Şubat Anneleri

Mrb senaycım hem iş yoğunluğundan hem de izinli olduğum günlerde pc başında çok uzun süre kalmamaya özen gösteriyorum

Şimdi biraz uyumam lazım ,hoşçakalın

Şenay evet canım sömestr tatilinde 2 haftamız kaynayacak. Hatta ben sömestr tatilinde dogum yapmış olacagım. Sonrası da rapor... Rapor alma işi de degişti. Artık tek hekimden 10+10 gün rapor alabiliyoruz

Gülşah çok sevindim tebrik ederim,darısı bizim başımıza

saol canmım ya cok güzel bir duyguymuşş üçlü testimizide yaptrdık teyzeleri zayıf olamama ragmen 53 kiloyum doktr egzersiz verdi yemk listesi verdi ve mehmet özün siz bebeğinizi beklerken die bir kitabını tavsiye etti oku die giittim hemen aldım :)

O kitabı bana iş arkadaşım 2 hafta önce hediye etti,işyerinde duruyor ara ara bakıyorum

Evridiki buldun işte cnm :)))

herkese merhabaaa kızlar bebeğimin cinsiyetinii öğrendikkk kızımız oluyormuşş çok mutluyum.....
gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inş.

Aynen canım bende bunu düşnünüp duruyorum ama eşim takma hallederiz deyip duruyor. Valla en son çare seminere kadar dayanıp seminerde annemi çağırıcam bebeğe bakması için 2-3 hafta sabrediversin napalım.Eğer bebek erken gelecek olursa ocak sonu gibi filan açıkcası 2010 rapor hakkımıda aralıktan ortasından itibaren kullanıp ondan sonra son3-4 hafta izne ayrılmayı planlıyorum.Benim eşim okul müdürü.Bu durumlarla önceden çok karşılatı yani.O zamanlar bi gelsin hele ben neyi nasıl yaptığımı anlatırım canım merak etme buluruz bir yolunu

Şenay evet canım sömestr tatilinde 2 haftamız kaynayacak. Hatta ben sömestr tatilinde dogum yapmış olacagım. Sonrası da rapor... Rapor alma işi de degişti. Artık tek hekimden 10+10 gün rapor alabiliyoruz

ya malesef canım ben de okudum memurlar.nette değişmiş zor olacak rapor almak. o zaman gelince fikir veririz birbizimize, napalım bulacağız artık bir yolunu. yeter ki minikler sağlıklı olsun.

Doğum sonrası izin kullanmıyor musunuz siz cnm?

kullanıyoruz ama izin mayısta bitiyor okullar da haziran sonu gibi kapanacak(

gülşahcım oku gerçekten bir sürü güzel faydalı bilgi var. hatta eşine de okut. bizimkisi DHA deyip duruyor, eve cevizlerle fındıklarla geliyor bu aralar. sağolsun mehmet öz:)) ailecek memnunuzalkisalkisalkis

kızlar aranızda spor yapan var mı?ben artık yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.İlk üç ay yapmasan daha iyi dediği için hiç bişey yapmadım ama yumuşamaya başladığımı hissediyorum hem doğum içinde iyi diyolar.Sizlerde bi sorayım dedim yapan yada önerisi olan var mı?

ben de düşük tehlikesinden dolayı bişey yapamıyordum canım. sadece 15-20dk.lık yürüyüş yapabiliyorum. ama artık yüzmeye başlamak istiyorum. hem keyifli hem de doğumu çok kolaylaştırıyormuş. tabi önce çok temiz bir havuz bulmak lazım.

seninkinin cinsiyeti belli mi?

belli canım erkekimm olacak benim gamyoncuiremsu

:lepi:

evet en güzeli yüzmek aslında ama malesef ben havuzlara güvenmiyorum birde mantar derdiyle filan uğraşamam denizde malum zaten marmara denizi burada normalde de denize girmiyorum zaten.Ben yavaştan yavaştan aerobik tarzı başlayayım diyorum. Hastaneden verilen kitapçıkta egzersiz önerileri var ama genellikle pelvis bölgesine yönelik. Ben daha çok kollar ve bacaklar için istiyorum.Hamile pilatesi olabilir belki internetten bulursam bi bakayım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…