Hyr cnm kafa tamircisiyim :))))
herkese merhabaaa kızlar bebeğimin cinsiyetinii öğrendikkk kızımız oluyormuşş çok mutluyum.....
manikcim bebekler aceleci çıkarsa doğum izni biraz sıkıntıı olacak galiba bizler için(( zaten şubat tatilinde 2haftamız kaynıyor, sonra da haziranda raporlarla uğraşacağız gibi görünüyor. bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama haftaya okula başlama stresi sardı şimdiden beni.
.
Evridiki azcık daha düşün bulursun canem:))))))
Gülşah çok sevindim tebrik ederim,darısı bizim başımıza
Evridiki buldun işte cnm :)))
gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inş.herkese merhabaaa kızlar bebeğimin cinsiyetinii öğrendikkk kızımız oluyormuşş çok mutluyum.....
manikcim bebekler aceleci çıkarsa doğum izni biraz sıkıntıı olacak galiba bizler için(( zaten şubat tatilinde 2haftamız kaynıyor, sonra da haziranda raporlarla uğraşacağız gibi görünüyor. bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama haftaya okula başlama stresi sardı şimdiden beni.
tebrik ederim gülşah, allah uzun ömür versin prensesine.
Ben çıktım güzel hamileler kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
Evridiki buldun işte cnm :)))
Şenay evet canım sömestr tatilinde 2 haftamız kaynayacak. Hatta ben sömestr tatilinde dogum yapmış olacagım. Sonrası da rapor... Rapor alma işi de degişti. Artık tek hekimden 10+10 gün rapor alabiliyoruz
Doğum sonrası izin kullanmıyor musunuz siz cnm?
saol canmım ya cok güzel bir duyguymuşş üçlü testimizide yaptrdık teyzeleri zayıf olamama ragmen 53 kiloyum doktr egzersiz verdi yemk listesi verdi ve mehmet özün siz bebeğinizi beklerken die bir kitabını tavsiye etti oku die giittim hemen aldım :)
kızlar aranızda spor yapan var mı?ben artık yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.İlk üç ay yapmasan daha iyi dediği için hiç bişey yapmadım ama yumuşamaya başladığımı hissediyorum hem doğum içinde iyi diyolar.Sizlerde bi sorayım dedim yapan yada önerisi olan var mı?
seninkinin cinsiyeti belli mi?
Canım benimde aynı durum var ilkinde 11 şubattı geçen gidişimde 8 Şubat oldu bu sefer dahada öne çıkacağına eminim ama olsun önemli olan gönüllerin bir olması.Tabikide buradan ayrılmayacağız banane kötükedihüso
ben de düşük tehlikesinden dolayı bişey yapamıyordum canım. sadece 15-20dk.lık yürüyüş yapabiliyorum. ama artık yüzmeye başlamak istiyorum. hem keyifli hem de doğumu çok kolaylaştırıyormuş. tabi önce çok temiz bir havuz bulmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?