- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
selam kızlarrrr
pööff bugünde mutfaktan çıkamadım yineeee...bilerek çok erken başladımki yoruluyorum dinlene dinlene yavaş yavaş yapıyorum iftara doğru panikle hızlı hızlı hareket ediyorum yoruluyorum..böyle iyiii
ya kaçtır soracam unutuyorum hep cinsiyeti belli olan arkadaşlar şu çin takvimindeki tahminler doğru çıktımı acaba merak ettim_
selam kızlarrrr
pööff bugünde mutfaktan çıkamadım yineeee...bilerek çok erken başladımki yoruluyorum dinlene dinlene yavaş yavaş yapıyorum iftara doğru panikle hızlı hızlı hareket ediyorum yoruluyorum..böyle iyiii
ya kaçtır soracam unutuyorum hep cinsiyeti belli olan arkadaşlar şu çin takvimindeki tahminler doğru çıktımı acaba merak ettim_
ayyy büyük ihtimalle tutuyo demekki
bizde birkaç arkadaşlar yaptık
birinin 5 çocuğu var 5indede tuttu birinin 2 birinin 1 hepsindede doğru çıktı
benimkindede kız diyor bu genellemeye dayanırsak kız bekliyorum bende biran önce cinsiyetini öğrensemde bi rahatlasam
Annelerrr bizim kilo topiğimiz var mı?
canım ne olursa olsun 16. haftanın zaten hepsini doğum sonrası kullanamıyorsun.Doğum öncesi 8 haftalık iznin en fazla 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilirsin.Son üç hafta çalışmana zaten izin yok.Yani doğum sonrası kullanabileceğimiz izin maksimum 13 hafta buda 3 ay eder.Şubat-mart-nisan gitti.Şimdi geldik mayıs ve hazirana. 40 günlük rapor hakkımızı da 5 günlük gibi kısa sürelerle alırsak mayısıda hallederiz bi haziranımız kalıyo işte ordada yapacağız bişiler.Kafanızı takmayın.
yaaa ama ben böyle hayal etmemiştimbu kadar detayını bilmiyodum sağol manikk
bişey daha sorim bari
şimdi diyelimki dönemin bitmesine 3 hafta kala izne ayrıldık (benim öyle olcak galiba)araya şubat tatili giriyo 2 hafta bizim izinden mi gidicek ?
benimde erkek çıkıyor çin tavimine göre,ama göstermedi kendileri ozaman kız da olabilir diyorum şaşkınım,bende bugün içim içime sığmıyor 16+0 ım doktoruma rica edeyim bugün girip tekrar baksakmı ne dersiniz? normalde haftaya giricem ama sabır kalmadıeyvahedigeldismile
benimde çine göre kız ben erkek hissediyorum ama takvimde çok tuttuğu için bazende kız diye düşünüyorum
merhaba kızlar
ben bebegimi merak ediyorum artık nerdeyse 1 ay oldu görmüyorum ve çok merak ediyorum nasıl napıyor diye :) artık tekmelemeye başlasalarda hiç olmazsa iyi olduklarını bilsek degil mi? 1 hafta gecsede hemen bebgimi görsem artıkın :)))
hoşgeldin maviii
ben daha elbette bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ama içimde olan her işaretin onunla bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.mesela bazen karnımda bir sızı bir batma hissedince hah diyorum bebeğim kendine yer açıyo elini kolunu iterek yerini genişletiyo falan diye hayal kuruyorumtabi bu birazda benim hayal gücümün işleri :kedi: olsun ama benim hoşuma gidiyor bunları düşünmek.
kilo topiği ne ki?
Birde şu var gerçi bayağı erken ama 32. haftanızda doktora gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp okula götürmeniz gerek.Yoksa doğum öncesi iznini sonraya aktaramıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?