2011 Şubat Anneleri

selam kızlarrrr

pööff bugünde mutfaktan çıkamadım yineeee...bilerek çok erken başladımki yoruluyorum dinlene dinlene yavaş yavaş yapıyorum iftara doğru panikle hızlı hızlı hareket ediyorum yoruluyorum..böyle iyiii

ya kaçtır soracam unutuyorum hep cinsiyeti belli olan arkadaşlar şu çin takvimindeki tahminler doğru çıktımı acaba merak ettim_

allah kolaylık versin canım iş yapmak yoruyo artık gerçekten ben bugün tenbellik yapıyorum akşama iftara davetliyiz o yüzden şımartıyorum kendimi....canım benim çin takviminde kız çıkmıştı dün öğrendik cinsiyetimizi kızmışş....tesadüf galiba

canım çin takvimi benim 1 buçuk yaşındaki oğlumda da tutmuştu şimdiki gebeliğimde kızım olacak onda da tuttu

ayyy büyük ihtimalle tutuyo demekki

bizde birkaç arkadaşlar yaptık

birinin 5 çocuğu var 5indede tuttu birinin 2 birinin 1 hepsindede doğru çıktı

benimkindede kız diyor bu genellemeye dayanırsak kız bekliyorum bende biran önce cinsiyetini öğrensemde bi rahatlasam

benimde erkek çıkıyor çin tavimine göre,ama göstermedi kendileri ozaman kız da olabilir diyorum şaşkınım,bende bugün içim içime sığmıyor 16+0 ım doktoruma rica edeyim bugün girip tekrar baksakmı ne dersiniz? normalde haftaya giricem ama sabır kalmadıeyvahedigeldismile

benimde çine göre kız ben erkek hissediyorum ama takvimde çok tuttuğu için bazende kız diye düşünüyorum

yaaa ama ben böyle hayal etmemiştim bu kadar detayını bilmiyodum sağol manikk
bişey daha sorim bari
şimdi diyelimki dönemin bitmesine 3 hafta kala izne ayrıldık (benim öyle olcak galiba)araya şubat tatili giriyo 2 hafta bizim izinden mi gidicek ?

evet canım senin son 3 haftanda tüm öğretmenlere tatil bile yapılsa(salgın tatili,kar tatili vs.) yine senin izninden gidiyo.Benimde 3 haftanın içine şubat tatili girecek Biraz karamsar bi tablo ama durum budur.

Birde şu var gerçi bayağı erken ama 32. haftanızda doktora gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp okula götürmeniz gerek.Yoksa doğum öncesi iznini sonraya aktaramıyorsunuz.

tabiki bu takv,m %100 değil arada sapmalarda olur belki sende o sapmalardasındır..bak şimdi ayrı merak ettim acaba seninki kızmı erkekmi? 1 hafta bekle bence garanti olsun ya yine anlaşılmazsa bu sefer zaman biraz daha atar.biz seni oyalarız burda bekle 1 hafta

bende bayramdan sonra 15.de falan gidicem.ama pazartesi yada salı devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bi doktor daha görsün tek doktorla kalmayayım cinsiyeti söylemez zaten umudum yok
benimde çine göre kız ben erkek hissediyorum ama takvimde çok tuttuğu için bazende kız diye düşünüyorum

kendi çocuğumun cinsiyet merakı heyecanı yetmiyomuş gibi bide sizinkiler çıktı naniknanikolumunekankayizsmile hayırlısı olsun bende sonuçları merak ediyorum vallaaa haberdar edin mutlaka

merhaba kızlar

ben bebegimi merak ediyorum artık nerdeyse 1 ay oldu görmüyorum ve çok merak ediyorum nasıl napıyor diye :) artık tekmelemeye başlasalarda hiç olmazsa iyi olduklarını bilsek degil mi? 1 hafta gecsede hemen bebgimi görsem artıkın :)))

hoşgeldin maviii

ben daha elbette bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ama içimde olan her işaretin onunla bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.mesela bazen karnımda bir sızı bir batma hissedince hah diyorum bebeğim kendine yer açıyo elini kolunu iterek yerini genişletiyo falan diye hayal kuruyorum tabi bu birazda benim hayal gücümün işleri :kedi: olsun ama benim hoşuma gidiyor bunları düşünmek.

evet başka tesellimiz yok zaten canım sancılar agrılar falan hep bebekten diye düşünmek biile güzel :))

selamlar herkese.. bikaç gündür giremiyordum, nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor.yazılanlardan anladığım kadarıyla maşallah çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş bende halaa öğrenemeyenlerdenim.ama bakalım bu çarşamba ikili test sonucu almaya gidicez belki o zaman tekrar bi ultrasonla öğrenebilirim.meraktan çatlamıyorum değil yani :) bu arada face adresi ekledim onay bekliyorum inşallah orada da sohbetler tatlılığını korur. bu arada sizlere bi sorum olacak sizinde karnınızda tüylenme oldumu? benim ikinci bebeğim olmasına karşın sanki ilkmiş gibi böyle sorular sorabiliyorum işte :) kızımda olmamıştı çünkü yada hatırlamıyorum..acaba diyorum erkek çocuk belirtisimi? saçma oldu ama ne bileyim işte sorayım sizlere dedim :)

Slm kızlar uzun süredir giremedim foruma evi falan taşıdık. Yoğun bi dönem geçirdim.Konular baya ilerlemiş. Bu arada doktora gittim 2 hafta önce erkeğe benzio ama net deil dedi. Zaten cinsiyet için erken bi tarihti. Sağlıklı görünüo dedi çok şükür. Bu arada ben 54 kiloyla hamile kaldım. şu an 15+1 ve sabah aç karna tartılıyorum hala 55.5 kiloyum bu normal midir? Akşamları biraz şişkinliğim oluyo karnım büyüyüyo o kadar. Bi de çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Hangisini kullanıyorsunuz? Ben bir aydır her banyodan sonra bebek yağı kullanıyorum. Krem henüz almadım ama en kısa zamanda lierac almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…