2011 Şubat Anneleri

Evet açalım kilo topiği. Ben verdiğim 3 kiloyu geri alamadım daha kızlar. Benim gibi olan var mı?

canım 40 günle 10 gün arasında çokta bir fark yok aslında.Peki sizin ücretsiz izinleriniz nasıl? Çok sıkışmayacaksan haziranda 1 aylık bir ücretsiz iznede ayrılabilirsin.

ah be güzelim bizde herşey muamma.her ilde farklı uygulama var.heyet raporu bizim ilçe kabul etmiyor ama bazı ilçeler kabul ediyor.ücretsiz izne ayrıldığımızda okulumuzdaki norm açık görünüyor.yerimize biri atanabilir.yani karışık iş bizimki((

bulduklarım çok kısa görüntüler birkaç hareket içeriyorlar sadece.Ama resimli bikaç anlatım buldum birde en iyisi plates yapmak.Tabi yüzüstü ve karın-mekik hareketleri hariç.
Bulduklarımı paylaşayım inş güzel çıkar.

Tebrikler canım gözünaydın :)

ya kaçtır soracam unutuyorum hep cinsiyeti belli olan arkadaşlar şu çin takvimindeki tahminler doğru çıktımı acaba merak ettim_

Oglumda da tuttu, bunda da :)

ya kaçtır soracam unutuyorum hep cinsiyeti belli olan arkadaşlar şu çin takvimindeki tahminler doğru çıktımı acaba merak ettim_[/B][/QUOTE]

Benim çıktı cnm..

ben şu çin takvimini bir türlü çözemedim :)) çözen varsa bana yardım eder mi?? doğum tarihim : 29.10.1978 sat: 21.05.2010 yeterli sanırım :))

bildiğiniz alışverişte gerçekten indirimli.. fiyatları gerçekten piyasaya göre uygun... ama bütün bebek malzemelerini satan... türkiyenin heryerine eve teslim eden internet siteleri var mı???

burada açıklamak yasaksa özelden mesaj atabilir misiniz???

henüz bir iğne bile almamış olan bana inanılmaz büyüklükte bir iylik etmiş olursunuz bilmiyorumkismile

şimdiden teşekkür ederimmm...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…