2011 Şubat Anneleri

benimde 2. bebeğim kızımda olmamıştı ama bunda göbeğide çok arttı tüyler
genel bir artış var aslında tüylerimde :) niye böyle oldu bende bilmiyorum

yani haftalarımıza göre aldığımız kilolar falan
olabilir aslında fena fikir değil ama herkesin vucut yapısı farklı olduğundan kilo alamayanlar neden almadım diye biraz fazla alanlarda çok alıyorum diye endişeye kapılabilir gibi sanki ne dersin?

bendede oldu canım konuyu hiç açma cinsiyetle ilgilimidir bilmiyorum ama kesinle almayın hamilelikten sonra dökülür diyorlar inş diyelim boshayallersmile

bilmediğim neler varmış ya sağol manikk
bişey değil canım bende sizlerden çok şeyler öğreniyorum zaten burası da bu yüzden var

gayet normal canım çünkü ben 16+3 üm hala başladığım kilodayım tabi doktora gidince doktor ne der bilmiyorum ama ben her şeyi yiyorum düzenli olarak sonuçta boğazımdan kısmıyorum.Sende yemen gerekenleri yiyiyorsan sorun yok bence.

kızlarr kızıımm oluyor,CERENNNN im geliyor,çoook mutluyum küçücük burnu varralkisalkisalkis ya kesin değil dedi ama bence kızzz onu kıza benzettim ben,kararsızdım erkekmi kızmı inanın çok mutlu oldum kızım benim nazım benimm 119 gr olmuşş....şişkoooo..çoook mutluyum kızlarr:enbuyukkk:

OHHHH bir kız haberi daha geldi ne mutlu,tebrik ederim mucize.
İnşallah benim bebeğimde kızdır

Son düzenleme:

gözün aydın canım valla ne güzel meraktan kurtuldun tebrik ederim kız annesi:)

gözün aydın canım valla ne güzel meraktan kurtuldun tebrik ederim kız annesi:)

mersii evet kurtuldum valla,ayy ben neler alıcam ona şimdi, prensesimsenağlama çok duygulandım çok manikcim kızmı erkek mi diordum ya inan kız dedi doktorum ceren im dedim direk, sende öyle olacaksın ne olursa olsun onu öğrenmek çok büyük bi mutluluk ,rabbim herkese yaşatsın:Saruboceq::Saruboceq:

bu gün topik pek bi halsiz galiba kimse yazmıyo sayfalar ilerlemiyo :))))) hayırdır kızlar canlanın bir ki bir ki..........sositososito

Psikolog demek süper sakın biyerlere kaybolma mısra sen bize lazımsın boshayallersmile

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :)))))))

Canım benim düşük tehlikem vardı,2 ay sürekli progestan kullandım ve de yattım.
Bu hafta yüzmeye başladım,sabah 6 da deniz hem inanılmaz temiz hem de ılık oluyor bana iyi geldi.

Havuzu kesinlikle önermiyorlar cnm çok fazla bakteri barındırıyor.Dr na sormadan havuza girme derim.

17.HAFTADA kesin belli olur diye düşünüyorum.Ben de sabredebilirsem 17.haftada gideceğim :)))

manikcim ben 2009 nisan annesiyim aslında biz yapmıştık 2009 nisan anneleri kaç kilo almış diye aslında iyi oluıyo çok alanlar biraz kendini frenliyo her hafta güncelleniyo falan.

Selam şekerlerr yerimseniben Bugün sessizleşmiş topik havalar tekrar sıcak olmaya başladı ondanmıdır ne? Benim bulantım oldu bugün yaa.Bayadır olmuyordu sevinmiştim. İnşallah çıkarmam.
Cinsiyeti öğrenen arkadaşları tebrik ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre vermiş ne güzell. Ben de çok heyecanlanıyorum cinsiyeti öğrenmek için :1rolleyes:
Mısracım Ben de 17. haftada gitmeyi düşünüyorum.İnşallah bebişimiz gösterir. Erkek olanlar sanki daha erken belli olmuş. Ben de hep erkek hissettim ama görmeyince kız mı diye düşünmeye başladımm. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…