benimde 2. bebeğim kızımda olmamıştı ama bunda göbeğide çok arttı tüylerselamlar herkese.. bikaç gündür giremiyordum, nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor.yazılanlardan anladığım kadarıyla maşallah çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş bende halaa öğrenemeyenlerdenim.ama bakalım bu çarşamba ikili test sonucu almaya gidicez belki o zaman tekrar bi ultrasonla öğrenebilirim.meraktan çatlamıyorum değil yani :) bu arada face adresi ekledim onay bekliyorum inşallah orada da sohbetler tatlılığını korur. bu arada sizlere bi sorum olacak sizinde karnınızda tüylenme oldumu? benim ikinci bebeğim olmasına karşın sanki ilkmiş gibi böyle sorular sorabiliyorum işte :) kızımda olmamıştı çünkü yada hatırlamıyorum..acaba diyorum erkek çocuk belirtisimi? saçma oldu ama ne bileyim işte sorayım sizlere dedim :)
olabilir aslında fena fikir değil ama herkesin vucut yapısı farklı olduğundan kilo alamayanlar neden almadım diye biraz fazla alanlarda çok alıyorum diye endişeye kapılabilir gibi sanki ne dersin?yani haftalarımıza göre aldığımız kilolar falan
selamlar herkese.. bikaç gündür giremiyordum, nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor.yazılanlardan anladığım kadarıyla maşallah çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş bende halaa öğrenemeyenlerdenim.ama bakalım bu çarşamba ikili test sonucu almaya gidicez belki o zaman tekrar bi ultrasonla öğrenebilirim.meraktan çatlamıyorum değil yani :) bu arada face adresi ekledim onay bekliyorum inşallah orada da sohbetler tatlılığını korur. bu arada sizlere bi sorum olacak sizinde karnınızda tüylenme oldumu? benim ikinci bebeğim olmasına karşın sanki ilkmiş gibi böyle sorular sorabiliyorum işte :) kızımda olmamıştı çünkü yada hatırlamıyorum..acaba diyorum erkek çocuk belirtisimi? saçma oldu ama ne bileyim işte sorayım sizlere dedim :)
bişey değil canım bende sizlerden çok şeyler öğreniyorum zaten burası da bu yüzden varbilmediğim neler varmış ya sağol manikk
Slm kızlar uzun süredir giremedim foruma evi falan taşıdık. Yoğun bi dönem geçirdim.Konular baya ilerlemiş. Bu arada doktora gittim 2 hafta önce erkeğe benzio ama net deil dedi. Zaten cinsiyet için erken bi tarihti. Sağlıklı görünüo dedi çok şükür. Bu arada ben 54 kiloyla hamile kaldım. şu an 15+1 ve sabah aç karna tartılıyorum hala 55.5 kiloyum bu normal midir? Akşamları biraz şişkinliğim oluyo karnım büyüyüyo o kadar. Bi de çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Hangisini kullanıyorsunuz? Ben bir aydır her banyodan sonra bebek yağı kullanıyorum. Krem henüz almadım ama en kısa zamanda lierac almayı düşünüyorum.
kızlarr kızıımm oluyor,CERENNNN im geliyor,çoook mutluyum küçücük burnu varralkisalkisalkis ya kesin değil dedi ama bence kızzz onu kıza benzettim ben,kararsızdım erkekmi kızmı inanın çok mutlu oldum kızım benim nazım benimm119 gr olmuşş....şişkoooo..çoook mutluyum kızlarr:enbuyukkk:
gözün aydın canım valla ne güzel meraktan kurtuldun tebrik ederim kız annesi:)
OHHHH bir kız haberi daha geldi ne muylu,tebrik ederim mucize.
İnşallah benim bebeğimde kızdır
inşallah seninde gönlünden geçen olur,kızıma arkadaş gelir...
Psikolog demek süper sakın biyerlere kaybolma mısra sen bize lazımsın boshayallersmile
kızlar aranızda spor yapan var mı?ben artık yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.İlk üç ay yapmasan daha iyi dediği için hiç bişey yapmadım ama yumuşamaya başladığımı hissediyorum hem doğum içinde iyi diyolar.Sizlerde bi sorayım dedim yapan yada önerisi olan var mı?
ben de düşük tehlikesinden dolayı bişey yapamıyordum canım. sadece 15-20dk.lık yürüyüş yapabiliyorum. ama artık yüzmeye başlamak istiyorum. hem keyifli hem de doğumu çok kolaylaştırıyormuş. tabi önce çok temiz bir havuz bulmak lazım.
günaydın herkeslere
cinsiyetler artık belli oluyor ne güzel hayırlı olsun inşallah
ben eylülün 15inden sonra gidicem 17. hafta ya denk geliyor.inşallah ozaman bende öğrenirim.hem biran önce gitmek istiyorum hemde biraz daha geçsin büyüsün tam anlaşılsın kaçarı kalmasın diye düşünüyorum :))
manikcim ben 2009 nisan annesiyim aslında biz yapmıştık 2009 nisan anneleri kaç kilo almış diye aslında iyi oluıyo çok alanlar biraz kendini frenliyo her hafta güncelleniyo falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?