2011 Şubat Anneleri

çağlayan
benim son dakika bilgisine göre kızım olacak adı da masal olacak
eklermisin
sonra beni erkek sanımışlar diye bozulmasın meleğim:)))
3 lü test sonucumuzda temiz çok şükür

benim muhtemel doğum 27 şubat

3hafta öncesi 15 tatil başlamış oluyor yani sanırım ben 15 tatili geçiripi doğum iznine ayrılacağım 15 tatili yememiş olacağım.
son 5 haftam evde geçecek .inşallah doğru hesaplamışımdır ..
öğretman arkadaşlar bi el atar mısınız

Mrb arkadaşlar umarım huzurlu bir pazar günü geçiriyorsunuzdur.
Ben sabah 7 den 11 e kadar denizdeydim ,tabi o kadar saat sürekli yüzmedim endişelenmeyin :)))

Mrb arkadaşlar umarım huzurlu bir pazar günü geçiriyorsunuzdur.
Ben sabah 7 den 11 e kadar denizdeydim ,tabi o kadar saat sürekli yüzmedim endişelenmeyin :)))

mısracım ne kadar şanslısın:)
ben de yüzmek istiyorum ama zaten çabuk enfeksiyon kapan biri olduğum için ne yazıkki havuza gidemiyorum

Bende çok çabuk mikrop kapıyorum cnm ,bağışıklık sistemimde çok çok az çalışıyor.
Bu nedenle sabahın köründe deniz temizken gidiyorum
Havuz çok tehlikeli tabi boşver gitme ben de bu haftaya kadar düşük ihtimalim nedeniyle hiç girmemiştim,2-3 hafta daha ara ara giderim sonra yok.
Artık evde hareket etme yöntemleri geliştireceğiz

ya bende emin olamıyorum banada bakarmsın canım doğum tarihim 04.10.1983 sat 20.05.2010 şimdiden teşekkürler
Çin takvimine göre erkek canım.

evet canım eğer 27 şubat ve sonrasında olursa doğumun aynen dediğin gibi oluyor.

çin takvimine göre kızın oluyor cnm hihoyyythihoyyyt

canım yasminkamunun çin takvimine göre erkek çıkıyor gibi yaş 32 halime kaldığı ay büyük ihtimalle haziran yasminin mesajını bulamadığım için senin mesajdan alıntı yaptım fisfisfis yoksa daha 10. ay gelmediği için yaşını 31 mi sayıyoruz.AY benimde kafam karıştı

Son düzenleme:

merhaba..
bende aynı konudan muzdaribim..eğer yararlanabileceğimiz internet sitesleri varsa bana da özelden msj atarmısınız...
teşekkürler..

fadimecim gerçi ay olarak daha yaşını doldurmamışsın ama ben direk yıla bakılıyor diye biliyorum seni yanıltmış olmayayım ok

sLm cnm.. Ben geçende netten bir kutu kıyafet aldım we 1 gün sonra bana ulaştı.. Başka bir topikte bir arkadaşın önermiş olduğu bir siteydi. Ben ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteli we ucuzlar.. İstersen sen de siteyi bir incele derim.
Sitenin tam linkini ne yazık ki buraya yazamıyorum. Ama sen google dan civilim yazıp bulabilirsin.

slm canım bende civilime bakmıştım ama kötü çıkar diye alamadım sadece bildiğim markalara baktım. acaba hangi markaları aldın yazabilir misin?özellikle hoppidik ürünleri çok hoş görünüyo ama kalitelimi acaba?

busecim face'de okudum, bebeğin odasını giysilerini herşeyini hazırlamışsın. ne güzel, güzel günlerde kullansın yavrun. artık hazırlıklara başladığımda tavsiyelerini bekliyorum canım.

slm kızlar ben mart annesiyim de .mart başı diye arada sizin aranıza da sızıyorum :)) plesantanın rahim ağzına yakın olması durumu var ben de bu konuda bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda ??

merhaba arkadaşlar benim bebişimde allahın izniyle şubat 10 2011 de gelicek.hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…