ben şu çin takvimini bir türlü çözemedim :)) çözen varsa bana yardım eder mi?? doğum tarihim : 29.10.1978 sat: 21.05.2010 yeterli sanırım :))
çin takvimine göre kızın oluyor cnm hihoyyythihoyyyt
Mrb arkadaşlar umarım huzurlu bir pazar günü geçiriyorsunuzdur.
Ben sabah 7 den 11 e kadar denizdeydim ,tabi o kadar saat sürekli yüzmedim endişelenmeyin :)))
Çin takvimine göre erkek canım.ya bende emin olamıyorum banada bakarmsın canım doğum tarihim 04.10.1983 sat 20.05.2010 şimdiden teşekkürler
evet canım eğer 27 şubat ve sonrasında olursa doğumun aynen dediğin gibi oluyor.benim muhtemel doğum 27 şubat
3hafta öncesi 15 tatil başlamış oluyor yani sanırım ben 15 tatili geçiripi doğum iznine ayrılacağım 15 tatili yememiş olacağım.
son 5 haftam evde geçecek .inşallah doğru hesaplamışımdır ..
öğretman arkadaşlar bi el atar mısınız
çin takvimine göre kızın oluyor cnm hihoyyythihoyyyt
bildiğiniz alışverişte gerçekten indirimli.. fiyatları gerçekten piyasaya göre uygun... ama bütün bebek malzemelerini satan... türkiyenin heryerine eve teslim eden internet siteleri var mı???
burada açıklamak yasaksa özelden mesaj atabilir misiniz???
henüz bir iğne bile almamış olan bana inanılmaz büyüklükte bir iylik etmiş olursunuz bilmiyorumkismile
şimdiden teşekkür ederimmm...zemuszemus
fadimecim gerçi ay olarak daha yaşını doldurmamışsın ama ben direk yıla bakılıyor diye biliyorum seni yanıltmış olmayayım ok
bildiğiniz alışverişte gerçekten indirimli.. fiyatları gerçekten piyasaya göre uygun... ama bütün bebek malzemelerini satan... türkiyenin heryerine eve teslim eden internet siteleri var mı???
burada açıklamak yasaksa özelden mesaj atabilir misiniz???
henüz bir iğne bile almamış olan bana inanılmaz büyüklükte bir iylik etmiş olursunuz bilmiyorumkismile
şimdiden teşekkür ederimmm...zemuszemus
sLm cnm.. Ben geçende netten bir kutu kıyafet aldım we 1 gün sonra bana ulaştı.. Başka bir topikte bir arkadaşın önermiş olduğu bir siteydi. Ben ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteli we ucuzlar.. İstersen sen de siteyi bir incele derim.
Sitenin tam linkini ne yazık ki buraya yazamıyorum. Ama sen google dan civilim yazıp bulabilirsin.
sLm cnm.. Ben geçende netten bir kutu kıyafet aldım we 1 gün sonra bana ulaştı.. Başka bir topikte bir arkadaşın önermiş olduğu bir siteydi. Ben ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteli we ucuzlar.. İstersen sen de siteyi bir incele derim.
Sitenin tam linkini ne yazık ki buraya yazamıyorum. Ama sen google dan civilim yazıp bulabilirsin.
işte bende ondan dolayı emin layım dedim çünkü diğer türlü yaparsam kız çıkıyo arada kaldım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?