merhaba arkadaşlar
moralim o kadar bozuk ki anlatamam,eve geldiğimden beri ağlıyorum.dün size bahsetmiştim kasıklarımda ağrı var doktora gidicem diye.bugün doktora ağrıyı anlattım yerini gösterdim,gel bakalım rahim ağzına dedi.sonra baktı pek hoşnut kalmadı.rahim ağzı uzunluğum 2,8 cm. ne demek bu diye sordum 2,5 cm altına düşmesi iyi değil dedi.ne zaman seyahate çıkacağımızı sordu salı günü diyince şimdi dinlen pazartesi tekrar göriyim seni dedi. o kadar kötü oldum ki bebeğime boş boş baktım ultrasonda hatta tam bitti kalkıyorken dedim ki kalp atışı var mı.aa tabi herşeyi normal görmedin mi ayaklarını nasıl hareket ettiriyordu dedi.arkadaşlar kafam dağılmış hiç bebeğimi hatırlamıyorum,sonra kalbini dinledim rahatladım.idrar tahlili de istedi.eve geldim ağla ağla internette araştırdım biraz.normalde rahim ağzı uzunluğu 3cm ve üzeri olmalıymış.böyle düşünce serklaj yani rahim ağzı dikme işlemi yapılıyormuş.çok korkuyorum,ağrım hala sürüyor

pazartesi tekrar kontrolüm var.çok korkuyorum kızlar.ben idrar yolu enfeksiyonundan korkarken bakın neler çıktı.lütfen ihmal etmeyin gelen kontrolünüzde sizde ölçtürün.düşünsenize 2,5 cm ile doğum gerçekleşiyor.erken doğum yani.

dualarınızı bekliyorum lütfen.