Bende dr.gidince sorucam o kitabı eğer tavsiye ederse almayı düşünüyorum ama bu kitabı alıpta beğenmeyen yok galiba bizim burada :))
Ben balık olarak ton balığı yiyorum haftada 1 kere sezon açılmadığı için ama eşimde daha 2 hafta beklememiz gerek balık için diyor ama çok özledim balık yemeği çıksada hemen yesek :))
bana drum 9. haftadan beri yürüyüş ve yüzme tavsiye etti. ben de çok yorgun düşmedikçe akşamları yürüyüş yapmaya çalıştım. Yüzmek için havuz lazım, havuzla ilgili olumsuz araştırmalar okudum o yüzden cesarete edemedim

Arkadaşın tek başına mı yapmış canım

Ben kursa gitmeyi planlıyorum. Endişe ettim şimdi
Kitap ve cd almış canım,onlardan yapmış evde tek başına ondan sonra kanaması olmuş,çok korktum hemen dr.gittim ama birşey yokmuş dedi,ama bulamamışlar kanamanın nerden geldiğini.ama dr.eşliğinde yapılırsa birşey olmaz heralde sen gene kendi dr.sor canım
Nasıl değişiyormuş eşler canım merak ettim bak şimdi?
Bebişleri kıskanıyolar falan diye duymuştum ben, neler yapıyomuş bizim esas çocuklar başka acaba
İlgileri biraz dağılıyormuş işte senin üzerinden,çocuğa bakmıyorsun ağlıyor sürekli durmuyor gibi şeyler işte canım,ama bizimkilerde böyle olacak diye bir kaide yok belkide loğusa dönemleri olduğu için onlarda bizimde şu anda yaşadığmız gibi sorunlar yaşıyorlardır :))
Kızlar peyder peye yazdım walla ama aklıma geldi şimdi bunu da yaziim :)
ben cinsiyetini öğrendikten sonra banyo havlusu aldım bebişime :) Henüz fotosunu çekemedim. Çekip ekliycem diğer tarafa :)
Chakrada indirim varmış, arkadaşım haber verdi. ordan aldım ben de :) çok güsel yumuşacık havluları aklınızda olsun :) Çağlayancım sen Bursaya çok yakınsın gerçi belki oralarda daha güzellerini bulursun :) Benim de dayımlar Bursada oturuyor bu arada, eskiden çok giderdik,çok severim ben oraları :) evlendikten sonra eskisi kadar gidemez olduk walla
Bursa çok güzel bir şehir zaten.Güzel günlerde kullanın canım havlusunu bebişinin.Ben kapalıçarşıdan almayı düşünüyorum öyle şeyleri hem çok çeşit var hemde fiyat olarakta çok makul.
Yolun düşürse bir gün buralara beklerim :))
bu konuda takdir ediyorum valla burayi, hemde sigorta karsiliyo bütün ücreti ebede doktorun yani sira her soru icin yaninda gece gündüz araya bilirsin

tabi dogumdan sonrada bebis 10 haftalik olana kadar geliyo hem seni hem bebegi kontrol ediyo
Çok şanslısın canım,başlayınca bizede biraz püf noktası verirsin artık :))