• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evet hediye getirenlerde oluyor ama genelde hediye alanlar büyük alıyor nerden baksan bir kaç ay sonra giydirebileceksin ilk kıyafetleri içinde hediyeyi nasıl bekleyelim cıbıl cıbılmı kalsın bebişlerimiz :1:

doğru aslında
canım 1 takım hastane çıkılşı ve zıbın setide alınır artık
bide hiç hediye falan gelmezmiş:1shok:
benim kızımda 2 takım olduğu halde buna yine ilk hastane çıkışını almak istiyorum yani:emir_bebek:

evet hediye getirenlerde oluyor ama genelde hediye alanlar büyük alıyor nerden baksan bir kaç ay sonra giydirebileceksin ilk kıyafetleri içinde hediyeyi nasıl bekleyelim cıbıl cıbılmı kalsın bebişlerimiz :1:

Evt dimi kızz hasta etcez bebişi :ecrin_bebek: Ayy ne kadar ne alcaz hiç de bilmiyorum Doğum yapmış annelere sorarız artık :1:

valla ecem bende aynı durumdayım lüzumlu lüzumsuz ne varsa toplayacam diye korkmuyo değilim hani

valla ecem bende aynı durumdayım lüzumlu lüzumsuz ne varsa toplayacam diye korkmuyo değilim hani

Evet dillerim :1hug: sanırım bu gidişle öle yapcaz Oraya gidince herşeyi alasın geliyor Çok güzeller annem eşim beni bildiği için kota koydular kızıyorlar. Görümcemde elbise almış gelmiş. Yengem yelek örmeye başlamışşş :hulya:

benimde kayınvalidem battaniye örecek ama daha cinsiyetimiz kesinleşmediği için renge karar veremedik başlayamadı kadıncağız

maviumutolsun gözün aydın canım,
fatmacım kızına çok geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir,
çağlayancım sakın adamlara kızıp yakma okadar emeğini, çalışabildiğin kadar çalış sonrasını onlar düşünsün canım,

benimde kayınvalidem battaniye örecek ama daha cinsiyetimiz kesinleşmediği için renge karar veremedik başlayamadı kadıncağız

Cnm 19. haftada belli olmadı ha Bence kız bu utandı heralde annesi :kedi: Yengem rengi yeşil seçmiş hep kırmızı pembe olmasın dimi kıayfetleri Bebek ilk doğduğunda beyaz giydirmek sünnetmiş kızlar duymuşmuydunuz?

Dillerim bebek şekerini kendin yapmak istiyormuşsun. Ben de öyle düşündüm aaraştırdım en uygun birmax ve yavuzsüsleme var malzemeleri ordan alabilirsin. Ben kelebekli yapmayı düşünüyorum. 100 adet yapacaksan kelebekli de 50 ye falan mal oluyor. Badem şekerli buzdolabı süsü olarak da hatıra kalsın istedim ya bakalım yapabilirsem koyarım fotolarınıkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum. Hepinize iyi akşamlarr Bebişlerinize ve kendinize iyi bakınn Öpüyorummm opuyorumnanaktan

Cnm 19. haftada belli olmadı ha Bence kız bu utandı heralde annesi :kedi: Yengem rengi yeşil seçmiş hep kırmızı pembe olmasın dimi kıayfetleri Bebek ilk doğduğunda beyaz giydirmek sünnetmiş kızlar duymuşmuydunuz?

Dillerim bebek şekerini kendin yapmak istiyormuşsun. Ben de öyle düşündüm aaraştırdım en uygun birmax ve yavuzsüsleme var malzemeleri ordan alabilirsin. Ben kelebekli yapmayı düşünüyorum. 100 adet yapacaksan kelebekli de 50 ye falan mal oluyor. Badem şekerli buzdolabı süsü olarak da hatıra kalsın istedim ya bakalım yapabilirsem koyarım fotolarınıkaydirigubbakcemile5

nerelerde acaba bu söylediğin yerler

ben bugün ulusta biraz baktım samanpazarında halin karşısındaki handa incik boncuk satan yerlerde falan var butür malzemeler

ben daha çok çikolatanın üzerine düşünmüştüm gerçi saklamak için badem şekeride uygun olur.

selam arkadaşlar benim sat 26 mayıs ve subat 25 dio dr sezeryan oldugum için dogru yerde miyim acaba

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html

Kızçeler şu listeye bir bakın bakıyım eksik olan yazmadığım varmı .

slm kızlar daha önce söylemiştim ben mart annelerinde kayıtlıyım ama artık tamamen size takılıyorum :)) zaten sata göre 4 mart ama ultrason sonuçlarında daha önde çıkıyor.listeye yazılsam mı yazılmasammı bilemedim.böyle de kendimi üvey gibi hissediyorum :((

selam kızlar varya enerjinize hayranım ben bugün nöbetçiydim ve 6 saatte dersim vardı gündüz bi ara girdim ama uykuya direnemeyip uyudum.Ben mi çok halsizim hiç bilmiyorum bu okul tüm enerjimi alıyor. Artık genellikle oturduğum yerden ders anlatıyorum ve vicdanen çok rahatsızım.Kendimi yaş 70 iş bitmişler gibi hissediyorum:( bu arada tam anlayamadım ama çekilişte sorun çıkmış galiba çağlayan bizim için elinden gelenin fazlasını yapıyor tabiki herşey dört dörtlük olmayacak ama o nerdeyse dört dörtlük yapıyor ona laf söyletmem:oklava: kızlar gerçekten zorki burda bu kadar kişiyi idare etmek. Lütfen ona karşı biraz anlayışlı olun.Gerçi zaten çoğu kişi destek vermiş Çağlayana ama ben yinede söylemek istedim gereksiz alınganlıklar yapmayalım lütfen.
Şimdi gidip biraz daha dinleneyim.Ne olacak bu halim bilmiyorum.enerjik günlerde görüşmek üzere...

caım benim ben geçen hafta berbat ders programı yüzünden okulda cıngar çıkarıp ortalığı karıştırınca insafageldiler nöbetten felan da düştü müdür.müdür yardımcımızzla ilgili soruşturma var okulda bana da sus payı :)) sen de hafta ya gider raporunu yazdırırsın.bir hafta önceden yazdır bir şey olmaz bence :)) öğretmenliğin en gıcık tarafı nöbet bence ..kendimi sokak bekçisi sanıyorum ...

iyi akşamlar kızlar grip oldum :2: yatıyorum çok fazla giremiyorum onun için perşembe günü kızımı görücem en sonunda 1 aylık hasret biticek detaylı ultrasonumuz var umarım herşey çok güzel olur

:emir_bebek:
Bence de hiç bu eşlemeler bozulmasın.Kimse de keyfini bozmasın lütfen.
1 kişi otobüsü kaçırdı diye şoförde otobüsü sürmekten vazgeçmez!!!
Sanırım bugün alıngan günündeydi arkadaşımız.O da düşündüğünde hak verecektir hepimize. Bir dahaki sefere ilk onu yazar ilk onu eşleştiririz.Sorun olmaz.

çok can sıkıcı bir durum olmuş gerçekteni ben bugün biraz geriden takip ediyorum sizi ama gayecim çok beğendim bu lafını.
çağlayancım sen elinden gelenin fazlasını yaptın hepimize defalarca yazdın. bu saatten sonra vazgeçmek olmaz canım. sensiz hiç olmaaaaaaz

canım daha sabaha çok var :(( ben her akşam en erken 11 bilemedin 12 ye kadar yalnızım maalesef sıkıcı kelimesinin anlamını biliyorum

ewet daha çok war:(( gecelerde uzadı artık geçmek bilmio zaman..

iyi akşamlar kızlar grip oldum :2: yatıyorum çok fazla giremiyorum onun için perşembe günü kızımı görücem en sonunda 1 aylık hasret biticek detaylı ultrasonumuz var umarım herşey çok güzel olur

geçmiş olsun dikkat et kendine meyva falan ye bol bol.. Perşembeye az kaldı cnm inş sağlıklı haberlerini alıcaksın bebeğinin.

selam kimse varmıııı

benimde uykum kaçtı yatağa yattım yarım saat debelendim uykum gelmedi geri kalktımmm

slm kızlar yeni geldim.komşudaydık..yarın nöbetçiyim:(((( çok yorucu bir gün olacalk...şu nöbetten düşeceğim günü dört gözle bekliyorum:)))
herkese iyi geceler..tatlı rüyalar:1hug:hihoyyyt:3:

Back
X