selam kimse varmıııı
benimde uykum kaçtı yatağa yattım yarım saat debelendim uykum gelmedi geri kalktımmm
ben warım cnm.. nöbetteyim bu gece:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kimse varmıııı
benimde uykum kaçtı yatağa yattım yarım saat debelendim uykum gelmedi geri kalktımmm
slm kızlar daha önce söylemiştim ben mart annelerinde kayıtlıyım ama artık tamamen size takılıyorum :)) zaten sata göre 4 mart ama ultrason sonuçlarında daha önde çıkıyor.listeye yazılsam mı yazılmasammı bilemedim.böyle de kendimi üvey gibi hissediyorum(
caım benim ben geçen hafta berbat ders programı yüzünden okulda cıngar çıkarıp ortalığı karıştırınca insafageldiler nöbetten felan da düştü müdür.müdür yardımcımızzla ilgili soruşturma var okulda bana da sus payı :)) sen de hafta ya gider raporunu yazdırırsın.bir hafta önceden yazdır bir şey olmaz bence :)) öğretmenliğin en gıcık tarafı nöbet bence ..kendimi sokak bekçisi sanıyorum ...
iyi akşamlar kızlar grip oldum :2: yatıyorum çok fazla giremiyorum onun için perşembe günü kızımı görücem en sonunda 1 aylık hasret biticek detaylı ultrasonumuz var umarım herşey çok güzel olur
selam arkadaşlar benim sat 26 mayıs ve subat 25 dio dr sezeryan oldugum için dogru yerde miyim acaba
kapıdan içeri girer girmez neşeyle bağırdı.
''anne biliyormusun bu gün yuvada ne oldu?''
''görmuyor musun?telefonla konuşuyorum.''hiç kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu
annesi telefonu babası arabayı seviyordu.herşey erteleniyordu telefon ve araba sözkonusu olduğunda.birde eve misafir gelecek oldumu kendisine hiç yer kalmıyordu.nerelere gitsindi
annesi kapattı telefonu.mutfaktan tencere kaşık sesleri geliyordu.koşarak yanına gitti.
''sana yardım edeyim mi?''dedi en sevimli halini takınarak.annesi manalı manalı baktı.
''hayırdır.bir yaramazlık filan.bak birde senınle uğraşmayayım.çok yorgunum zaten.''
yorgunluk nasıl bir şeydi?bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşca elinden alır,''nasıl yorulmuş yavrucak.uykunun gül kokulu kolları sarsın seni''diyerek alnına bir öpücük kondururdu.
yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer,ne diye annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu.
''anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın.anneannem öyle söylüyor''
''uykuya dalayımda gül kokuları kusur kalsın.yorgunluktan ölüyorum.''
bu kelimeden nefret ediyordu; ''yorgunum.yorgun olduğumdan.böyle yorgun yorgunken...''
''anneciğim sen yorulma diye....''
''yemekte konuşuruz çocuğum.bankada işler yetişmedi.baban gelene kadar bunları bitirmem lazım.hadi sen oyna biraz.''
''hani siz yoruluyorsunuz ya...''
''eeee...''
''bende oynamaktan yoruluyorum.''
''ne yapayım?''
''bilmem...''
yapılmaması gerekenleri biliyorduda büyükler,yapılması gerekenlerihiç bilmiyorlardı.
ışıklar söndü birden.annesi öfkeyle söylenmeye başladı.
''mum da yok'' diye diye karıştırdı dolapları el yordamı.çocuk sırtüstü yatıp,anneannesinin köyünü düşündü.gaz lambasını ışığında deli tavşan masalını anlatışını.deli tavşanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne.anneannesi gibi iki elini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak tavşan kafası yaptı.''bak deli tavşan ''diyerek parmaklarını oynattı.yoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı.tavşan alabildiğine hür dolaştı sağda solda.otlarla kuşlarla konuştu.sonra yorgun düştü.duvardaki görüntü o minik avuçların açılmasıyla kayboldu.kolu yavaşça kanepeden aşağı sarktı.
neden sonra ışıklar geldi.kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti birden.kanepeye koştu.
küçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı.masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek.dindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini.uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu.çocuk sanki bu öpücüğü bekliyormuşcasına:
''işin bitince beni severmisin anne?''dedi.kadın,sevilmek için randevu alan çoçuğuna bakarak sabaha kadar ağladı.
bizim için önemli olanları bazen çocuğumuzu dinlemenin önüne koyarız.
iş,güç,yorgunluk derken çocukları dinlemeyi unutabiliriz.
çocukları dinlemek,bir başka deyişle onlara dertlerini,sevinçlerini anlatma fırsatını vermek onları mutlu etmek,değerli hissettirmek için birinci adımdır.
günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım sol bacağım çok ağrıdı ve halada devam ediyo ağrısı.kramp gibide değil ama çok rahatsız ediyooo:bbo:
günaydın kızlar bendede kırgınlık var sanırım bende hasta oluyorum hiçbir şey ypasım yok bugün dün gecede hiç uyku uyuyamadım zaten kabuslar felan o yüzden bugün çok uykusuzum artık yatarkende çok rahat yatamıyorum ağrılarım oluyor
kızlar günaydın dikkat edin kendinize havalr bi tuhaf ve soğudu ben artık kalın giyinmeye başladım valla ayakalrınızı özellikle sıkı tutun bide bol ıhlamur içsek sanırım ii olur bunu bnmde yapmam lazım
detaylı ultrasonumuz var bugün dua bekliyorum inş ii olur herşey canlarım Rabbim hepimizin bebekelrini korusun sağlık versin hepsine
bişi sorcam bide kızlar bnm sağ yada sol kasığımda acayip sancılar oluoy bazen bu sizdede oluyomu kramp gibi yaa her seferinde unutuyorum doktora sormayı ama çok zorluyo bu sancılar beni sürekli değil biraz oluyo geçiyo ama kasıkta boşlukta gibi neyse inş normladir bunlar
günaydın arkadaşlar nasılsınız nuryasemincim geçmiş olsun dikkat et kendine ....
çağalayancım dün yazılanları okudum ve gerçekten çok üzüldüm...buraya emeklerini hepimiz biliyoruz ama lütfen dün söylediğin şeyleri birdaha dillendirme olur mu bizi ve bebişlerimizi üzme sempatiksalakcinni hmm buarada kendine dikkat et hastalanmadann bol bol meyve ye olur mu iyi çalışmalarrkaydirigubbakcemile3
Dün öyle tatsız birşey yaşadık işte tamam bundan sonra üzmüycem sizleri hiç kaydirigubbakcemile3
Sen bebişinle kahvaltını yaptın mı bakıyım saat 10 olmuş aç bırakma bebişini sakın :))
günaydın kızlar nasılsınız çağlayan nurberra moonsun geçmiş olsun dikkat edin nurbberra ayrıntılında çok güzel geçer inş
Günaydın canım güzel haberlerle gel inş.Kasık ağrıları bende'de oluyor canım,rahmimiz büyüdüğü için ordaki bağlar geriliyormuş onun için bunlar normal ağrılarmış böyle kesik kesik arada geliyorsa ama uzun süreli olur ve geçmezse dr.la konuş
Günaydın nur ben grip oldum yaa inş.çabuk atlatırım
günaydın kızlar, a.s
Eşimin anneannesi vefat etmişti.Eşim Memleketine gitmişti o yüzden 4 gündür tektim.
Dün gece geldi.O kadar özlemişim ki.Yani hamilelikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşırı sevgi gösterileriyle karşılaştı çok mutlu oldu oda.Sabahta daha gözümü açmadan bamm diye bir tekmeyle oğlumuz da sabah sohbetimize katıldı.Sanki eşimi aylardır görmüyorum ne özlem ne özlem kaydirigubbakcemile3. Şeniz