• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarrr...çağlayan geçmiş olsun canım sanada,moonson canım sanada geçmiş olsun dikkat edin kızlar kış girdi sayılır artık ben yorganımı bile çıkartttımkaydirigubbakcemile3çeketle dolaşıyorum evde....nurberracım o ağrılar bendede oluyor özellikle gece normaldir..çok sık oluyorsa mutlaka danış dr

cnm arada oluyo bu sabah oldumesela dünde olmuştu en iisi sormak doktora tabi

güzeller ben kaçtım kahvaltı flan derken hastaneye çıkıcaz 1de orda olmamız gerekişyomuş öpüyorum hepnizi dönünce yazarım inş grşmk üzere

günaydın kızlar nasılsınız çağlayan nurberra moonsun geçmiş olsun dikkat edin nurbberra ayrıntılında çok güzel geçer inş

Günaydın canım

günaydın kızlar, a.s

Eşimin anneannesi vefat etmişti.Eşim Memleketine gitmişti o yüzden 4 gündür tektim.
Dün gece geldi.O kadar özlemişim ki.Yani hamilelikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşırı sevgi gösterileriyle karşılaştı çok mutlu oldu oda.Sabahta daha gözümü açmadan bamm diye bir tekmeyle oğlumuz da sabah sohbetimize katıldı.Sanki eşimi aylardır görmüyorum ne özlem ne özlem kaydirigubbakcemile3. Şeniz

Başınızsaolsun canım.Gözünaydın canım sen özlersinde oğluşun özlemezmi babasını hiç.Bak ne güzel karşılama olmuş babası için sabah sabah.:))

Günaydın anneler

Günaydın canım

yapmadık dahaaa:kedi:normalde bugün sabah babamız evde olucaktı gece nöbete gidicekti ama saoılsun genel müdür sabaha toplantı koymuşş....bizimde yalnız olunca hiçç canımız istemio....sinir oldum müdüre gece zaten yalnızızz.... sabah öğlen gelcek 6da geri gidcek babamızzz:senağlama

Ama yazık değilmi bebişin aç bu saat'e kadar benimki artık 7'de başlıyor tekmelere galiba açıkıyor işe gelince hemen ediyoruz babamızı bekliyemiyoruz kahvaltıya maalesef :))
Tam sinir olunacak bir müdürmüş gerçekten sabah git öğlen gel akşam olmadan gene git çok zor canım ya allah yardımcınız olsun

günaydın kızlarrr...çağlayan geçmiş olsun canım sanada,moonson canım sanada geçmiş olsun dikkat edin kızlar kış girdi sayılır artık ben yorganımı bile çıkartttımkaydirigubbakcemile3çeketle dolaşıyorum evde....nurberracım o ağrılar bendede oluyor özellikle gece normaldir..çok sık oluyorsa mutlaka danış dr

Günaydın saol canım.Yorganlar çıktımı meydana artık ben daha battaniyeleri yeni çıkardım menopoza girmiş gibi yazlıklarla dolanıyordum her yerde ama 2 gündür donuyorum maalesef :))

güzeller ben kaçtım kahvaltı flan derken hastaneye çıkıcaz 1de orda olmamız gerekişyomuş öpüyorum hepnizi dönünce yazarım inş grşmk üzere

Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canım,tatlı yemeği unutma bebiş hareketlensin diye :))

Ben size birşey söylemek için geldim kasım anneleri gün almaya başlamış doğum için git gide zaman yaklaşıyor kızlar bize çok var derken bizimde gelicek galiba zamanımız göz açıp kapayıncaya kadar

Ben size birşey söylemek için geldim kasım anneleri gün almaya başlamış doğum için git gide zaman yaklaşıyor kızlar bize çok var derken bizimde gelicek galiba zamanımız göz açıp kapayıncaya kadar

hiç sorma canımya geçen daha yeni nasıl geçicek diye bekliyordum 3 ay geçermi diyordum 3 bitti 5 bitttim darısı doğumunda geldiinide görelimm:emir_bebek:

rica ederim canım ne demek :)
violina canım yoktun buralarda bayağı zamandır bayağı yoğun çalışıyorsun herhalde bir samsunlu hemşerim var diyordum ama sende fazla girmiyorsunkiboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3bizde eşimle karar verdik battaniyenin altına oğluşumuzla birlikte girip oturacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şeniz:roflol:

Ben çekiliyorum arkadaşlar hediye çekilişinde benim yerime diğer arc_en_ciel arkadaşımızla devam edin olur mu.Ben kimse üzülmesin kırılmasın diye işimi gücümü bırakıp bunun için o kadar zaman harcadım herkesi bekledim yeri geldi tek tek msj attım o kadar yazmama rağmen eksik bilgiler geldi usanmadan uğraştım ama yalnış yapmışım demekki kusura bakmayın özür dilerim hepinizden ama ben yokum bilgileri değiştiririz artık hediye alacak arkadaşlarla

arkadaşlar hayırdır inşallah bir gün siteye girmedim neler olmuş böyle ilk tartışmalar yaşanmış böyle yapmayalım yaaa
sonuçta caglayan herkes senin ne kadar uğraştığını biliyor herkes daha anlayışlı olabilir aslında diğer arkadaşımızda kırılmıştır doğrudur oda katılmak istemiştir ama sonuçta herkes takip ediyordu ve bir problem çıkmadı
sorun anladığım kadarıyla son günden bir gün önce çekilişn yapılması kırılan arkadaşımız biraz daha anlayışlı olabilir aslında o zmana kadar girememiş olabilir caglayanda buradan sürekli tekrar etti herkesi tek tek arayıpta soramazki onuda düşünmek lazım ne güzel violine arkadışımız alternatif sunmuş eğer katılmak istiyorsa o şekilde katılabilir ortada sorun kalmamış olur böylece

günaydın kızlar, a.s

Eşimin anneannesi vefat etmişti.Eşim Memleketine gitmişti o yüzden 4 gündür tektim.
Dün gece geldi.O kadar özlemişim ki.Yani hamilelikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşırı sevgi gösterileriyle karşılaştı çok mutlu oldu oda.Sabahta daha gözümü açmadan bamm diye bir tekmeyle oğlumuz da sabah sohbetimize katıldı.Sanki eşimi aylardır görmüyorum ne özlem ne özlem kaydirigubbakcemile3. Şeniz

başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin

başınız saolsun canım benimde eşim cumartesi pazar yoktu acayip özlemiştim oğlumda çok özlemiş gelince hemen tekme attı babasına sarıla sarıla doyamadım kocişe opuyorumnanaktan

kızlar haklısın valla
ben hamile kaldıktan sonra eşime daha bir fazla bağlandım sevmeye doyamıyorum onu
herhalde bebeşimin babasına olan sevgiside eklenince bende 2 kat sevgi pıtırcığı oldumŞeniz:asigim::asigim::asigim:

hiç sorma canımya geçen daha yeni nasıl geçicek diye bekliyordum 3 ay geçermi diyordum 3 bitti 5 bitttim darısı doğumunda geldiinide görelimm:emir_bebek:

Bende haftalar geçermi bu bebeğin tekmelerini hissedermiyim derken 6.ay geldi bile son 3 'a girdik bundan sonrası daha çabuk geçicek galiba kasımlar bile doğum için gün aldılarsa artık :))

ya sorma cagalayan yok cinsiyet yok tekmeleme derken 3 ay kaldı şunun şurasında
aaaay heyecanlandım şimdi
çabuk geçmesin en son haddine kadar bebeğim annesinin karnında rahat eder inşallah ehemen gelmeye kalkmazeyvahedigeldismile

Bende haftalar geçermi bu bebeğin tekmelerini hissedermiyim derken 6.ay geldi bile son 3 'a girdik bundan sonrası daha çabuk geçicek galiba kasımlar bile doğum için gün aldılarsa artık :))

aa okdar olmuşuz ha ayy şafak az kaldı desenize:teytey:

s3nna başınız saolsun mekanı cennet olsun....ay ben eşim işteyken bile o kadar çok özlüyorum ki uzakta olunca tabi daha çok özleniyor rabbim bizi eşlerimizden ve bebişlerimzden ayırmasın inş

GÜNAYDIN KIZLAR

ÇAĞLAYANNCIM BİRDE BU HEDİYE LİSTESİNE BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİNİ YAZSAANAA SANA ZAHMETT.:kedi:

ohaoldumsmile
günaydın gülşah....bu arada nickin çok hoşuma gidiyor izmirli yazıyor ya bende manisalıyım bi yakınlık hissi doğuyor içimekaydirigubbakcemile3

günaydın cnm yakın olmana sevindim izmirli olmak cok güzel medeniyetler şehrii cok seviyorum izmiri her yönüylee cok güzel bi şehir :1:

Back
X