violina canım yoktun buralarda bayağı zamandır bayağı yoğun çalışıyorsun herhalde bir samsunlu hemşerim var diyordum ama sende fazla girmiyorsunkiboshayallersmile
Şeniz:roflol:
arkadaşlar hayırdır inşallah bir gün siteye girmedim neler olmuş böyle ilk tartışmalar yaşanmış böyle yapmayalım yaaa
sonuçta caglayan herkes senin ne kadar uğraştığını biliyor herkes daha anlayışlı olabilir aslında diğer arkadaşımızda kırılmıştır doğrudur oda katılmak istemiştir ama sonuçta herkes takip ediyordu ve bir problem çıkmadı
sorun anladığım kadarıyla son günden bir gün önce çekilişn yapılması kırılan arkadaşımız biraz daha anlayışlı olabilir aslında o zmana kadar girememiş olabilir caglayanda buradan sürekli tekrar etti herkesi tek tek arayıpta soramazki onuda düşünmek lazım ne güzel violine arkadışımız alternatif sunmuş eğer katılmak istiyorsa o şekilde katılabilir ortada sorun kalmamış olur böylece
başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin
kızlar haklısın valla
ben hamile kaldıktan sonra eşime daha bir fazla bağlandım sevmeye doyamıyorum onu
herhalde bebeşimin babasına olan sevgiside eklenince bende 2 kat sevgi pıtırcığı oldumŞeniz:asigim::asigim::asigim:
ya sorma cagalayan yok cinsiyet yok tekmeleme derken 3 ay kaldı şunun şurasında
aaaay heyecanlandım şimdi
çabuk geçmesin en son haddine kadar bebeğim annesinin karnında rahat eder inşallah ehemen gelmeye kalkmazeyvahedigeldismile
canım aslında sizi sürekli takip ediyorum ama gerçekten çok yoğunum gece eve geldiğimde bakıyorum yazıcak halim kalmıyor ama yazmaya çalışıcam bundan sonra daha çok özlüyorum bende yazışmayı sana geçmiş olsun bu arada moonsun82 kendine dikkat et lütfen