2011 Şubat Anneleri

violina canım yoktun buralarda bayağı zamandır bayağı yoğun çalışıyorsun herhalde bir samsunlu hemşerim var diyordum ama sende fazla girmiyorsunkiboshayallersmile

Şeniz:roflol:

arkadaşlar hayırdır inşallah bir gün siteye girmedim neler olmuş böyle ilk tartışmalar yaşanmış böyle yapmayalım yaaa
sonuçta caglayan herkes senin ne kadar uğraştığını biliyor herkes daha anlayışlı olabilir aslında diğer arkadaşımızda kırılmıştır doğrudur oda katılmak istemiştir ama sonuçta herkes takip ediyordu ve bir problem çıkmadı
sorun anladığım kadarıyla son günden bir gün önce çekilişn yapılması kırılan arkadaşımız biraz daha anlayışlı olabilir aslında o zmana kadar girememiş olabilir caglayanda buradan sürekli tekrar etti herkesi tek tek arayıpta soramazki onuda düşünmek lazım ne güzel violine arkadışımız alternatif sunmuş eğer katılmak istiyorsa o şekilde katılabilir ortada sorun kalmamış olur böylece

başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin

kızlar haklısın valla
ben hamile kaldıktan sonra eşime daha bir fazla bağlandım sevmeye doyamıyorum onu
herhalde bebeşimin babasına olan sevgiside eklenince bende 2 kat sevgi pıtırcığı oldumŞeniz:asigim::asigim::asigim:

ya sorma cagalayan yok cinsiyet yok tekmeleme derken 3 ay kaldı şunun şurasında
aaaay heyecanlandım şimdi
çabuk geçmesin en son haddine kadar bebeğim annesinin karnında rahat eder inşallah ehemen gelmeye kalkmazeyvahedigeldismile

canım aslında sizi sürekli takip ediyorum ama gerçekten çok yoğunum gece eve geldiğimde bakıyorum yazıcak halim kalmıyor ama yazmaya çalışıcam bundan sonra daha çok özlüyorum bende yazışmayı sana geçmiş olsun bu arada moonsun82 kendine dikkat et lütfen

Çağlayancım oto koltuğu çok hoş fiyatı da iyi geldi bana opuyorumnanaktan Kanguru hakkında eşim zararlı diye duymuş aldırmıcam dedi. Bazıları da daha iyi geldiğini söylüyor. Anne göğsüne değdiği için hissettiğinden anne karnındaki durumunu hatırlatırmış bebeğe :1hug:

Çağlayancım oto koltuğu çok hoş fiyatı da iyi geldi bana opuyorumnanaktan Kanguru hakkında eşim zararlı diye duymuş aldırmıcam dedi. Bazıları da daha iyi geldiğini söylüyor. Anne göğsüne değdiği için hissettiğinden anne karnındaki durumunu hatırlatırmış bebeğe :1hug:

Bak bu özelliğini bilmiyordum ben ben kanguru arabamız yok bizim anneme gidip gelirken otobüslerde iyi olur diye istiyorum açıkçası çocuğu kimse rahatsız etmesin manasında yoksa arabam olsa oto koltuğu sadece benim işimi görür

Evet ilk sen alıp resmini koymuştun bende eşime gösterdim beğendi.Cumartesi gidince benden bundan alıyım diyorum ama kırmızı istiyorum ben kaydirigubbakcemile3

benim eşimde çok beğendi çokta kullanışlı galiba hastanede herkeste var portbebe göremiyorum nerdeyse kokoş bi kızçe olucak kırmızı kırmızı gezdirirsin kızını

senacım 2 gündür çok kötüyüm sancım var yerimden hiç kalkmıyorum çekemedik yarın doktora gidiyoruz yarın kesin çektirim eşimde izinli perşembe koyucan sanada msj atarım canım

geçmiş olsun canım seninde görüş günün yarın ne güzel senaysn ben sen varmı başka arttıran sendemi ayrıntılıya giricen

benim eşimde çok beğendi çokta kullanışlı galiba hastanede herkeste var portbebe göremiyorum nerdeyse kokoş bi kızçe olucak kırmızı kırmızı gezdirirsin kızını

Çok süslü olacak benim kızım teyzesi,annesi bir alışverişe başlasa ona ne süslü elbiseler ciciler alıcak ama daha başlıyamıyoruz maalesef kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım seninde görüş günün yarın ne güzel senaysn ben sen varmı başka arttıran sendemi ayrıntılıya giricen

evet canım bende ayrıntılıya giricem biran önce yarın olsun diye sabırsızlanıyorum benim randevum 11 :00 de kızçemi çok özledim çok heyecanlıyım inşallah hepimizde çok güzel sonuçlarla döneriz

Çok süslü olacak benim kızım teyzesi,annesi bir alışverişe başlasa ona ne süslü elbiseler ciciler alıcak ama daha başlıyamıyoruz maalesef kaydirigubbakcemile3

yerim ben onu süslü kızı fazla süsleme alırlar elinden erkenden buarada erken başladım potansiyel kaynanalığa sempatiksalakcinni

evet canım bende ayrıntılıya giricem biran önce yarın olsun diye sabırsızlanıyorum benim randevum 11 :00 de kızçemi çok özledim çok heyecanlıyım inşallah hepimizde çok güzel sonuçlarla döneriz

ilk güzel haberler senden peşinde 13:30 den akşam 19dada şenay gidicek hadi hayırşısı bian önce yarın olsun

yerim ben onu süslü kızı fazla süsleme alırlar elinden erkenden buarada erken başladım potansiyel kaynanalığa sempatiksalakcinni

Kızçe senden tam kaynana olacak tip var ya şuna bak doğmamış çocuğa kaynanalık eder oldun valla senin oğluş yandı kimseyide beğenmezsin kolay kolay sen :))

Kızçe senden tam kaynana olacak tip var ya şuna bak doğmamış çocuğa kaynanalık eder oldun valla senin oğluş yandı kimseyide beğenmezsin kolay kolay sen :))

yok kız töbe de ben yaşadığımın zırnığını yaşatmam gelinime allahhın izniyle biz gelin kaynana süslenip süslenip kaçarız sokaklara koayla oğlumda baksınlar başlarının çaresine -tatlicadiarzu-

Hepimizin başında bir tane var desenize kızlar,allah yardımcınız olsun ben herşeyi göze aldım bu konuda o taraftan kimseyi istemiyorum dile getirdiklerindede açık bir şekilde söyliycem annemle kalsam benim için daha iyi olur diye gerçi hala çocuğa bile getir ben bakarım 6 günde bir gelir alır gidersin diyor düşünün doğumdan sonra verecekmişim ben işe giderken çocuğuma o bakacakmış ben cumartesi gidip alıcakmışım pazar akşamı bırakacakmışım yeni doğmuş çocuğu mama ile bakarlarmış akannehir

valla bzimde bi sabrımız var sonucta cevap verincede kırılıyolar artık bende söylerim sanırım annemi istiyorum yanımda diye kusura bakmasın herkes annesini ister kayınvalidem yanımda olsun diyen kimse yoktur sanırım :)) çok isterse kendi kızı var onun yanına gitsin sonucta kızıda annesini ister dimi :dance:

yok kız töbe de ben yaşadığımın zırnığını yaşatmam gelinime allahhın izniyle biz gelin kaynana süslenip süslenip kaçarız sokaklara koayla oğlumda baksınlar başlarının çaresine -tatlicadiarzu-

inşallah bizde kaynanalarımız gibi olmayız benim kaynanamda başta ben kaynanamdan çok çektim ben kaynana değil anneyim diyodu daha hiç anneliğini görmedim aksine kaynanaların en beteri çıktı eşimle aramızı bozmak için elinden ne geliyosa fazlasıyla yaptı sağ olsun sanırım ayırmak istedi ama amacına ulaşamadı ama bizler öyle olmayız bu arada bende kaynanamı kesinlikle doğumdan sonra yanımda istemiyorum annem kalsın istiyorum daha bir kez olsun aramadı kadın ya

Oooo oğlan anneleri hemen başlamışlar kaynanalık yapmaya kaydirigubbakcemile3 Kız annelerriiiiiiii kızlarımı burunları havada yetiştirelim... Öyle her oğlanı beğenmesinler... :D

valla bzimde bi sabrımız var sonucta cevap verincede kırılıyolar artık bende söylerim sanırım annemi istiyorum yanımda diye kusura bakmasın herkes annesini ister kayınvalidem yanımda olsun diyen kimse yoktur sanırım :)) çok isterse kendi kızı var onun yanına gitsin sonucta kızıda annesini ister dimi :dance:

aynen canım bizi rahat bıraksınlar ya gitsinler kızlarında kalsınlar çok kalmak istiyorlarsa :)))

Back
X