2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar
2 gündür gelemiyordum oku oku bitiremedim valla maşallah sizlere .)) hepsini okuyamadım ama alınan malzemeler yazılmış ben sadece 2 parça aldım daha en az benimkidir sanırım :) bide kayınvalideler den şikayet edilmiş baya hepinizi de çok iyi anlıyorum herkes annesinin yanında daha rahat eder tabiki ama iyi kaynanalarda var bizde olmasada :(

niye yaw benim annem kocamla gezer öyle düğüne gideriz dans ederler ben sevmem di,ye

Ay bana düğün ve dans deme canım ne zaman onların bir akrabasının düğününe gitsek ben masada otururum eşim yiğenlerini dansa kaldırır neymiş akrabaymış evde başka erkek yokmuş ayıp olurmuş kalkmazlarsa ben de süs bebek gibi oturuyorum orda bir keresinde eşime bir patladım madem benimle dans edip ilgilenmiyceksin süs bebek gibi taşıma yanında dedim o oldu ondan sonra kimseyle dansa kalkmadı cesaret edemedi tabi fırçayı yiyince :)))

kızlar laf aramızda ben anneciğime kıyamam kiiii...yeni iyileşti daha...:utangac:

Senin durumun özel canım ama kaynanan varsa aranda iyi değilse sende gel bzim gruba katıl derim :))

benimki allahtan uzakta aynı ilde değiliz bu konuda şanslıyım ama bizi zamanında uğrattığı maddi hasar yetio yeminlee

bu arada bende bebeğime en fazla şey alnalardan biriyim galiba dayanamıyorum ama anneannemiz ve teyzemiz de hiç dayanamıyor babamızda kota koymuyor böyle alınanlar çoğalıyor aldıklarımın resmini koymayı çok istiyorum ama 100 mesajı doldurmam lazım az kaldı neyseki göbüşümüde çekip koyucam kızlar kocaman

kızlar ben geldim ama şimdi bi hastaneye giiyorum hemen açık pembe bi kanamam var inş. bişe yoktur :((((( dua edinn

canım bak birşey yokmuşş içimizi ferahlattın.

yaaaa bi ben kaldim bebisine kiyafet almayan hayriniza benim kiza bi don gönderin donsuz atletsiz kalcak :D

mimix benimkide donsuz atletsizz şimdilik.bizim aldıklarımız yazsam sayfa yetmezz:P
2 pk. canbebe alt açma bezi
1 ad.önlük
2 ad. yelek(örgüleri devam eden)

biz şu testi hayırlısıyla bir atlatsaydık şimdi uğursuzlıuk falan gelir diye alamıyorum kimseyede bişi demiyorum.biliyorum temiz çıkacak ama insanın içinde hep bir kırıklık oluyor.babamızda aynı durumda bu sorun çıktıktan sonra cinsiyetini bile sormayalım demeye başladı süpriz olsun boşver dedi.biliyorum aslında niye öyle dediğini ama dillendirmedim hiç.ondada benzer korkular var biliyorum.

canım sakın aklına bişi getirmeee hiçbirimizin bebişi Allah nasip ederde inşallahh YARI YOLDA BIRAKMAYACAKK.İNŞALLAH GÜN GELECEK BURAYA SIRAYLA FOTOLARINI KOYACAĞIZZ.SONRA DA BİZİMKİ BÖYLE BİZİMKİ BÖYLE UYUTMUYOOOO DİYECEĞİZ mirmirmirmir

kızlar çok kötü grip oldum. kolumu kaldıracak halim yok ve ben işe gelmek zorunda kaldım.En kısa zamanda iyileşmek istiyorum. Sabah çok kustum. Geniz akıntısı midemi çok bulandıyor. Bide bu kış çok soğuk olacakmış ne yapacaz bakalım. Allah hepimize sağlık versin

canım çok geçmiş olsunnn.valla soğuk olcak diyolarr.

ayy bu facede paylaşılanı yeni gördüm çok güzel yaa son ayı sanırım kadının çıkmaya çabalıyo minik :)

valla dirsek atıyo birde herhalde inşallah bizde görcez o günleri

kızlar bende dr dan geldim 25 cm olmuş boyu kilosuda 475 gr:emir_bebek:

maşallahh maşallahhhhh nazar değmesin

kızlar ya ben bişey sorucam aslında sormaktan ziyade cevap bulamadığım için sizlere danışayım dedim
şimdi şöyle başlıyım inş doğumumuz olduğunda illa yanımızda birileri kalıcak evimizde benim annem çalıştığı için belki 2 gün izin alır ama kaynanamlar da gelicek ki kendileriyle aramız yürüyerek 10 dk annem onlar gelirse kalamaz kayınpederde gelicek e kaayınpeder olunca doğal olarak bende rahat edemiyecem sonuçta büyük ihtimal sezeryan olucam evim çok büyük ama 2+1 ve doğalgaz sobalı gerçi mutfak oturduğum oda ve salonumda sobalar var ama kayınpeder üşürüm üşürüm diye gezer evde kaynanamla aram iyiydi gerçi ben iyi olduğum sürece onlarda iyi onlara göre sonuçta el kızıyım arada laf atmaları oluyor ve bazen gerçekten sinir bozuyor tek kaynana kayınpederde değil görümcelerde gelir gelsinlerde gelince gitmezler onlarda kalır evleri çok yaklın bu arada ama kim gidip gelicek düşüncesine sahipler ve bende o ağrıyla yeni bi hayata adepte olma telaşıyla bebeğimle filan derken okadar kalabalığa gelemem öylede bi yapım varki bozulduğumu belli ederim eşimede söylesem yanlış anlıyacak çünkü öyle bi potansiyeli var ailesi işin içine girince pek alıngan oluyor ve ben bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum biliyorsunuz bi ara annemle sorunlarımız oldu ama konuşup çözdük herşeyi şimdi yanımda olmak istyecek olamıyacak siz bana akıl verin ne yapayım ben şimdi annem gel bende kal diyo ama onada laf edicekler

sevim_li sana bişi diyeyim mi bizim kaynana altta oturuyo:)))))))))))
ama ben her zaman mesafemi koymuşumdur.inşallah bozulmaz daha öyle birbirimize lafımızda olmadı.sadece bi başladımı yemek yapma sevdası hep yanında istiyo kayınpeder pek evde durmaz bizim.e bana sormuyo yemeğin varmı yapayım mı diye bende bazen inadına dışarda yicez diyom eşimede bişi demiyom dışarda yiyoz.alışıyo yoksa.bende eşime dert yanıyom hep o doğru olsada dinliyo yanlış olsada dinliyo.hep dinliyo.Allahtan görümcem kaynanasından çok çekti şimdi 2 yaşında oğlu var o hep diyor annesine çocuk olunca bizimkinide alıp çıkmıcan diye.bakalım bende ne kadar yapar bilmem diyorum.Annem gelecek tabikii evimiz çok yakın onunla da 2 sokak var.gelir giderim diyo.Eşimde soba kurarsak annen gelir kalır diyo:::) bende bunu özellikle kaynanamın yanında söyledim anneme eşimde gelsin hergün bizde kalsın annen diyor ona göre anne bizdesin dedim.kaynanam biraz bozulur gibi oldu.amaa napayım annemin yanında rahatım her şeyimi rahatlıkla söylüyorum yemek olsun temizlik olsunn.

geçen izinde kayınvalidemlere gittik...kanamam olmuştu o ilk sıralar kadın beni 5 dak otur kızım demedi.şunu getir bunu getir..biz el kızı onların gözünde her zaman
Allah var yapmaz bizimki o kadar herhaldee

valla güzellik olmassa anlamazlarsa en sonunda höyttt diye bi çıngarda benn çıkartırım olmamı zemuszemus

valla ben sokuyom arada suratta ta yeter sanırım yetmezmiiiii

kampanyanın başını gönüllü olarak çekebilirim yaşasın kaynanasız hür bi hayat bol sütlü karnı tok bebişler mutlu anneler :enbuyukkk:

:lepi: olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :enbuyukkk: :enbuyukkk: turkbayragi :lepi:

OOOO herkes kaynanasından şikayet etmiş bu konuda en şanslınız benim demekki annemde kalsa kayınvalidemde kalsa problem değil kayınvalidemde ne istesem yapar dün akşam hatta yapmayı düşündüklerini söyledi içinde beğenmediğim ve istemediğim varmı diye sordu severim kendisini tabi arada oluyor anlaşamadığımız konu ama anne kız arasında bile oluyo

benimkide seninkine benziyo birazcıkk

Ay bana düğün ve dans deme canım ne zaman onların bir akrabasının düğününe gitsek ben masada otururum eşim yiğenlerini dansa kaldırır neymiş akrabaymış evde başka erkek yokmuş ayıp olurmuş kalkmazlarsa ben de süs bebek gibi oturuyorum orda bir keresinde eşime bir patladım madem benimle dans edip ilgilenmiyceksin süs bebek gibi taşıma yanında dedim o oldu ondan sonra kimseyle dansa kalkmadı cesaret edemedi tabi fırçayı yiyince :)))

Senin durumun özel canım ama kaynanan varsa aranda iyi değilse sende gel bzim gruba katıl derim :))

o grupta en çok çekenlerin başında bende varım :))))))))

canım kayınvalidem iyi eminim bana süper bakar,daha önce hasta olduğumda bakmıştı,işyerimde yemek çıkmasına rağmen beslenmeme kadar koyar nezaman onda kalsak...ama anlaşmazlıklar olabiliyor,o kaynaklı olmasada başkaları kaynaklı yaniii dört dörtlük bir kaynana gelin ilişkisi yok olamaz da....o benim annem değil bende onun kızı değilim bu gerçeği kimse değiştiremez ama çok sevdiğim biricik eşimin annesi, oyüzden minnettarım onaopuyorumnanaktan

canım kayınvalidem iyi eminim bana süper bakar,daha önce hasta olduğumda bakmıştı,işyerimde yemek çıkmasına rağmen beslenmeme kadar koyar nezaman onda kalsak...ama anlaşmazlıklar olabiliyor,o kaynaklı olmasada başkaları kaynaklı yaniii dört dörtlük bir kaynana gelin ilişkisi yok olamaz da....o benim annem değil bende onun kızı değilim bu gerçeği kimse değiştiremez ama çok sevdiğim biricik eşimin annesi, oyüzden minnettarım onaopuyorumnanaktan

Kocalarımızı dünyaya getirdikleri için tabiki seviyoruz ama huysuzluk yapmasalar birazcık dahada çok sevicez.Ben eşime hep diyorum annen yaşasaydı eğer beni çok severdi eminim bende onu çok severdim diye çok iyi biriymiş allah rahmet eylesin.

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum sona yine gelirim öpüyorum hepinizi minişlerden başlayarak

Görüşürüz canım.Kolay gelsin

bende bende o gruba katılıyorum hiç sevemediler beni (ee tabi her şey karşılıklıdır )

kızlar ben erken çıkıyorum,yarın ayrıntılı muayenem var,dua edin güzel haberlerle döneyim inşallah...

Merhaba kızlar kaynanaların kulaklarını çınlatıyorsunuz bakıyorum.Valla biz ayda yılda bir görüştüğümüz çin ve yaşıda bayağı büyük olduğu için anlaşıp gidiyoruz sorun yok:)

ayyy herkes kaynanadan şikayetçi bir dokun bin ah işit oldu valla alsanaalsanasmile

merhaba arkadaşlar ayrıntılı sonucumuz ii çıktı çok şükr allah tamamına erdirsin inş sağlıkla hepimizinkini

bu kaynana gelin problemi yüzyıllardır devam eidyor sanırım.ben evlenemden önce büyük konuştum kaynanasını ya da eşinin ailesini şikayet edenlere siz önce eşinize saygınızdan ailesine saygı göstermelisiniz o zaman sorun olmaz gibi laflar ediyordum.evlenince de resmen onlara yaranmaya çalıştım.ben iyi olursam onlarda iyi olacaktı.ama acı gerçeklerle tanışmam çok uzun zaman almadı.düğün gecemde başladı ama neyse anlatıp moralimi yeniden bozmak istemem.ne halleri varsa görsünler .sonuç şu ki gelinseniz el kızısınız. o yüzden iyi olmaya çalışmak yerine adınızın içeriğini doldurup el kızı olduğunuzu ve dokunulmazlığınızın olduğunu hatırlatmalısınız ki dokunamasınlar :))))

Merhaba güzel anneler.

Nasılsınız? Ben hala iyileşemedim. Öksürük çok fena. Gece uyuyamıyorum :( Bir de üstüne oglum ateşlendi. Bugün kreşe göndermedim. Babaannesi baktı. Çok şükür ateşi çıkmamış gün boyu.

Kayınvalidelerden bahsetmişsiniz. Benimki bir tanedir ya. Kendi kızıından ayırtetmez. Bugün oglum hasta diye bize geldi. Eve geldim her taraf pırıl pırıl, yemegim yapılmış. Daha ne isterim. Allah razı olsun hem ondan ham kayınpederimden. Allah herkese onlar gibi kayınvalide-kayınpeder nasip etsin inşallah :)

Kızlar şimdi ben 21 haftalığım ya bir dahaki haftaya 6.aya mı gireceğim İNANAMIYORUUUM ohaoldumsmile
Bende kayınvalidemi de kayınpederimi de çok severim. Tabi insanın anne babası ayrı ama yinede o sevgi farklı bu farklı, Allah razı olsun onlardan.

Back
X