Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin kizlar.. hollandaya geldim sag selim![]()
İzmirligülsah , günaydıncanım
Surmeli gözünaydın canım kavuşmussun ailene,nasıl geçti yazel'le ilk yolculuk
Sarısheker günaydın canım saol valla eşim yaptı zorla içtim ama baya bir toparlandım :))
Gözdeati günaydın canım,bundan sonraki zamanların böyle sürekli yatarak geçicek sanırım ama sen neden nettesin sabah sabah eşin yasakları kaldırdımı yoksa :))
Sevim_li günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün seninde eşinle kaynanan konusunu tatlıya bağlamanada sevindim inş.onlarda güzellikle karşılarlar bu durumu
günaydınnn kızlarrr...
günaydin kizlar.. hollandaya geldim sag selim![]()
kızlarrr günaydın hepinize,geçmişi okuyodum çok uzun sürdü. Grip olan arkadaşlar çok geçmiş olsun, grip olmak üzere olanlarda dikkat etsinler çok zor geçiyooo sositososito
Çağlayancım ıhlamur çok işe yarıyo canım iyi yapmışın dikkat et...
Burcucum sanada Allah kolaylık versin hayatım,biz bitaneyle ne yapıcaz diye düşünürken sen hem Kaanla hemde kayınvalidenle uğraşıyosun :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.benim biraz dün geceden beri adet sancısı gibi belimde bi ağrı var sırt üstü yatıyorum
saol çağlayancım sanmıyorum bişey diyeceklerini çünkü geçen sene görümcemde doğum yaptı kaynanasının ne işi varmış okadar çok kalınmazmış sonuçta rahat edemezmiş gibi şeyler söylemişti şimdi aynı şeyleri benim içinde düşünmesini umuyorum
saol çağlayancım sanmıyorum bişey diyeceklerini çünkü geçen sene görümcemde doğum yaptı kaynanasının ne işi varmış okadar çok kalınmazmış sonuçta rahat edemezmiş gibi şeyler söylemişti şimdi aynı şeyleri benim içinde düşünmesini umuyorum
ben gidiyorum kızlar eşimin işyerine gidicem ordan beraaber gidicez kendinize iyi bakın dua edin bize
canım ben tulum filan almıyacam belki 2 tane oda göbek bağı düşene kadar sonra altlı üstlü takımlardan alıcam kış olduğu için biraz fazla alıcam çıt çıttı badilerden uzun kollu alıcam bikaçtanede yarım kollu battaniye alıcam bikaçtane 2-3 tanede dışarı çıkarken giymke için cicili bişeyler alıcam bakalım şimdilik kıyafet bukadar diyorum ama bende henüz net bişey yapamadım
ben gidiyorum kızlar eşimin işyerine gidicem ordan beraaber gidicez kendinize iyi bakın dua edin bize
demekki kızınla uç uç yaptınızgünaydin kizlar.. hollandaya geldim sag selim![]()