• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarr zemuszemus

Burcucum gerçekten çok güzel hepsi . Maşallah Allah nazarlardan saklasın.

Günaydın kızlar,bu sabah düne nazaran biraz daha iyiyim akşam nerdeyse 0.5lt ıhlamur içtim :)))

Burcucum yazdıklarınıda okudum allah yardımcın olsun canım yaşadıkların gerçekten çok zor.

Son düzenleme:
kızlarrr günaydın hepinize,geçmişi okuyodum çok uzun sürdü. Grip olan arkadaşlar çok geçmiş olsun, grip olmak üzere olanlarda dikkat etsinler çok zor geçiyooo sositososito

Çağlayancım ıhlamur çok işe yarıyo canım iyi yapmışın dikkat et...

Burcucum sanada Allah kolaylık versin hayatım,biz bitaneyle ne yapıcaz diye düşünürken sen hem Kaanla hemde kayınvalidenle uğraşıyosun :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.benim biraz dün geceden beri adet sancısı gibi belimde bi ağrı var sırt üstü yatıyorum

günaydınnnn büyük gün bugünnnn sonunda geldi oğlluşumu görücemmm bugün eşim rüyada bebişimizi görmüş tıpkı bana benziyormuş gür saçları varmı ama aynı babası gibi haylazmışş bu arada dün eşimle konuşucam dedim ya kayınvalide ile ilgili konuştum başta tahmin ettiğim gibi yanlış anladı sonra 1 haftadada karar kıldık sadece 1 hafta kalıcak mevlüd yapıp gidicek görümcelerimide tatlı dille uyarmasını söyliyecez kalmasın kimse diye yani tatlıya bağlandı şimdilik

İzmirligülsah , günaydıncanım

Surmeli gözünaydın canım kavuşmussun ailene,nasıl geçti yazel'le ilk yolculuk

Sarısheker günaydın canım saol valla eşim yaptı zorla içtim ama baya bir toparlandım :))

Gözdeati günaydın canım,bundan sonraki zamanların böyle sürekli yatarak geçicek sanırım ama sen neden nettesin sabah sabah eşin yasakları kaldırdımı yoksa :))

Sevim_li günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün seninde eşinle kaynanan konusunu tatlıya bağlamanada sevindim inş.onlarda güzellikle karşılarlar bu durumu

Amaninnn nekadarda kalabalik burasi günaydin arkadaslar ben kendimi sola yatmaya zorluyorum ya gece fazla mi zorladim ne sabah 4te bi uyandim sag tarafim (ne alakaysa) tutulmus bacaklarim kalcam belim allahim cok kötüydü, doguma kadar beni en cok yoracak olan sey su sola yatma olacak..neyse allah baska sorun vermesin ins. ya benim görüs günüme daha cooook var haftay apersembe hem rutin kontrol hem seker testimiz var

İzmirligülsah , günaydıncanım

Surmeli gözünaydın canım kavuşmussun ailene,nasıl geçti yazel'le ilk yolculuk

Sarısheker günaydın canım saol valla eşim yaptı zorla içtim ama baya bir toparlandım :))

Gözdeati günaydın canım,bundan sonraki zamanların böyle sürekli yatarak geçicek sanırım ama sen neden nettesin sabah sabah eşin yasakları kaldırdımı yoksa :))

Sevim_li günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün seninde eşinle kaynanan konusunu tatlıya bağlamanada sevindim inş.onlarda güzellikle karşılarlar bu durumu

saol çağlayancım sanmıyorum bişey diyeceklerini çünkü geçen sene görümcemde doğum yaptı kaynanasının ne işi varmış okadar çok kalınmazmış sonuçta rahat edemezmiş gibi şeyler söylemişti şimdi aynı şeyleri benim içinde düşünmesini umuyorum

günaydınnn kızlarrr...

günaydin kizlar.. hollandaya geldim sag selim:3:

kızlarrr günaydın hepinize,geçmişi okuyodum çok uzun sürdü. Grip olan arkadaşlar çok geçmiş olsun, grip olmak üzere olanlarda dikkat etsinler çok zor geçiyooo sositososito

Çağlayancım ıhlamur çok işe yarıyo canım iyi yapmışın dikkat et...

Burcucum sanada Allah kolaylık versin hayatım,biz bitaneyle ne yapıcaz diye düşünürken sen hem Kaanla hemde kayınvalidenle uğraşıyosun :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.benim biraz dün geceden beri adet sancısı gibi belimde bi ağrı var sırt üstü yatıyorum

günaydın gülşah

günaydın sürmeli gözün aydın ailenle güzel vakitler geçirirsin inş

günaydın sarisheker

gözdeatı çağlayanda demiş plesantanın önde olması durumunda sürekli yatmak gerekli ani hareketler yapma bebeğe bi zararı yok diye biliyorum ama ani kanamalara sebeb oluyormuş ayrıca bazende erken doğum olabiliyormuş dikkat et kendine

saol çağlayancım sanmıyorum bişey diyeceklerini çünkü geçen sene görümcemde doğum yaptı kaynanasının ne işi varmış okadar çok kalınmazmış sonuçta rahat edemezmiş gibi şeyler söylemişti şimdi aynı şeyleri benim içinde düşünmesini umuyorum

İnş. öyle olur canım.

Ben sabahtan beri bebek listesi yapmaya çalışıyorum yazıyorum siliyorum kafamda bir türlü oturtamadım şu liste işini siz nasıl yapacaksınız kızlar bir akıl verseniz bana bende düzene girsem çok iyi olacak.Geçen haftada bir liste yapmıştım olmadı sildim yazdım sildim yazdım iyice zorlıycak galiba bu liste işi

canım ben tulum filan almıyacam belki 2 tane oda göbek bağı düşene kadar sonra altlı üstlü takımlardan alıcam kış olduğu için biraz fazla alıcam çıt çıttı badilerden uzun kollu alıcam bikaçtanede yarım kollu battaniye alıcam bikaçtane 2-3 tanede dışarı çıkarken giymke için cicili bişeyler alıcam bakalım şimdilik kıyafet bukadar diyorum ama bende henüz net bişey yapamadım

İnşallah canım. Bizim her iki tarafta da ilk olacak o yüzden bizden çıkmazlar diye düşünüyorum. Bilmiyorum ne yapcam hadi bir hafta neyse de daha fazlasına zor dayanırım heralde. Birde o zaman farklı duygular içerisinde oluyormuşsun. Hayırlısı diyelim bakalım.Bizimkine dedim ben halledicem sen merak etme diyor konuyu kapatıyor. bilmiyorumkismile

canım ben tulum filan almıyacam belki 2 tane oda göbek bağı düşene kadar sonra altlı üstlü takımlardan alıcam kış olduğu için biraz fazla alıcam çıt çıttı badilerden uzun kollu alıcam bikaçtanede yarım kollu battaniye alıcam bikaçtane 2-3 tanede dışarı çıkarken giymke için cicili bişeyler alıcam bakalım şimdilik kıyafet bukadar diyorum ama bende henüz net bişey yapamadım

Şimdi annem diyorki çok uzun kollu alma o zaten küçücük sen onu giydirene kadar o hasta olur diyor yarım kollu alalım,zaten patikli tulumda alıcaz onu giydiricez diyor.yada pijamalarından giydiririz diyor ama şimdi bunlar kış bebeği 2-3 takım alıyım diyorumda ya kirletirse üstünü aynı gün nasıl yıkayıp kurutucam.Hangisinden kaç tane almam gerek ona bile karar veremiyorum badi çok alıyım diyorum 4-5tane tulum alıyım,4-5tane alt üst pijama takımı alsam acaba yetermi.
Şimdi annemler hastane çıkışısını set olarak alacak bende 5'li alıyım bir tane diyorum
yani böyle karışık tam bir şey netleştiremedim açıkçası

Günaydın kızlarrrhihoyyyt

günaydin kizlar.. hollandaya geldim sag selim:3:
demekki kızınla uç uç yaptınız
ohh ne güzel:)

Burcucum sabah sabah kayınvalide sendromunu okudum bunalıma girdim.Allah kolaylık versin canım.En azından yardımcı oluyormuş oda bişey napacaksın...

Çağlayancım biraz daha iyi olmana sevindim portakallar çıktı artık bol bol al ye posasıyla

Kızlar size şok haber!!
Sabah haberlerde izledim artık isteğe bağlı seeryan kaldırılıyormuş.Sürekli sezeryan yapan drlar hakkında soruşturma açacaklarmış.Hasataneler sürekli denetlenecekmiş.
Zorunlu olması durumunda rapor hazırlanarak sezeryan yapılabilecekmiş.
Ben daha önce dr kurbanı olupta sezeryan olan biri olarak bu duruma çok sevindim.
inşallah bende 2. yi normal doğururumzemuszemus

Ayrıca gözdeatı haberlerde bir dr açıklama yapıyordu sezeryan olması gereken durumlarla ilgili
malesef plesantanın önde olması sezeryan sebebiymiş

Son düzenleme:
Back
X