• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

fatmacım beni çok güldürdünkaydirigubbakcemile3 ya çokk minik oldukları için ayakkabı demek garibime gitti kaydirigubbakcemile2minik ayakkabı diyimm ay türkçe öğretmeniyim ben bu arada evde dura dura hamlamışım demek ki:kahve:

arkadaşlar bişi sorcam hani bebişlerin saçına bandana takıyorlar ya böyle süslü süslü onları bebek mağazalarından mı alıcazzemuszemus yoksa büjiterilerden mi?benim kızım biraz kokoş olcak sanırımmbayanssulusmile

ay bende ne hediye alacağıma henüz karar veremedimm alacağım hediyenin çok güzell ve değişik birşey olmasını istiyorum zemuszemus

hediye bende almadım henüz..farklı ve özel olsun istiorum..ama aklıma gelmiyor ...ne yapabilir veya alabilirim..hafta sonu bir tura çıkarım artık..az çok fikir edinirim herhalde..bilmiyorumkismile

arkadaşlar bişi sorcam hani bebişlerin saçına bandana takıyorlar ya böyle süslü süslü onları bebek mağazalarından mı alıcazzemuszemus yoksa büjiterilerden mi?benim kızım biraz kokoş olcak sanırımmbayanssulusmile

canım bebek mağazalarındada var büjiteridede var ben bebek mağazasından aldım bir tane çok şeker kaydirigubbakcemile2

ay bende ne hediye alacağıma henüz karar veremedimm alacağım hediyenin çok güzell ve değişik birşey olmasını istiyorum zemuszemus

hediye bende almadım henüz..farklı ve özel olsun istiorum..ama aklıma gelmiyor ...ne yapabilir veya alabilirim..hafta sonu bir tura çıkarım artık..az çok fikir edinirim herhalde..bilmiyorumkismile

bende ne alsam diye düşünüyorum netten araştırıyorum daha hiç beğenemedim çok güzel bişey olsun istiyorum yarın alışverişe çıkıp bakıcam bir inşallah istediğim gibi güzel bişey bulabilirim

fatmacım beni çok güldürdünkaydirigubbakcemile3 ya çokk minik oldukları için ayakkabı demek garibime gitti kaydirigubbakcemile2minik ayakkabı diyimm ay türkçe öğretmeniyim ben bu arada evde dura dura hamlamışım demek ki:kahve:

ay gülmekten ölüyorum ya şimdi hatırladım bizde pappa deriz ona şimdi jeton düştü :roflol::roflol:

sağol canım inşallah sonuçlar güzel çıkar az kaldı sabah 11:00 :)))) ne güzel kaynananla anlaşabilmen allah sizlerin aranızı hiç bozmasın canım.

Aminn canım darısı arası kötü olanlara diyeyim:)

selam kızlar, kayınvalidem bende (tam konunun üstüne denk gelmişkaydirigubbakcemile3:)) geçmişe şöyle bir göz gezdirdim. kayınvalidelerden şikayet etmişsiniz. allaha şükür biz çok iyiyiz. zaten eşim tek çocuk o da kızı yerine koydu beni. yelekler örmüş, battaniye dikmiş iki tane getirmiş. bu günde bebeğe ağız mendili yüz bezi vs yapmak için kumaş aldık beraber. o benden daha hevesli. ilk torun kıymetli şimdi. yarın da detaylıya gireceğiz akşam 7de, eşim ve kayınvalidemle gidiyorum. umarım size güzel haberler getiririm akşama. giysilerden konuşmuşsunz, biz pek ağırdan aldık galiba. henüz pek bişey almadık. kurban bayramından sonra alışverişe çıkar toptan alırız diyoruz.

kızlar ben geldim ama şimdi bi hastaneye giiyorum hemen açık pembe bi kanamam var inş. bişe yoktur :((((( dua edinn

güzel haberini okudum neslicim, neyseki iyiymişsin. dikkat et canım kendine

kızlar çok kötü grip oldum. kolumu kaldıracak halim yok ve ben işe gelmek zorunda kaldım.En kısa zamanda iyileşmek istiyorum. Sabah çok kustum. Geniz akıntısı midemi çok bulandıyor. Bide bu kış çok soğuk olacakmış ne yapacaz bakalım. Allah hepimize sağlık versin

çok geçmiş olsun buket, herkes hasta bu sıralar. yarından itibaren daha da soğuyormuş havalar;(((

kızlar bende dr dan geldim 25 cm olmuş boyu kilosuda 475 gr:emir_bebek:

afferiiin minik kızına, yarım kilo olmuş bile annesi:nazar:

geçmiş olsun canım seninde görüş günün yarın ne güzel senaysn ben sen varmı başka arttıran sendemi ayrıntılıya giricen

evet canım bende ayrıntılıya giricem biran önce yarın olsun diye sabırsızlanıyorum benim randevum 11 :00 de kızçemi çok özledim çok heyecanlıyım inşallah hepimizde çok güzel sonuçlarla döneriz

kızlar ben erken çıkıyorum,yarın ayrıntılı muayenem var,dua edin güzel haberlerle döneyim inşallah...

ayy kızlar çok heyecanlıyım, yarın üçümüz için de çok güzel geçer umarım.

kızlar forumda park yatakla ilgili konuşulurken bir link verilmişti. çok uygun fiyata park yataklar var dı..çeşitte çoktu.ama hani site olduğunu hatırlayamıyorum..
yardımmmmmmm:))))))))))))))))))

fatmacım yumurtlayan battaniyenin içinde alt açması yastık var battaniyanin fermuarını kapatınca alt açması ve yastıkta içinde çanta oluyor açıncada battaniye oluo çok hoş bişey yaa

arkadaşlar evde bebek şekeri yapmayı düşünen var mı?ben çalışmadığım için kendim yapayım istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum?bu konuda fikirlerinizi bekliyorumm

fatmacım yumurtlayan battaniyenin içinde alt açması yastık var battaniyanin fermuarını kapatınca alt açması ve yastıkta içinde çanta oluyor açıncada battaniye oluo çok hoş bişey yaa

Canım o nasıl bişi yaa. İnternette fotoğrfı varsa göstersen. Çok merak ettimeyvahedigeldismile

arkadaşlar evde bebek şekeri yapmayı düşünen var mı?ben çalışmadığım için kendim yapayım istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum?bu konuda fikirlerinizi bekliyorumm

Canım ben de kendim yapmak istiyorum inşallah. Kelebek kapı süsü aldım 15 e bebek şekerlerini de kelebekli yapmayı istiyorum. Buzdolabı süsü olarak da kullanılsın diieekaydirigubbakcemile5

Nurcum yapması çok basit malzemeleri aldıktan sonra siliikon tabancasıyla yapıştırıyorsun mıknatısla kelebeği :) Buzdolabı süsü olarak yapmayaksan ipli keseler var şekerini koyar bebek süsleriyle süslersin. Çok basit yaparsın cnm.Ben de ilk defa yapıcam. Arkadaşım ikizlerine kendi yaptı çok da güzel olmuş.

ayyy ne hoş bieymiş öyle
fotograf istiyoruz ona göreedelikafadulden

ben çok beceriksizim el işi ve becerisi olarak onun için hazır magnet yaptırmayı düşünüyorum
gerçi ilkinde bşey yaptırmadım haksızlık olacak ama:(

kesin kokoş olacak, benim aklımın ucundan bile geçmemişti henüz, ama merak ettim ben de alıcam

kızlar cahilliğimi maruz gorun ama bu bebek şekerı dedıgınız sey nedır hc gormedımde sahıtte olmadım nikah şekeri gibi mi anlamadım yaabilmiyorumkismile

3e018b9b.jpg

Birçok sayfada dolaşırken başka sayfaya yazmışım yanlışlıkla kaydirigubbakcemile3
Ben bu bebek şekerinden yapmayı düşünüyorum badem şekerini de kanatlar var onun içine koyacağım inş

Back
X