Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bişi sorcam hani bebişlerin saçına bandana takıyorlar ya böyle süslü süslü onları bebek mağazalarından mı alıcazzemuszemus yoksa büjiterilerden mi?benim kızım biraz kokoş olcak sanırımmbayanssulusmile
ay bende ne hediye alacağıma henüz karar veremedimm alacağım hediyenin çok güzell ve değişik birşey olmasını istiyorum zemuszemus
hediye bende almadım henüz..farklı ve özel olsun istiorum..ama aklıma gelmiyor ...ne yapabilir veya alabilirim..hafta sonu bir tura çıkarım artık..az çok fikir edinirim herhalde..bilmiyorumkismile
fatmacım beni çok güldürdünkaydirigubbakcemile3 ya çokk minik oldukları için ayakkabı demek garibime gitti kaydirigubbakcemile2minik ayakkabı diyimm ay türkçe öğretmeniyim ben bu arada evde dura dura hamlamışım demek ki![]()
sağol canım inşallah sonuçlar güzel çıkar az kaldı sabah 11:00 :)))) ne güzel kaynananla anlaşabilmen allah sizlerin aranızı hiç bozmasın canım.
kızlar ben geldim ama şimdi bi hastaneye giiyorum hemen açık pembe bi kanamam var inş. bişe yoktur(((( dua edinn
kızlar çok kötü grip oldum. kolumu kaldıracak halim yok ve ben işe gelmek zorunda kaldım.En kısa zamanda iyileşmek istiyorum. Sabah çok kustum. Geniz akıntısı midemi çok bulandıyor. Bide bu kış çok soğuk olacakmış ne yapacaz bakalım. Allah hepimize sağlık versin
kızlar bende dr dan geldim 25 cm olmuş boyu kilosuda 475 gr![]()
geçmiş olsun canım seninde görüş günün yarın ne güzel senaysn ben sen varmı başka arttıran sendemi ayrıntılıya giricen
evet canım bende ayrıntılıya giricem biran önce yarın olsun diye sabırsızlanıyorum benim randevum 11 :00 de kızçemi çok özledim çok heyecanlıyım inşallah hepimizde çok güzel sonuçlarla döneriz
kızlar ben erken çıkıyorum,yarın ayrıntılı muayenem var,dua edin güzel haberlerle döneyim inşallah...
fatmacım yumurtlayan battaniyenin içinde alt açması yastık var battaniyanin fermuarını kapatınca alt açması ve yastıkta içinde çanta oluyor açıncada battaniye oluo çok hoş bişey yaa
arkadaşlar evde bebek şekeri yapmayı düşünen var mı?ben çalışmadığım için kendim yapayım istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum?bu konuda fikirlerinizi bekliyorumm
fatmacım yumurtlayan battaniyenin içinde alt açması yastık var battaniyanin fermuarını kapatınca alt açması ve yastıkta içinde çanta oluyor açıncada battaniye oluo çok hoş bişey yaa
arkadaşlar bişi sorcam hani bebişlerin saçına bandana takıyorlar ya böyle süslü süslü onları bebek mağazalarından mı alıcazzemuszemus yoksa büjiterilerden mi?benim kızım biraz kokoş olcak sanırımmbayanssulusmile
canım bebek doğunca gelenlere ya da mevlütte veriliyor nikah şekeri gibi