• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Kızlar artıkın göbekleri büyüttük valla yataktan hop diye kalkamıyorum :bbo:

:1::1::1:evt cnm büyüyolar ama bnm hala çok değil yaa neyse daha büyür sizninkilerden küçük bnm oğlum :sinifsinif: kalkarken otururken daha büyüdükçe nasıl oclak bilmiyom eşlerimizle artık oturup kalkcazzz

buket111,cutie,izmirliigulsah,mimix,moonsun2,nesli81,red_cake,selomex,shark_11,yasese hepinize merhaba kızlar geçmişi okudum geldim bu saat oldu nasılsınız bakalım bugün ben şükür iyiyim midemden ama gece uyuyamadım rahat nedense dün gece mısranın ağrısı gibi ağrı bendede oldu kasıklarımdan karnıma doğru müthiş bir ağrı girdi çok kötü neyse geçti ama şükür

nurberra çok alemsin valla :)
İnan son 2 hafatada benim göbek bi değişti anlatamam tabi herkesinki farklı birbirinden ama eminim sende bu haftalarda birden ne oluyoruz diceksin?

smeyr, sanırım biraz rahimin iyice büyümesi organlara baskı yapması da etkilidir diye düşünüyorum. içimizi her daim ferah tutmalıyız, dimi ama?

buket111,cutie,izmirliigulsah,mimix,moonsun2,nesli81,red_cake,selomex,shark_11,yasese hepinize merhaba kızlar geçmişi okudum geldim bu saat oldu nasılsınız bakalım bugün ben şükür iyiyim midemden ama gece uyuyamadım rahat nedense dün gece mısranın ağrısı gibi ağrı bendede oldu kasıklarımdan karnıma doğru müthiş bir ağrı girdi çok kötü neyse geçti ama şükür

hoşgeldin canım benimde gece sancım oldu evde bide tektim çok korktumama geçti allahtan neydi anlamadım

Canım kalsiyum tabletleri yerine kalsiyumun kendisini kullansan daha iyi olur bence. Ben hergün beyaz peynir kaşar ve 500 lt süt içiyorum. Bunlarla yeterli oluyor hiç kramp olmadı.

ben kullanmiyorum zaten cnm süt iciyorum yogurt yiyorum öyle idare ediyorum cok krampda olmuyo zaten cok sükür.
Kızlar artıkın göbekleri büyüttük valla yataktan hop diye kalkamıyorum :bbo:

hee ya bende bi bende saniyodum yatiyorum kalkamiyorum oturuyorum biyerlere tutunarak kalkiyorum annem gördü gülüyo son iki ayinda allah seninde bizimde yardimciz olsun dedi kaydirigubbakcemile3

İnan son 2 hafatada benim göbek bi değişti anlatamam tabi herkesinki farklı birbirinden ama eminim sende bu haftalarda birden ne oluyoruz diceksin?

smeyr, sanırım biraz rahimin iyice büyümesi organlara baskı yapması da etkilidir diye düşünüyorum. içimizi her daim ferah tutmalıyız, dimi ama?

napalım teyzesi bizde üzülüyoz büyümedik die ama olsunn herkes öle diyo birden değişiyo diyolar baklım neler olcakk :1:
bnmde iki gecedir sağ kalça boşluğumda öyle kasılmalar oluyoki anlatamam gece uyanıyorum bidahada uzanarak yatamıyorum bebiş başını dayamış oraya sanırım büyütmeye çalışıyo kaydirigubbakcemile3çok haklısın cnm hep ii düşünmeli içimizi ferah tutmalıyız allah tamamına erdirsin hepimizinkini sağlıkla inş

korkmadım dersem yalan olur ama içimi ferah tuticiim canım

Kızlar ben de yemeğe çıkıyorum. Acıktıkk kızımızla karnımızı doyuralım dimi. Hepinize afiyet olsun. Görüşmek üzere

ben kullanmiyorum zaten cnm süt iciyorum yogurt yiyorum öyle idare ediyorum cok krampda olmuyo zaten cok sükür.

hee ya bende bi bende saniyodum yatiyorum kalkamiyorum oturuyorum biyerlere tutunarak kalkiyorum annem gördü gülüyo son iki ayinda allah seninde bizimde yardimciz olsun dedi kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güldüm yazına mimix bnm annemde beni görse tam anlamıyla aynı cümleyi kurar eminim :1::1:

benim sesimmii duyan varmıııı acabaa :teytey:kullandıgınız magnezyum tozunun adını sorduydummm :kahve:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım benimde gece sancım oldu evde bide tektim çok korktumama geçti allahtan neydi anlamadım

hoşbulduk canım...benimkine benzer bişey olmuş sanırım seninde cutienin sözünü dinleyelim içimizi ferah tutalım...artık ağrımızda sızımızda olacak bundan sonra canım ama o gece ki ağrıyı Allah bir daha yaşatmasınolumunekankayizsmile

Gebelik döneminde hiç bir nedene bağlanamayan karın ağrılarına sık rastlanır. Bu ağrılar çoğu durumda kısa süreli ve bıçak saplanır tarzda hissedilirler ve beraberinde başka normaldışı bir belirti yoktur. Bu ağrıların daha önceki haftalardan birinde anlatıldığı gibi rahimi yerinde tutan bağların gerilmesinden kaynaklandığı düşünülmektedir. Rahim hızla büyümekte, bağlar ise daha yavaş büyüdüklerinden rahim tarafından gergin hale getirilmektedirler.

Her şikayetinizi danıştığınız gibi bu şikayetinizi de doktorunuza danışmanız önemlidir. Diğer ağrı nedenleri gözden geçirilecek ve sorun saptanmadığında ağrı bu şekilde açıklanacaktır.

Kızlar bu yazıyı gebelik.org (kağan kocatepe'nin sitesinden) aldım. Ağrıları açıklayan bir metin.Bu arada bunu 22.hafta için yazmış.

ayyy çok güldüm yazına mimix bnm annemde beni görse tam anlamıyla aynı cümleyi kurar eminim :1::1:

ohoo daha bu ne ki esim doguma ben giremem düser bayilirim dedi bende iyi bana annem yeter dedim hic sormadim girer misin diye dün geldi anne doguma gircen dimi dedim, korkulu bi sesle "yok kizim ben senin bagirtinla ugrasamam bi sinek soksa ortaligi dagitiyosan orda kimbilir neler yaparsin dedi" :1: ama ikna ederim ben onu annem yada esim girecek banane iste tek basima cok korkarim bennnn

ohoo daha bu ne ki esim doguma ben giremem düser bayilirim dedi bende iyi bana annem yeter dedim hic sormadim girer misin diye dün geldi anne doguma gircen dimi dedim, korkulu bi sesle "yok kizim ben senin bagirtinla ugrasamam bi sinek soksa ortaligi dagitiyosan orda kimbilir neler yaparsin dedi" :1: ama ikna ederim ben onu annem yada esim girecek banane iste tek basima cok korkarim bennnn

oyyy bnm kader arkadaşımm bende senin gibiyim yaa ben tavuktan bile korkuyorum eyvahedigeldismile
napalım bizde böleyiz ama anneler katlanır bnm annem giremez sanırım ama eşim çok soğukkanlıdır o gelcekmiş gelirim tabi dedii hah beni rahatlatır anneciğimde dışarda dua okur bol bol ayy o günleri görsek bi hayırlısylaa

rede cake ben kullanmıyorum cnm o yüzden bişi yazmamıştım doktor ayaklarında kpramlar başlarsa yazıcam dedi henüz bişi yok çok şükür

oyyy bnm kader arkadaşımm bende senin gibiyim yaa ben tavuktan bile korkuyorum eyvahedigeldismile
napalım bizde böleyiz ama anneler katlanır bnm annem giremez sanırım ama eşim çok soğukkanlıdır o gelcekmiş gelirim tabi dedii hah beni rahatlatır anneciğimde dışarda dua okur bol bol ayy o günleri görsek bi hayırlısylaa

senin esin yaninda en azindan ben bu gidisle bi basima kalcam, am aolsun dedigin gibi o günleri görelim tek basiam doguma girmeye bile raziyim :ecrin_bebek:
kizlar mesaim bitmis benim yaa su günde 4 saat calismaya bi türlü alisamadim markete ugrayip mama yapcam daha kendinize ve bebislerinize iyi bakin öptüm siziiiii opuyorumnanaktan

Back
X