Kızlar artıkın göbekleri büyüttük valla yataktan hop diye kalkamıyorum :bbo:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buket111,cutie,izmirliigulsah,mimix,moonsun2,nesli81,red_cake,selomex,shark_11,yasese hepinize merhaba kızlar geçmişi okudum geldim bu saat oldu nasılsınız bakalım bugün ben şükür iyiyim midemden ama gece uyuyamadım rahat nedense dün gece mısranın ağrısı gibi ağrı bendede oldu kasıklarımdan karnıma doğru müthiş bir ağrı girdi çok kötü neyse geçti ama şükür
Canım kalsiyum tabletleri yerine kalsiyumun kendisini kullansan daha iyi olur bence. Ben hergün beyaz peynir kaşar ve 500 lt süt içiyorum. Bunlarla yeterli oluyor hiç kramp olmadı.
nurberra çok alemsin valla :)
İnan son 2 hafatada benim göbek bi değişti anlatamam tabi herkesinki farklı birbirinden ama eminim sende bu haftalarda birden ne oluyoruz diceksin?
smeyr, sanırım biraz rahimin iyice büyümesi organlara baskı yapması da etkilidir diye düşünüyorum. içimizi her daim ferah tutmalıyız, dimi ama?
nurberra çok alemsin valla :)
İnan son 2 hafatada benim göbek bi değişti anlatamam tabi herkesinki farklı birbirinden ama eminim sende bu haftalarda birden ne oluyoruz diceksin?
smeyr, sanırım biraz rahimin iyice büyümesi organlara baskı yapması da etkilidir diye düşünüyorum. içimizi her daim ferah tutmalıyız, dimi ama?
ben kullanmiyorum zaten cnm süt iciyorum yogurt yiyorum öyle idare ediyorum cok krampda olmuyo zaten cok sükür.
hee ya bende bi bende saniyodum yatiyorum kalkamiyorum oturuyorum biyerlere tutunarak kalkiyorum annem gördü gülüyo son iki ayinda allah seninde bizimde yardimciz olsun dedi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım benimde gece sancım oldu evde bide tektim çok korktumama geçti allahtan neydi anlamadım
benim sesimmii duyan varmıııı acabaa :teytey:kullandıgınız magnezyum tozunun adını sorduydummm![]()
ayyy çok güldüm yazına mimix bnm annemde beni görse tam anlamıyla aynı cümleyi kurar eminim![]()
ohoo daha bu ne ki esim doguma ben giremem düser bayilirim dedi bende iyi bana annem yeter dedim hic sormadim girer misin diye dün geldi anne doguma gircen dimi dedim, korkulu bi sesle "yok kizim ben senin bagirtinla ugrasamam bi sinek soksa ortaligi dagitiyosan orda kimbilir neler yaparsin dedi"ama ikna ederim ben onu annem yada esim girecek banane iste tek basima cok korkarim bennnn
oyyy bnm kader arkadaşımm bende senin gibiyim yaa ben tavuktan bile korkuyorum eyvahedigeldismile
napalım bizde böleyiz ama anneler katlanır bnm annem giremez sanırım ama eşim çok soğukkanlıdır o gelcekmiş gelirim tabi dedii hah beni rahatlatır anneciğimde dışarda dua okur bol bol ayy o günleri görsek bi hayırlısylaa