• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evet kızlar bende subat annesı olucam sanırım benıde eklemelerı ıcın yazdım ama pek kımse oralı olmadı satım 21 mayıs erkek bebıs beklıyoruz bızde acıbadem maslak hastanesınden canan genım doktorumuzun adı

güzelim listeye eklenebilmek için çağlayançiçek nickli arkadaşımıza ulaştırmana gerekiyor bilgilerini .o bu saatlerde açık oluyordu ama iş yerinde olduğu için giremeyebilir :))

hımm anladım neyse lısteye eklenemk cok onemlı degıl onemlı olan sızınle burda ıletısım kurmak :)
bu arada ben ne magnezyum nede kan hapı alıyorum dr vermedı kendımızmı ıstıyoruz bu hapları kızlar?

canım bana başta vermişti içememiştim son gittiğimde kasılmalarım olduğu için artık mecbur içicen dedi bende suyla içemiyorum diye portakal suyuna karıştırıyorum hiç farkı kalmıyor bu arada bütün portakal sularını denedim ama tamek gibisi yok tadı acı diil çok hoşuma gitti

aa iyimiş bencde içemezsem dediğini yapayım hem portakaldandada vitamini alırım iyi olurr teşekürler a.s.

merhaba kızlar bugün okula geç gidecem dersim boş.gündüz sizinle konuşma fırsatım var yani :) magvital canım magnezyum ilacımın adı.ben de romatizmal sorunlar var kas tutulmaları yaşıyorum iyi geldi .hatırlatmışken şimdi içiyim bir tane :))

hapmı tozmu seninki baby bu arda teşekkür ederim cevap verdiign için a.s.

evet kızlar bende subat annesı olucam sanırım benıde eklemelerı ıcın yazdım ama pek kımse oralı olmadı satım 21 mayıs erkek bebıs beklıyoruz bızde acıbadem maslak hastanesınden canan genım doktorumuzun adı

imp listeye girmen için buraya değil aşağıdaki linkteki topik e bilgilerini yazman gerekiyor .

buraya yazarsan çağlayan görmeyebilir

lik bu imp http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html

bu arada hoşgeldinn a.s.

Son düzenleme:
aa iyimiş bencde içemezsem dediğini yapayım hem portakaldandada vitamini alırım iyi olurr teşekürler a.s.

Hapmı tozmu seninki baby bu arda teşekkür ederim cevap verdiign için a.s.

Imp listeye girmen için buraya değil aşağıdaki linkteki topik e bilgilerini yazman gerekiyor .

Buraya yazarsan çağlayan görmeyebilir

lik bu imp http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html

bu arada hoşgeldinn a.s.
ne demek bu arada ben demiride portakal suyuyla alıorum tüm ilaçları aynı anda almış oluyorum

slmm şubat anneleri nasılsınız kızlar benmde kasık ağrım var bu iki gündür
bir de müthiş bel ağrısı oluyor gceleri hiç rahat uyuyamıyorum
bu arada grip oldum çok fena 4-5. aylar hamileliğin balayı dönemi demiişlerdi sanırım bitti cici aylar hayırlısı bakalm grip için tavsiye edeceğiniz bi şeyler varmı ıhlamur içiyorum limonlu ama pek faydası olmadı dr. gitmek gerek mi acaba

geçmiş olsun canım..bende iştim limonlu ıhlamur ama banada faydası olmadı nane limon içtim oda ııh...bende ki mide bulantısı ama kasık ağrıları bendede var....bu arada hemşeriyiz sanırımaklinialirimsmile

cıcek dogum ıcın fıyat aldınmı pekı dıger hastanelere oranla cok fıyat farkı var ya:gitme:

özel sigorta hepsini karşılıyo canım sanırım 7000 civarı bişey oluyo sezeryan. ben oğlumu amerikan hast. doğurdum 2009 da sünneti ve kordon kanı alımı dahil 11500 gibi bi rakama çıktık. ama onun da yüzde 80 i ni sigortam karşıladı.

geçmiş olsun canım..bende iştim limonlu ıhlamur ama banada faydası olmadı nane limon içtim oda ııh...bende ki mide bulantısı ama kasık ağrıları bendede var....bu arada hemşeriyiz sanırımaklinialirimsmile

sanada geçmişolsun hemşoo evet konyalıyım bende
ne kadarlık bebişin kız oğlan?

benımde ozel sıgorta ama 5500e kadar karsılıyor bana sezeryan ıcın 7800 fıyat verdıler extralarla fılan 9 kesın olur gıbıme gelıyor

kızlar bebişi oğlan olacaklar için söylüyorum biz oğlumuzun doğumunun 2. günü sünnet ettirdik oğlumuzu. orda sinirler gelişmediği için hiç canı acımadı hissetmedi. bakımı da çok kolay 5 gün her alt değşitrmede bepanten plus sürüp bez kapatıyorsunuz kendi kendine iyileşiyor. büyüdüğünde de sünnet düğünü yapıcaz:)

benımde ozel sıgorta ama 5500e kadar karsılıyor bana sezeryan ıcın 7800 fıyat verdıler extralarla fılan 9 kesın olur gıbıme gelıyor

prof için extra ücret istiyolar bir de suit oda için gecelik 650 lira başka extra yok canım ama yuvarlak rakam 9 de evet. bir de sigorta kapsamını yükseltsenz de olmuyor mu çünkü biz hesaplattık anadolu sigorta bizimki ve 7500 civarı karşılıyor

benımde anadolu sıgorta canım ama sırket tarafından oldugu ıcın boyle sanırım yapılcak bısey yok saglıklı olsunlarda benımde oglan olucak bebek bende sunnetı dogar dogmaz dusunuyorum doktorla konusup

benımde anadolu sıgorta canım ama sırket tarafından oldugu ıcın boyle sanırım yapılcak bısey yok saglıklı olsunlarda benımde oglan olucak bebek bende sunnetı dogar dogmaz dusunuyorum doktorla konusup

valla en güzeli biz çok memnunuz iyikide yaptırmışız ağrı yok acı yok. benim bu sefer kızım oluyo doktorumuz durumumu beğenmiyo ayın 22 sinde alırız diyodu ama bu sefer dediki o kadar durmayabilir rahmin durumundan dolayı dedi. 2 doğum arası yakın ve dikişler tam iyileşmemiş sanırım

sağol hemşo 23+5 haftalığım oğlan bebişim teyzesi...hangi dr gidersin canım ve senin bebiş ne kadar cinsiyeti ne

canım bi,zde 21+3 olduk inşlhhh bebişim bir prenses olacak inşlhhh
selçukluda nil hanıma gidiyoruz sen nereye gidiyorsun ilk bebekmi

valla en güzeli biz çok memnunuz iyikide yaptırmışız ağrı yok acı yok. benim bu sefer kızım oluyo doktorumuz durumumu beğenmiyo ayın 22 sinde alırız diyodu ama bu sefer dediki o kadar durmayabilir rahmin durumundan dolayı dedi. 2 doğum arası yakın ve dikişler tam iyileşmemiş sanırım

nasıl ayın 22sı bu ayınmıCADIARZU
ıllk dogumun ne zamandı kı cıcek

canım bi,zde 21+3 olduk inşlhhh bebişim bir prenses olacak inşlhhh
selçukluda nil hanıma gidiyoruz sen nereye gidiyorsun ilk bebekmi

evet canım ilk bebeğim bende konya hospitalde tülin hanıma gidiyorum ama nil hanımıda duymuştum çok iyi diye..:ecrin_bebek:

Back
X