• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

senin esin yaninda en azindan ben bu gidisle bi basima kalcam, am aolsun dedigin gibi o günleri görelim tek basiam doguma girmeye bile raziyim :ecrin_bebek:
kizlar mesaim bitmis benim yaa su günde 4 saat calismaya bi türlü alisamadim markete ugrayip mama yapcam daha kendinize ve bebislerinize iyi bakin öptüm siziiiii opuyorumnanaktan

ohhh ne güzel mesai öyle opuyorumnanaktan sende dikkat et kendine

kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım ? hava çok bulanık burda devamlı yagmur yagıyor sabah mutsuz uyandımm birde :((
ben dünden beri kasık ağrısı çekiyorum hele akşam o kadar arttıki neyseki sabah azalmıştı böyle adet sancısı gibi ama şiddetlisi .( neyseki yarın dr. kontrolüm var 1 ay sonra görcem bebegimi çok merak ediyorumm ayrıca büyümüştür artık hayırlısı bakalım...

kızlar benı aranıza almıyomusunuz?

cnm hoşgeldin ben yeni görüyorum kusura bakma tatlım sende şubat annelerindensin öylemi kaç haftalık bebişin cinsiyeti ne :) bide hastane sormuşsun bnm bilgim yok tmalesef cnm

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım ? hava çok bulanık burda devamlı yagmur yagıyor sabah mutsuz uyandımm birde :((
ben dünden beri kasık ağrısı çekiyorum hele akşam o kadar arttıki neyseki sabah azalmıştı böyle adet sancısı gibi ama şiddetlisi .( neyseki yarın dr. kontrolüm var 1 ay sonra görcem bebegimi çok merak ediyorumm ayrıca büyümüştür artık hayırlısı bakalım...

cnm geçmiş olsun o ağrıalrı okadar ii biliyorumki bended oluyo arada hele bi akşam sabaha kadar oldu acile gittik korktum ama çok şükür öenmli bişi değilmiş yaa insan adet sancısı gibi olunca korkuyo isteristemz ama hepimiz yaşıyoruz demkki bunları demek yarın büyük gün ohh ne güzel buluşucaksın miniğinlee

toz degil hap kullaniyorum ben, ayrica almanyada oldugum farkli ilac kullaniyo olabilirim ama yinede yazayim..magnezyum verla dragées

rede cake ben kullanmıyorum cnm o yüzden bişi yazmamıştım doktor ayaklarında kpramlar başlarsa yazıcam dedi henüz bişi yok çok şükür

cnm adı magnesıum diasporal die yazıyor toz şeklinde

Allahımmmm sesimi duyan oldu sonunda :lepi:

teşekkür ediyorum kızlarrr :dance:a.s.a.s.

kızlar benım soruma cevap gelmedı acıbadem maslak hastanesıne gıden var mı?

ben Bolu da yasıyorum canım o yüzden gidemiyorum :dance:

MAGNESIUM
Diasporal

Suda eritip içiyorum tadıda çok güzel limonlu :))(Günde 1 kez tok karnına)

teşekkür ederim mısra a.s.

demekki cogu hamile bundan içiyo doktoruma sorucamda bende el uyuşmalarına faydası olur sanırım deneyelim bakalım sakıncalı bisey olsa sizlere vermezdi doktorlar denemekte yarar var :teytey:

cnm geçmiş olsun o ağrıalrı okadar ii biliyorumki bended oluyo arada hele bi akşam sabaha kadar oldu acile gittik korktum ama çok şükür öenmli bişi değilmiş yaa insan adet sancısı gibi olunca korkuyo isteristemz ama hepimiz yaşıyoruz demkki bunları demek yarın büyük gün ohh ne güzel buluşucaksın miniğinlee

evet canım adet sancısı gibi olunca korkuyor insan bende gitcektim ama sonradan karar degistirdim sıcak tuttum kendimi falan geçmeye başladı. evet yarın buyuk gun :)))):dance:

slmm şubat anneleri nasılsınız kızlar benmde kasık ağrım var bu iki gündür
bir de müthiş bel ağrısı oluyor gceleri hiç rahat uyuyamıyorum
bu arada grip oldum çok fena 4-5. aylar hamileliğin balayı dönemi demiişlerdi sanırım bitti cici aylar hayırlısı bakalm grip için tavsiye edeceğiniz bi şeyler varmı ıhlamur içiyorum limonlu ama pek faydası olmadı dr. gitmek gerek mi acaba

kızlar yemeğimi yedim geldim galiba ben midemi üşütmüşüm hemen bitki çaylarına sarıldım şimdi içiyorum onu inşallah iyi gelir

teşekkür ederim mısra a.s.

demekki cogu hamile bundan içiyo doktoruma sorucamda bende el uyuşmalarına faydası olur sanırım deneyelim bakalım sakıncalı bisey olsa sizlere vermezdi doktorlar denemekte yarar var :teytey:

canım bana başta vermişti içememiştim son gittiğimde kasılmalarım olduğu için artık mecbur içicen dedi bende suyla içemiyorum diye portakal suyuna karıştırıyorum hiç farkı kalmıyor bu arada bütün portakal sularını denedim ama tamek gibisi yok tadı acı diil çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
slmm şubat anneleri nasılsınız kızlar benmde kasık ağrım var bu iki gündür
bir de müthiş bel ağrısı oluyor gceleri hiç rahat uyuyamıyorum
bu arada grip oldum çok fena 4-5. aylar hamileliğin balayı dönemi demiişlerdi sanırım bitti cici aylar hayırlısı bakalm grip için tavsiye edeceğiniz bi şeyler varmı ıhlamur içiyorum limonlu ama pek faydası olmadı dr. gitmek gerek mi acaba

canım geçmiş olsun boğazın fln ağrıomu bide iştahsızlığın artarsa mutlaka git ben 16 haftalıkken gitmiştim hiç bişi yiyemiodum alerjik sinüzit bide faranjit demişti 14 gün antibiyotik aldım bişi kalmadı

canım geçmiş olsun boğazın fln ağrıomu bide iştahsızlığın artarsa mutlaka git ben 16 haftalıkken gitmiştim hiç bişi yiyemiodum alerjik sinüzit bide faranjit demişti 14 gün antibiyotik aldım bişi kalmadı

saolasın canım iştahta prblem yok çok şkr hapur hupur yiyyiyorum vallacokacimcoook
boğazımda yanma var sadece bnm de sinüzitm var suratım ağrıyorf vucudum kırgın
kendi dr. gitmeliyim kadın doğumcuya yoksa dahiliye ye mi onu bilemedimbilmiyorumkismile

benim sesimmii duyan varmıııı acabaa :teytey:kullandıgınız magnezyum tozunun adını sorduydummm :kahve:

merhaba kızlar bugün okula geç gidecem dersim boş.gündüz sizinle konuşma fırsatım var yani :) magvital canım magnezyum ilacımın adı.ben de romatizmal sorunlar var kas tutulmaları yaşıyorum iyi geldi .hatırlatmışken şimdi içiyim bir tane :))

evet kızlar bende subat annesı olucam sanırım benıde eklemelerı ıcın yazdım ama pek kımse oralı olmadı satım 21 mayıs erkek bebıs beklıyoruz bızde acıbadem maslak hastanesınden canan genım doktorumuzun adı

saolasın canım iştahta prblem yok çok şkr hapur hupur yiyyiyorum vallacokacimcoook
boğazımda yanma var sadece bnm de sinüzitm var suratım ağrıyorf vucudum kırgın
kendi dr. gitmeliyim kadın doğumcuya yoksa dahiliye ye mi onu bilemedimbilmiyorumkismile

bende var sinüzit canım ben tuz çekiyorum burnuma iyi geliyor bir de.buhar yapmak gerekiyor :))

Back
X