2011 Şubat Anneleri

Çağlayan iyiyim canım. Giderek heyecan artıyo valla vakit geçtikçe... Eğilemiyorum fazla, uyuyamıyorum, fazla yemek yiyemiyorum ama bebiş iyi olunca bende iyi oluyorum çok şükür. Bi de tekmelemeye başlasa küçüğüm :)) İşte böyle canım. Sende durumlar nasıl?

kızlar bu magnezyumun bı zararı yok dımı benımde kramplarım oluyor ama ole asırı degıl dayanırım yanı
bıde muz yemek lazımmıs oda kramplar ıcın ıyıymıs

sağol nuryasemin
imp
muz ve soda iyiymiş ama
muz kabızlık yapıyo
soda da içiyorum hergün ama yetmiyo demekki
uykum bölünüyo bi de gündüz falan olsa kalırım ortada
magnezyumun zararı yoktur
bana doktorum herşeyin doğalı iyi ilaç zararsız da olsa olmasa iyi olur demişti ama
mecbur gerekiyosa yazsın çok kötü

sağol nuryasemin
imp
muz ve soda iyiymiş ama
muz kabızlık yapıyo
soda da içiyorum hergün ama yetmiyo demekki
uykum bölünüyo bi de gündüz falan olsa kalırım ortada
magnezyumun zararı yoktur
bana doktorum herşeyin doğalı iyi ilaç zararsız da olsa olmasa iyi olur demişti ama
mecbur gerekiyosa yazsın çok kötü

bende gittim aldım eczaneden doktor yazmadı zaten burdaki arkadaslarımızıın cogu magnesıum diasporal kullanıyo bende ladım denicem çünkü bende dayanamıyorum artık bu acılara ayrıca magnezyum eksikliği zeka gerliğine felan yol açıyomuş o yazıyı görünce hemen gittim aldım geldim :sm_confused:

Allah korusun
ben de pazartesi isticem
hepimizde aynı zamanda oluyosa olası bi durum demekki
aynı şeyleri herkesten duymak ne güzel

bnm bebeğim kıpır kıpır maşallh heler eve gidip ayaklarımı azattıgımda başlıyor tepiklere konustukça dahada artıyor anlıyor sanırım güzel kısım beni

Çağlayan iyiyim canım. Giderek heyecan artıyo valla vakit geçtikçe... Eğilemiyorum fazla, uyuyamıyorum, fazla yemek yiyemiyorum ama bebiş iyi olunca bende iyi oluyorum çok şükür. Bi de tekmelemeye başlasa küçüğüm :)) İşte böyle canım. Sende durumlar nasıl?

Bizde iyiyiz teyzesi geceleri uykusuzluk çekmeye başladık artık :))
merak etme canım yakında dışardan'da hissedilmeye başlar eşimde benim geç hissetmişti.Sen hissediyorsan sorun yoktur demek ki :))

Kızlar magnezyum içmeyi ihmal etmeyin birde muz ve maden suyu bırakmayın hiç olmazsa gün içinde ağrılarınızı dindiriyor yoksa o kasılmalarla yaşamak imkansız ağrısı çok feci oluyor.
Muz kabız yapıyor diyorsanız 1 gün değilde 2 günde bir yiyin ama kabız olmamak için günde 3-3.5lt su için ben hep öyle yapıyorum çok şükür bir sorunumuz yok

kızlar bu magnezyumun bı zararı yok dımı benımde kramplarım oluyor ama ole asırı degıl dayanırım yanı
bıde muz yemek lazımmıs oda kramplar ıcın ıyıymıs

bi zararı yok canım rahatlıkla kullanabilirsin evet muzda çok iyi geliyor ben günde 1 tane yemeye çalışıyorum

selam kızlar, geçmişi okudum geldim. umarım herkesin keyfi yerindedir.
kramplardan şikayet etmişsiniz, geçmiş olsun ben de yaşıyorum bu aralar ama dr. a ilaç alayım mı dediğimde idare et ilaç vermek istemiyorum diyor hep:((

kızlar bebişi oğlan olacaklar için söylüyorum biz oğlumuzun doğumunun 2. günü sünnet ettirdik oğlumuzu. orda sinirler gelişmediği için hiç canı acımadı hissetmedi. bakımı da çok kolay 5 gün her alt değşitrmede bepanten plus sürüp bez kapatıyorsunuz kendi kendine iyileşiyor. büyüdüğünde de sünnet düğünü yapıcaz:)

biz de erkenden sünnet yaptırmak istiyoruz canı, yazdığın iyi oldu. bu arada face de gördüm, biraz rahatsızmışsın. nasıl oldun daha iyimisin?

Daha bende hiçbirşey almış sayılmam komik ama 2 tulum okadar :)))))))))) bide kendim mermerşahi mendil tığladım 4 tane hepi topu bu kadarcık vay benim garip bebegim ama bu hafta sonu birşeyler alayım bari bende artık...:1:

mavicim biz de gecen haftasonu kayınvalidemle mermerşahi denen o kumaştan aldık. kendin oyalamakla uğraşma bence terziler ya da perde diken yerler kenarlarına overlok çekiyormuş. hem çok kolay hem de kenar oyası sert olur miniği acıtmasın. biz öyle yaptırıcaz. tembelmiyiz neyiz;):dance:

cnm ya benim bugün işim yoğun arada yazılanlara bakıyorum :) biraz önce ofiste kaza geçirdim az daha düşüyordum zor toprlandım sandelyemin ayağı kırıldı ya :)

neyse ki hafif atlatmışsın Gülşahcım geçmiş olsun

ya kızlar benim yine akıntı şeklinde pembe kahve arası bi kanamam var artık çok sıkıldım ve korkmaya başladım yaa mafoldumbensenağlama

dr.a bir daha görün istersen neslicim, ya da başka bir dr.a görün. belki nedenini anlayamamıştır geçen gittiğinde. inş. önemli bişey yoktur canım

tontişlerr ben çıkıyom çok yazmayın yaaa okuması zorlaşıyoo sizi seviyommmm.karnım aççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

iyi olmaya çalışıyorum canım akşamüstü hepten yooruluyorum bütün gün pc başı işlerimiz yoğun cok yoruluyrm bebeğimde maşallh kıpır kıpır ama arada ağrım var üşüttüm sanırım bugün biraz ince giyindik sen nasılsın iyimisin

bende iyiyim canım arada ağrım oluyor uzanınca geçiyor çok fazla ayakta duramıyorum ama bebişlerimiz için herşeye dayanıyoruz ağrılarada yeterki onlar sağlıklı olsunlarda ayyy ben oğluşumu çok merak ediyorum ya zaman hiç geçmiyor gibi geliyor

tontişlerr ben çıkıyom çok yazmayın yaaa okuması zorlaşıyoo sizi seviyommmm.karnım aççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

iyi akşamlar canım afiyet olsun sanada bebişinede kaydirigubbakcemile2

bende iyiyim canım arada ağrım oluyor uzanınca geçiyor çok fazla ayakta duramıyorum ama bebişlerimiz için herşeye dayanıyoruz ağrılarada yeterki onlar sağlıklı olsunlarda ayyy ben oğluşumu çok merak ediyorum ya zaman hiç geçmiyor gibi geliyor

aynen canım senin uzanmaya vakitin var benim nerdee öğlnleri cok istiyorum uyumakk ama imkansızz akşamları zaten erken yatıyorum erkenden eşim bu durumdan şikayetçi yüzünü göremez olduk die ama bnm beden yorgunlugundan cok akşama kadr pc başında beyin yorgunlugu oluyor gözlerim agrıyor hafta sonlarını dört gözle bekliyorum vallla

Back
X