Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canım ya geçmiş olsun varmı sende herhangi bir hasar :))
cnm ya benim bugün işim yoğun arada yazılanlara bakıyorum :) biraz önce ofiste kaza geçirdim az daha düşüyordum zor toprlandım sandelyemin ayağı kırıldı ya :)
ya kızlar benim yine akıntı şeklinde pembe kahve arası bi kanamam var artık çok sıkıldım ve korkmaya başladım yaa mafoldumbensenağlama
kız geçmişi okuyamam zatenn maşallah bizde çene boll artık en sondan lafa atlıyomm:)) iş yerindeyim açık duruyo ara ara bakıyom işte
yok cnm elimi çarptım duvara kıl payı kurtulduk nasıl oldu anlamadım ya hala şoktayım
Slm kızlar uzun süredir foruma giremedim.Umarım herkes iyidir.Ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona girdinizmi?Doktorum gerek olmadığını söyledi ama çevremdeki arkadaşlarım girmemi tavsiye ediyo kalp rahatsızlıkları falan normal ultrasonda görünmüyomuş.Siz naptınız?
yemeği yiyince ağırlık çöktü hepimizee
ya kızlar benim yine akıntı şeklinde pembe kahve arası bi kanamam var artık çok sıkıldım ve korkmaya başladım yaa mafoldumbensenağlama
gülşahh sana nazar değdi galibaageçmiş olsun canım
saol cnm valla nazar değdi biraz önce karşı ofisteki bayan hiç kilo almamışşsın ebru şallıya rakipmisin die dalga geçmişti kesin onun nazarı değdi :)
Hmmm yok yazmayınca dedim herkes mi geçmişi okuyor kaydirigubbakcemile3
İyi gene ucuz atlatmışsın biraz daha dikkatli olmak gerekiyor :)))
4 boyutlumu bilmiyorum ama ben ayrıntılı ultrasona girdim seninde girmeni tavsiye ediyorum canım.dr.kendisi söylemişti zaten girmemiş gerektiğini
Bende tam uykunuzun geldiği sıra geliyorum galiba :))
Dr.kesin ve net bir şekilde bunun geldiği yeri söylemiyormu nesli ya doğuma kadar hep mi böyle devam edecek bunlar bilmiyorumkismile
kızlar annem aradı hafta sonu bebek beşiğine bakalım diyor annem alıcak benimkini daha erken değilmi yaa annem benden meraklıı çıktı şimdi nerelere gitsek internetten bakmaya başladım
doktor alttan muayene etti acaba açılmamı var diye bişe yok bebek gayet iyi kordon yapısı iii suyu iii bende anlamadım ama benim rahim şeklinde bozukluk var ve bundan dolayı dikkat etmem gerektiğini dinlenmem gerektiğini söylüyo aslında çok harakette etmiyorum bütün gün oturuyorum nerdeyse bi öğlen yemeğe çıkıyorum anlamadım bende
Benim annemde öyle yaa bende daha meraklılar lcw'dan geçen gün badi çorap falan almışlar ben almıyorum onlar alıyorlar işte heves ediyorlar
Doğuma kadar hep böyle gidecek o zaman.Acaba adet görüyo olabilirmisin hani bazı insanlar doğuma kadar görüyorlarmış ya üstüne görme diye bir tabir geçiyor ondan olabilirmi.Birşey dedimi dr.
Selam çıtırlar nasılsınız ? :CüvCüv:
yok canım bu onun gibi değil yani öyle çok olmuyorum sadece peçeteyle sildiğimde geliyo az az
İyiyiz sen?
nesli 81 sana ne oldu öyle şimdi ya? merak ettim
çağlayan halen burdamısın?
benim sesimmii duyan varmıııı acabaa :teytey:kullandıgınız magnezyum tozunun adını sorduydummm![]()
kızlar bebişi oğlan olacaklar için söylüyorum biz oğlumuzun doğumunun 2. günü sünnet ettirdik oğlumuzu. orda sinirler gelişmediği için hiç canı acımadı hissetmedi. bakımı da çok kolay 5 gün her alt değşitrmede bepanten plus sürüp bez kapatıyorsunuz kendi kendine iyileşiyor. büyüdüğünde de sünnet düğünü yapıcaz:)
selam kızlar 2 gündür okuyamadım herkes iyidir inşallah
sırtım gün geçtikçe fazla ağrıyo((oturunca batıyo
bi de gece yatarken kramp giriyo bacağıma bağırıp uyandırıyorum eşimi(
ne feci kitleniyorum
pazartesi söyliym doktora ne verecekse versin