2011 Şubat Anneleri

evet canım ilk bebeğim bende konya hospitalde tülin hanıma gidiyorum ama nil hanımıda duymuştum çok iyi diye..:ecrin_bebek:

bende ikisi arasında kararsız kaldım
sonra nile karar verdik memnunuz şimdilik
benmde ilk bebeğim 8 sene sonra geldi rabbime şükürler olsun
heycanla bekliyoruz şubatıı çok özledim onu sağlıkla alırız kucağımıza inşalhh
alışverişe başladımnmı neler yapıyorsun

bende ikisi arasında kararsız kaldım
sonra nile karar verdik memnunuz şimdilik
benmde ilk bebeğim 8 sene sonra geldi rabbime şükürler olsun
heycanla bekliyoruz şubatıı çok özledim onu sağlıkla alırız kucağımıza inşalhh
alışverişe başladımnmı neler yapıyorsun

ay canım benim inş. hayırlısı ile Rabbim kucağımıza almayı nasip eder...bende özledim kız bebişimi..alışverişe başlamakla başlamamak arasında bir yerdeyim:))ben sadece 1 hastane çıkışı 3 tanede çıtçıtlı body aldım o kadar....birde port bebe 5 li ,küvet ve karyola alacağız..bunlar dışındakileri annem ve kayınvalidem alacak annem bana aldırmıyor senin aldıkların yeter diyo gerisini ben alırım diyor..kayınvalidem de uyku seti,peluş battaniye bornoz,nevresim takımı,havlu ve penye battaniye aldı kıyafetde alacakmış...şimdi sence başlamış mı oluyorum başlamamış mıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bız varız suanda buralarda bende daha hıc bısey almadım nerden baslıycagımıda hıc bılmıyorum ne alınır ne alınmaz hıcbır fıkrım yok

ay canım benim inş. hayırlısı ile Rabbim kucağımıza almayı nasip eder...bende özledim kız bebişimi..alışverişe başlamakla başlamamak arasında bir yerdeyim:))ben sadece 1 hastane çıkışı 3 tanede çıtçıtlı body aldım o kadar....birde port bebe 5 li ,küvet ve karyola alacağız..bunlar dışındakileri annem ve kayınvalidem alacak annem bana aldırmıyor senin aldıkların yeter diyo gerisini ben alırım diyor..kayınvalidem de uyku seti,peluş battaniye bornoz,nevresim takımı,havlu ve penye battaniye aldı kıyafetde alacakmış...şimdi sence başlamış mı oluyorum başlamamış mıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla canım bana göre başlamışsın ben 2 tulum aldım daha birde bebek şekerleriyle kapı süsümüğzü ist. kuzenime aldırdım daha bu hafta sonu çıkıp bakalaım diyoruz annemle buranın adetleri malum anneler çok şeyi hallediyor ama bende havesleniyorum almaya karyola olayını da ben ilk aylar için sepet beşik düşünüyorum süslü püslü olsun diye ço alınacak şeyler var kafamda ama doğrusu burda farklı şeyler bulmak zor biraz hep klasik şeyler mesela lohusa gecelik pijama falan nerden bulcaz şık güzel şeyler bilmiyorum varmı snn bildiğin yerler

Ben dün iş çıkışı otobüste çok kötü oldum.Göbeğimin altına çok fena ağrı girdi.Eve gittim bişeyler hazırladım yedik,sonra sandalyeden kalkamadım çok kötü bir ağrıydı,yerlerde süründüm resmen.Neydi bilmiyorum :(((
Bugün de ara ara ağrım oluyor aynı bölgede:(

Mısracım geçmiş olsun canım yeni farkettim rahatsız olduğunu dr.aradın mı bu ağrıların için benimde arada oluyor ama çok sürmeden geçiyor

çaglayan valla yokluğun topikte hissediliyor yani sen artık topiğin kurucu gibi oldun topik sorumlumuz sensin yani bundan sonra sana topik sorumlusu diyeceğim

Saol canım ya bende girmediğim zaman sizleri arar oldum artık opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

mrb annişler biz yeni uyandık kızımla bugün hava kapalı herhalde ondan:emir_bebek:kahvaltı yapmaya çlışcaz şimdi bakalım....çağlayan teyzesi bizde özledik seni kızımlaopuyorumnanaktan

Gene görüşemedik bugün biz ama kızımın tepikleri var teyzesi sana ve kızçene opuyorumnanaktan

aynen bende tekmelerini duyunca daha cok merk ediyo insan biran önce görmek istiyorum bende bebeğimi kaydirigubbakcemile3

bizde iyiyiz yine geldik işe yine çalışmaya :çok üzgünüm:

bizde iyiiz selomex teşekkürler :dance:

günayddıııınn çağlayannn bence sen bigün çıkacaksın alışverişe hepimizi geçeceksin gbi sanki :1:

günaydın gözdee biz iyiyiz sende iyisindir umarım bebişinle. iyi olmna sevindim kendine iyi bak :dance:

günaydınn mısraa biz iyiyz sende iyisinmi :))

Eşim bir salsa alışverişe beni tükkanların hepsini boşaltacağım ama daha sırası gelmedi diyor kaydirigubbakcemile3

günaydın canımm iyiyiz maşallahhh :)):emir_bebek: (yuvarlanıp gidiyoz) hem kilo bakımından cokacimcoook :CüvCüv: hem hayat bakımından sırnaşık şey

canım doktoruna bi sor içinde kalmasın bencee.

çağlayan bizi geçecek gör bak.hem kıs sen netten de alıyon almıyom demee:)))

Almıyom gerçekten almıyom yasak geldiğinden bile sadece bakıyorum ama alamıyorum. Çok feci haldeyim sorma kaydirigubbakcemile3

merhabalar
oooh oooh alışverişler başladı hatta çoğu arkadaşımız tamamlamış bizde tamamladığımız günleri görürrüz inşallah ciciş topiğine bakmayı çok seviyorum hepsi çok güzel çünkü
bende dün aldım birkaç birşey inşallah çekip koyabilirim fotoları bakalım
herkes iyidir umarım

Slm canım yoksun sende galiba bir kaç gündür buralarda işlerin mi çok yoğun.
Yeni cicilerin resimlerinide bekliyoruz oğluşumuzun

Daha bende hiçbirşey almış sayılmam komik ama 2 tulum okadar :)))))))))) bide kendim mermerşahi mendil tığladım 4 tane hepi topu bu kadarcık vay benim garip bebegim ama bu hafta sonu birşeyler alayım bari bende artık...:1:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

Ben dün iş çıkışı otobüste çok kötü oldum.Göbeğimin altına çok fena ağrı girdi.Eve gittim bişeyler hazırladım yedik,sonra sandalyeden kalkamadım çok kötü bir ağrıydı,yerlerde süründüm resmen.Neydi bilmiyorum :(((
Bugün de ara ara ağrım oluyor aynı bölgede:(

AYNI ŞEY ben de de var ve korkuyorum neden acabağğ:sinifsinif:

:emir_bebek:
evrim cok gecmıs olsun dıs agrısını Allah dusmanımın basına vermesın..
gunaydın kızlar ben yenı aranıza katıldıgım ıcın bılmıyorum doktorlarınızdan memnunmusunuz? acbadem maslaga gıden var mı benım doktorum canan genım bır bılgınız var mı bu doktorla ılgılı??

saol canım çok teşekkür ederim.

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Geçmiş olsun evrimcim. Hepsi üst üste gelmiş cnm ya. Evdesin dimi çalışıyorsan rapor al ihmal etme.

yok canım çalışmıyorum desem yeridir.haftanın 1 günü özel bi okula gidiyorum,ve 2 tane de özel öğrenciim var.

Valla canım benimde tam tedavi olacakken bu bebiş çıktı diş kalmıştı öyle 2 haftadır ağrılar başlamıştı dişimde doktor izin verdi gittim kanal kurtarmaz dedi dişçim azı dişi çektirdimm şimdi rahatımmm.Son aylar olsa ben sana antibiyotikte veremezdim apselense dedi.

şuan çok iyiyim,kızımın cicilerine bakıyorum.çekilen dişin yeri biraz acıyor ama kızım unutturuyor bana :))

çok geçmiş olsun canımmm.:(((((((

iyiyiz canım Allaha şükürler olsunn.sende dikkat et kendinee hemşerimmmm.çok yakınız ama görüşemedik bi türlüüü:)))))

hadi canım görüceksin az kalmışş.olur canım uyuyyordurr bebişş herkesin aynı oluyoo..

selomex maşallahh fazlasıyla almışsınn.
melocumm kız şaka dedimm sana küsermiyim hiçççç. olumunekankayizsmile :enbuyukkk:

benim sesimmii duyan varmıııı acabaa :teytey:kullandıgınız magnezyum tozunun adını sorduydummm :kahve:

Huhu Kimse varmı biz geldik teyzeleri kaydirigubbakcemile4

kız nerelerdesin bugünnnn :)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:emir_bebek:

saol canım çok teşekkür ederim.

yok canım çalışmıyorum desem yeridir.haftanın 1 günü özel bi okula gidiyorum,ve 2 tane de özel öğrenciim var.

kız nerelerdesin bugünnnn :)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kız geldimde kimseyi bulamıyorum herkes küsmüş galiba bana kimse konuşmuyor benimle bugün mafoldumben

arada forumda oluyo böle durgunluklar ..ama sabahtan beri herkes tam gaz muhabbette ....

Evet alışverişler konuşulmuş listeler hazırlanmış ben iki gündür durgun zamana geliyorum galiba tam işlerimi bitiriyorum kimse yok ortalarda :))

sanırım öğleden sonraları bi yorgunluk geliyıo bizlere benimde uykum geldimirmirmirmir

Sorma benimde bu hafta acayip uykum var,geceleride artık rahat uyuyamıyorum ve kızçem geceleri uyanık bunu artık yeni yeni tanık olmaya başladım dün gece hiç uyuyamadım ama oda uyanıktı tepikleyip durdu annesini :)))

cutie, eceduru, evrimmm, izmirliigulsah, melocum, naz0635, Nazim83, nesli81+, nur_45, yasese+, zehra1715 Geçmişi okuya okuya bitiremediniz mi kızçeler azıcık gelinde çene çalalım kaydirigubbakcemile3

cnm ya benim bugün işim yoğun arada yazılanlara bakıyorum :) biraz önce ofiste kaza geçirdim az daha düşüyordum zor toprlandım sandelyemin ayağı kırıldı ya :)

Back
X