günaydın güzel annelerr...bizde kahvaltımızı yaptık geldik.bugün kızımın odasına boya almaya gitcez ama hala rengine karar veremedim
bende iyiyim canım teşekkür ederim oğluşumla oturuyoruz yazıları okuyoduk :))
iyi akşamlar canım çok geçmiş olsun sanada balla zencefili macun yapıp yiyince boğazlara çok iyi geliyor istersen bi dene canım belki iyi gelir boğazlarına
günaydın güzel anneler minik bebişler :teytey:
bizde oglumla dün doktora gittik bu uyusan ellerim için.
karpal tünel sendromu deniliyomuş hamilelikte normal dedi ilaç vermiyo zaten bileklik verdi sadece sabit kalması gerekiyomuş el bilegimin
daha sonra aşı olmaya gittim ama ebe yapmadı 2 gün önce gelmişim pazara dek geliyo ama diyorum yok anlamadı yapmadı pazartesi yeniden gidicem artık :dilcikar:
herkese güzel haftasonları diliyorum bende cok sıkıldım çalışmaktan biran önce akşam olsada tatile girsem artık 1 günde olsa iyi geliyoo boshayallersmile
hepinizi bebişleride öptüm onlar iyiki varr iyiki olmuşlarr :asigim::enbuyukkk:
geçmiş olsun canım bilekiğini düzenli kullan iyileştirme etkisi var karpal tünel dedikleri şey zaten sadece kadınlarda oluyor doğumlardan düşüklerden oluyor inş bileklikle atlatırsın çok düzenli kullan ama olumunekankayizsmile
teşekkür ederim sevimli :1hug:
takıyorum bakalım böylede zor oluyo ama mecbur kullanıcam gecmesi için
sol koluma sadece gece takıcam sag elimde hep kalsın ikisi birden takılı olunca zor oluyo çünkü en cokta sag elimde oluyodu uyuşma
günaydın canım yeni gelebildimgünaydınn kızlarr gece kaynatmışsınız ama şimdi kimsecik yokkk
kolay gelsin canımmmmşubat ayının melek anneleri Günaydınlarrrr beni kimsecikler merak edip sormamış vay bee:) sayfalar yine ilerlemiş bir kısmını okudum herkes iyidir inşallah,ben güne sırt bel ve kalça ağrılarıyla başladım,1 haftadır babamlardaydım yeni geldim çok şükür ev buldum kendime ve haftaya pazar taşınıyorum,dün bir kaç koli yaptım sanırım bedeni zorladım,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede rahat edemiyorum bazı şeyleri kendim toparlamam lazım şimdide ağrılar içindeyim,ailemde herkes çalıştığı için sadece pazar günü yerleştirmeye gelip yardım edebilecekler,bol ağrılı yorucu günler beni bekliyor,bende durum böyle,hepinizi seviyorummm.
geçmiş olsun umarım faydası olurgünaydın güzel anneler minik bebişler :teytey:
karpal tünel sendromu deniliyomuş hamilelikte normal dedi ilaç vermiyo zaten bileklik verdi sadece sabit kalması gerekiyomuş el bilegimin
daha sonra aşı olmaya gittim ama ebe yapmadı 2 gün önce gelmişim pazara dek geliyo ama diyorum yok anlamadı yapmadı pazartesi yeniden gidicem artık :dilcikar:
herkese güzel haftasonları diliyorum bende cok sıkıldım çalışmaktan biran önce akşam olsada tatile girsem artık 1 günde olsa iyi geliyoo boshayallersmile
hepinizi bebişleride öptüm onlar iyiki varr iyiki olmuşlarr :asigim::enbuyukkk:
ayyyyy...ben de az önce zencefil alıp geldim ballı sütle içtim ne yapacağımızı şaşırdık artıknuryasemin merhaba,
hamilelikte zencefil kullanımını çok önermiyorlar.
zencefil kas gevşetme özelliği oldugu için hamilelere önerilmiyormuş.
tavsiyem kullanmamaya çalışın.
bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için her akşam bir diş sarımsak yutmanızı öneririm. ben geçen yıl düzenli yutmuştum çok faydasını görmüştüm.
sarımsak doğal antibiyotik görevi gördüğü için faydalıymış.
Allahım sabır versin çok zorrumuz : himeros
sat:17 mayıs
beklenen doğum tarihi:21 şubat
maalesef kaybettik bebeğimizi.06/10/2010 da...
suçum: rahim ağzı yetmezliği
işte canım bebeğini kaybeden arkadaşımız.bazı arkadaşlar sormuşlar da bilgilendireyim dedim.facebookun kurucusu olduğum için bilgilerini verdikten sonra bu yazıyı yazdı.(((((
çağlayandan haberi olan varmııı kaç gündür hiç girmiyor rahatsız filan değildir umarımm
günaydın canım yeni gelebildim
kolay gelsin canımmmm
geçmiş olsun umarım faydası olur
ayyyyy...ben de az önce zencefil alıp geldim ballı sütle içtim ne yapacağımızı şaşırdık artık
Allahım sabır versin çok zor
ben de merak ettim ya.bişey mi oldu acaba:gitme:
tekrar günaydın kıslarrrrr
kahvaltımı yaptım yemeğimi yaptım,dondurucuya bişeyler atıcam onları hazırladım ,bi kısmı haşlanıyor
çamaşırları yıkadım,bi posta hala makinede..
hastayım boğazım kuruyor
red_cake geçmiş olsun canımmm.inşallah faydası olurr
allahtan senin bileklikle düzelebilecek boyuttaymış ben alel acele amelyat oldum uyuşmalarım geçti ama elimi uzun süre kullanamıyorum ben 1 ayda hissettim uyuşuklukları hemen gittim normalde 4 dikişlik bişey ama benim çok ilerlemişti 12 dikiş atıldı çok zor du benimde sağ elim di
günaydın canım yeni gelebildim
kolay gelsin canımmmm
geçmiş olsun umarım faydası olur
ayyyyy...ben de az önce zencefil alıp geldim ballı sütle içtim ne yapacağımızı şaşırdık artık
Allahım sabır versin çok zor
ben de merak ettim ya.bişey mi oldu acaba:gitme:
kahvaltımı yaptım yemeğimi yaptım,dondurucuya bişeyler atıcam onları hazırladım ,bi kısmı haşlanıyor
hastayım boğazım kuruyor
Bir de okulda beni müdür yardımcısı yapmaya kalktılar. Sınav kazanan tek kişi benim.
Olmaz dedim kabul etmedim. Müdürüm ikna etmek için epey ugraştı ama bu durumda zaten kabul edemezdim... Sonunda ben onu ikna ettim.
Arkadaşlar topikten bir arkadaşımızın bebeği karnında ölmüş.. Bilgisi olan war mı?
günaydınn kızlarr gece kaynatmışsınız ama şimdi kimsecik yokkk
şubat ayının melek anneleri Günaydınlarrrr beni kimsecikler merak edip sormamış vay bee:) sayfalar yine ilerlemiş bir kısmını okudum herkes iyidir inşallah,ben güne sırt bel ve kalça ağrılarıyla başladım,1 haftadır babamlardaydım yeni geldim çok şükür ev buldum kendime ve haftaya pazar taşınıyorum,dün bir kaç koli yaptım sanırım bedeni zorladım,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede rahat edemiyorum bazı şeyleri kendim toparlamam lazım şimdide ağrılar içindeyim,ailemde herkes çalıştığı için sadece pazar günü yerleştirmeye gelip yardım edebilecekler,bol ağrılı yorucu günler beni bekliyor,bende durum böyle,hepinizi seviyorummm.
hadi inşallah canım benim yaaa.hiç kopmayızz.burda herkes birbiriinin dert ortağı oluyor. olumunekankayizsmile :lepi: :enbuyukkk:
şenay kız sabah sabah güldürdün benii sırnaşık şey kobay :roflol:
benneyaptımki
günaydın güzel annelerr...bizde kahvaltımızı yaptık geldik.bugün kızımın odasına boya almaya gitcez ama hala rengine karar veremedim
selam canım, minik oğlumun tatlı arkadaşı annesini dr.a götürdü desene.günaydın güzel anneler minik bebişler :teytey:
herkese güzel haftasonları diliyorum bende cok sıkıldım çalışmaktan biran önce akşam olsada tatile girsem artık 1 günde olsa iyi geliyoo boshayallersmilehepinizi bebişleride öptüm onlar iyiki varr iyiki olmuşlarr :asigim::enbuyukkk:
rumuz : himeros
sat:17 mayıs
beklenen doğum tarihi:21 şubat
maalesef kaybettik bebeğimizi.06/10/2010 da...
suçum: rahim ağzı yetmezliği
işte canım bebeğini kaybeden arkadaşımız.bazı arkadaşlar sormuşlar da bilgilendireyim dedim.facebookun kurucusu olduğum için bilgilerini verdikten sonra bu yazıyı yazdı.(((((
hastayım boğazım kuruyor
elifcim bizim göbiş topiğimizi o açmıştı ya,topiğin ilk sayfasında çağlayanın adı altında "mail aktivasyonu bekleniyor" yazılı. herhalde üyeliği ile ilgili sorun oldu, yanındaki elemanla çalışırken fırsat bulamamıştır kontrol etmeye belki.bende merak ediyorum caglayanı hediye gönderecek arkadaşta vardır telefonu ama kim oldugunu bilmiyoruzki inşallah kötü bişeyi yoktur..
çağlayannn görüyosan bizi bi guk dee ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?