2011 Şubat Anneleri

günaydın güzel annelerr...bizde kahvaltımızı yaptık geldik.bugün kızımın odasına boya almaya gitcez ama hala rengine karar veremedim

günaydın canımmm ben genelde açık renkler kullanılmasından yanayım ama inş. gönlüne göre bi renk bulursunn

günaydın güzel anneler minik bebişler :teytey:

bizde oglumla dün doktora gittik bu uyusan ellerim için.
karpal tünel sendromu deniliyomuş hamilelikte normal dedi ilaç vermiyo zaten bileklik verdi sadece sabit kalması gerekiyomuş el bilegimin

daha sonra aşı olmaya gittim ama ebe yapmadı 2 gün önce gelmişim pazara dek geliyo ama diyorum yok anlamadı yapmadı pazartesi yeniden gidicem artık :dilcikar:

herkese güzel haftasonları diliyorum bende cok sıkıldım çalışmaktan biran önce akşam olsada tatile girsem artık 1 günde olsa iyi geliyoo boshayallersmile

hepinizi bebişleride öptüm onlar iyiki varr iyiki olmuşlarr :asigim::enbuyukkk:

nuryasemin merhaba,
hamilelikte zencefil kullanımını çok önermiyorlar.
zencefil kas gevşetme özelliği oldugu için hamilelere önerilmiyormuş.
tavsiyem kullanmamaya çalışın.

bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için her akşam bir diş sarımsak yutmanızı öneririm. ben geçen yıl düzenli yutmuştum çok faydasını görmüştüm.
sarımsak doğal antibiyotik görevi gördüğü için faydalıymış.

rumuz : himeros
sat:17 mayıs
beklenen doğum tarihi:21 şubat
maalesef kaybettik bebeğimizi.06/10/2010 da...
suçum: rahim ağzı yetmezliği
işte canım bebeğini kaybeden arkadaşımız.bazı arkadaşlar sormuşlar da bilgilendireyim dedim.facebookun kurucusu olduğum için bilgilerini verdikten sonra bu yazıyı yazdı.(((((

geçmiş olsun canım bilekiğini düzenli kullan iyileştirme etkisi var karpal tünel dedikleri şey zaten sadece kadınlarda oluyor doğumlardan düşüklerden oluyor inş bileklikle atlatırsın çok düzenli kullan ama olumunekankayizsmile

yok kızz ne tatili akşama da arkadaşlar tel açtılar yemeğe geliyorlar düşünüyorum şimdi ne yapcammm biyeee.2 de evde olcam evde piss temizlik olmadıı ((((((yarına kaldı temizlik

teşekkür ederim sevimli :1hug:
takıyorum bakalım böylede zor oluyo ama mecbur kullanıcam gecmesi için
sol koluma sadece gece takıcam sag elimde hep kalsın ikisi birden takılı olunca zor oluyo çünkü en cokta sag elimde oluyodu uyuşma

allahtan senin bileklikle düzelebilecek boyuttaymış ben alel acele amelyat oldum uyuşmalarım geçti ama elimi uzun süre kullanamıyorum ben 1 ayda hissettim uyuşuklukları hemen gittim normalde 4 dikişlik bişey ama benim çok ilerlemişti 12 dikiş atıldı çok zor du benimde sağ elim di

günaydınn kızlarr gece kaynatmışsınız ama şimdi kimsecik yokkk
günaydın canım yeni gelebildim
kolay gelsin canımmmm
geçmiş olsun umarım faydası olur
ayyyyy...ben de az önce zencefil alıp geldim ballı sütle içtim ne yapacağımızı şaşırdık artık
Allahım sabır versin çok zor
çağlayandan haberi olan varmııı kaç gündür hiç girmiyor rahatsız filan değildir umarımm

ben de merak ettim ya.bişey mi oldu acaba:gitme:

tekrar günaydın kıslarrrrr

kahvaltımı yaptım yemeğimi yaptım,dondurucuya bişeyler atıcam onları hazırladım ,bi kısmı haşlanıyor
çamaşırları yıkadım,bi posta hala makinede..

hastayım boğazım kuruyor

kimsede tlf yada msn filan yokmu acaba bebişi hissetmiyorum filan diyordu aklıma takıldı inş bişey yoktur

maşallah hasta halinle neler yapmışsın ellerine sağlık kolay gelsin

red_cake geçmiş olsun canımmm.inşallah faydası olurr

inşallah yasesecim agrılar gecerde bende deliksiz uyku uyuyabilirim

bana doktor direk bileklik verdi geçmezse dogumdan sonra bakalım dedim şimdilik bileklikle idare edicez sanada büyük geçmiş olsun :1hug:

teşekkür ederim melocum a.s.

günaydınn maşallah her işi yapmışsın hasta halinle bide hasta olmasan neler yapacaksın acabaa :dance:

bende merak ediyorum caglayanı hediye gönderecek arkadaşta vardır telefonu ama kim oldugunu bilmiyoruzki inşallah kötü bişeyi yoktur..

çağlayannn görüyosan bizi bi guk dee ...

herkese gunaydın arkadaşlar..

Bebegını kaybeden arkadas himeros muymus
Hatırlayabılmek ıcın gecmıs mesajlarına baktımda aralık ayında da 16 hftalıkken sanırım kızını kaybetmıs
RAbbım sabırların en buyugunu versın ınsallah.

herkese günaydın kızlar, çalışanlara kolay gelisin.
günler sonra yağmursuz bir gün istanbulda) annemi ikna ettim gel biraz dolaşalım alışveriş yapalım diye, kadın 90km yol gelecek. dua edin kızlar akşama kadar yağmasın, sonra vicdan azabı çekicem bu havada yollara döktüm kadıncağızı diye.
o gelene kadar evi toparladım, süpürmeye başladım. ama artık tek seferde başlayıp bitiremiyorum bu temizlik olayını dinlene dinle. hazır ara vermişken size bir bakayım dedim. sonra da yemeğimi yaparım.

çocuk da yaparııım kariyerdeeee) canım tam senin durumuna uymuş, neyse hayırlısı bebişten sonra düşünürsün.

Arkadaşlar topikten bir arkadaşımızın bebeği karnında ölmüş.. Bilgisi olan war mı?

facede görmüştüm, offfff içim fena oluyor artık bunları duydukça. allah hepimize sağlık versin, bebeklerimizi korusun

günaydınn kızlarr gece kaynatmışsınız ama şimdi kimsecik yokkk

selam canım

kolay gelsin canım, fazla yormamaya çalış kendini. yavaş yavaş halledersin inş.

sorma canım bi sürü şey denedim, bu sabah daha iyiyim hala acı var boğazımda ama idare edilcek gibi. şimdi sorsan hangisi yaradı bal mı, baharatlar mı, tuzlu su mu.vs....diye bilmiyorum inanki))

günaydın güzel annelerr...bizde kahvaltımızı yaptık geldik.bugün kızımın odasına boya almaya gitcez ama hala rengine karar veremedim

gecen yıl arkadaşım iki duvarı lila iki duvarı da beyaz boyamıştı kızı için, mobilyaları da açık lilaydı. çok seker olmuştu.
selam canım, minik oğlumun tatlı arkadaşı annesini dr.a götürdü desene.
karpal tünel sendromunu biliyorum canım, çok zorlarsa ameliyat yapıyorlar ama
erken dönemde yapılırsa sadece birkaç dikişle kolayca atlatılıyormuş. umarım çok zorluk çıkarmaz sana.

ne kadar üzüldüm bilemezsiniz, insan hemen kendini düşünüyor ya ben napardım diye.allah arkadaşımıza sabır versin.

meslek hastalığı malesef canım, bizim 30 senemiz bu boğaz ağrısıyla gececek((
gerçi görüyorum ki ne seni ne de beni durdurabilmiş, tam gaz işlere (ve gezmeye) devam.

bende merak ediyorum caglayanı hediye gönderecek arkadaşta vardır telefonu ama kim oldugunu bilmiyoruzki inşallah kötü bişeyi yoktur..

çağlayannn görüyosan bizi bi guk dee ...
elifcim bizim göbiş topiğimizi o açmıştı ya,topiğin ilk sayfasında çağlayanın adı altında "mail aktivasyonu bekleniyor" yazılı. herhalde üyeliği ile ilgili sorun oldu, yanındaki elemanla çalışırken fırsat bulamamıştır kontrol etmeye belki.
iyi şeyler düşünelim, bugünlük bir kötü haber yetti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…