2011 Şubat Anneleri

selamm güzel annemiz senayda gelmişş :dance:bende gezmek isytiyorum yaa ama ne gezecek kimse varr nede hava müsait canım sıkılıyo vallaa kış geçmeyecek sanırım bu sene bebişleri beklerkenn zemuszemus

evet iyi düşünelim iyi olsun herşeyy çağlayanda geir müsait olunca ama insan hergün görmeye alıştıgı arkadasını bikaç gün görmeyince merak ediyor inşallah sadece eleman yüzünden giremiyodur.

bol bol gez şenaycım bugün havanın tadını çıkarın anneciginlee dinlene dinlene gezersiniz :dance::dance:

Selam kızlar,
Zor bir hafta geçirdim. Bebeğimin kabinde ekojen odak çıktı. Doktor tek başına olumsuz bir şey değil ama istersen radyolojji uzmanına ya da çocuk kardiyolojisi uzmanına baktır dedi. Hangisi daha ayrıntılı deyince çocuk kardiyolojisi uzmanı dedi. Bugün fetal eko çektirdim. Çok şükür her şey normal çıktı ama ben hala rahatlayabildiğimi söyleyemeyeceğim. Ekojenik odak down sendromu belirtilerinden biri. Sadece tek başına bir şey ifade etmiyor. Ama benim tüm testlerim temiz, organlar sağlıklı, şimdi öğrendim kalpte sağlıklı. Bir de benim ruh halim sağlıklı olsa...

çağlayanı bende merak ediyorum.. face de yazmıyor değil mi??? çok alışmışız ona eksikliği hissediliyor... umarım sadece yanındaki elemandan dolayı giremiyordur...

allah hepimizi ve yavrularımızı korusun :Saruboceq:

geçmiş olsun canım...sonuçların güzel çıkmış.. çok şükür.. bence artık kendinide bebişinide üzme annesi zemuszemus allahıma emanet yavrularımız :Saruboceq:

canım geçmiş olsun üzülmüşsün ama bak bebeğinin hiçbişeyi yokmuş iyiymiş ne güzel rahatla artık kafana çok fazla takıp bebişinide üzme

ekojen odak benim bebeğimde de çıktı bir önceki kontrolde....doktor diğer testlerin normal olduğundan anlamsız bulgu gebeliğin son 2 haftası geçecek dedi
şu andan sonra kafaya taksam da bişey elime geçmeyecek çünkü ben bebeğimi doğuracağım canım aynı durumdayız,kaldıki benim doktorujm ek muayeneye de gerek yok dedi.
Allaha emanet artık sen de üzüp bebeğini de bunaltma annesi

gecmıs olsun canım bak sonucların temız cıkmıs sıkma canını bebısınde uzulur annesı.
HErsey Allahtan guzel dusun guzel olsun :)

ben girdim vallah nesli...işlerim bittti,şimdi yemeğimi yedim tekrar yattım ,hastalıpım da geçşe :2:

melocum gecmıs olsun canım sende mı kaptın sonunda sıfayı. bol bol dınlen ılac ta kullanamıosunuz :S Allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun canım

boshayallersmile
melocum gecmıs olsun canım sende mı kaptın sonunda sıfayı. bol bol dınlen ılac ta kullanamıosunuz :S Allah yardımcınız olsun

sağol canım ben de katıldım grip kervanına..:gitme:

şimdi arkadaşım önerdi yarım limon sıkıp balla yemek de iyi geliyormuş onu yaptı eşim onu yiyorumaklinialirimsmile

boshayallersmile

sağol canım ben de katıldım grip kervanına..:gitme:

şimdi arkadaşım önerdi yarım limon sıkıp balla yemek de iyi geliyormuş onu yaptı eşim onu yiyorumaklinialirimsmile

canım esımde yakalanmıstı bu salgına bende ona yapmıstım bu dedıgını ama ben bıde karabıber koymustum hazırlıosun gun ıcınde kasık kasık yıyosun karabıberde oksuruge ıı gelıo valla esım hemen atlattı tavsıye ederım.

1 yemek kasıgı bal
yarım limon suyu
1 cay kasıgıda karabıber bıttıkce tazele ınsallah sıfa olsun

Son düzenleme:

sağol canım evet bu işte karabiber de koyayımopuyorumnanaktan

arkadaşa geçmiş olsun diyorum valla çok üzüldüm daha önce yaşadığım için biliyorum rahim ağzı yetmezliği neki acaba

Merhaba arkadaşlar. Okuyamadım geçmişi.

Sabah şeker yüklemesi için gittik. Kan ve idrar alındı. Bebişimizi de gördk. Suyumuz ve kalp atışlarımız normalmiş. Doktor boyunu ve kilosunu söylemedi

Sonuçları pazartesi alacagız. Bir de haftaya cumartesi tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim.

burda hava cok kotu yaa yapalıı gok gurultulu ve yagmurlu ıcım sıkıldı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…