- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Merhaba arkadaşlar. Okuyamadım geçmişi.
Sabah şeker yüklemesi için gittik. Kan ve idrar alındı. Bebişimizi de gördk. Suyumuz ve kalp atışlarımız normalmiş. Doktor boyunu ve kilosunu söylemedi
Sonuçları pazartesi alacagız. Bir de haftaya cumartesi tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim.
Merhaba arkadaşlar. Okuyamadım geçmişi.
Sabah şeker yüklemesi için gittik. Kan ve idrar alındı. Bebişimizi de gördk. Suyumuz ve kalp atışlarımız normalmiş. Doktor boyunu ve kilosunu söylemedi
Sonuçları pazartesi alacagız. Bir de haftaya cumartesi tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim.
ankara da çok yagmur var hemde sel gibi e bende kuaföre gitmem gerek napcam bilmiorum .))
mavı nerde oturuyosun canım
etlik teyim cnm sen nerde oturuyosun
elvankentte oturuorum ben eryaman tarafında hangı hastaneye gıdıosun[/QUOT
bilgi hastanesi ne gidiyorum batıkent te
kızlar siz Ankara'dan bahsettikçe benim içim sızlıyor.orda okudum okuldan sonra bir yıl daha kaldım.çok seviyordum ama maalesef orda açık olmadığı için atamam istanbul' a oldu.Şimdi geri dönsem orda aynı keyifle yaşarmıyım bilmiyorum ama ankara'nın yeri bir başka((
kızlar siz Ankara'dan bahsettikçe benim içim sızlıyor.orda okudum okuldan sonra bir yıl daha kaldım.çok seviyordum ama maalesef orda açık olmadığı için atamam istanbul' a oldu.Şimdi geri dönsem orda aynı keyifle yaşarmıyım bilmiyorum ama ankara'nın yeri bir başka((
merhaba güzel anneler:)) aranıza yeni katıldım ben de.. daha çok okuyorum.bundan sonra yazmak ve aranıza katılmak istiyorum..oldukça sıcak bi iletişim var çünkü.. ben de şubat annesi olcam inş.ayrıca hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun..
şuan bebefixin internet sitesinden bakıyorum stokta var ve kargo ücretsiz,kampanyanın bitme olasılığı yada stokta tükenme durumuda olabilir ilerleyen günlerde,almak için erkenmi ya?
elvankentte oturuorum ben eryaman tarafında hangı hastaneye gıdıosun
hoşgeldin canım aramıza bebegin kız mı erkek mi .)
mapuci merhaba cnm aslında cogu arkadasımız aldı beşiklerini odalarını demekki erken degil ama ben de almadım daha kasım sonu almayı düşünüyorumm o sitede baby2go die bi marka var onu begendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?