2011 Şubat Anneleri

oo afiyet ball şeker olsunn... bıngıl bıngıl kilo olsun prensimde.. sonrada annesi onu yasemin teyzesi ve duru yağmur kardeşi için ısırsın alkisalkisalkis

ayy tşk ederiz teyzesi valla anası mı alacak danası mı o bıngıl bıngıl kiloyu bilemiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyiz hemşerimm :)) kızımla oturuyoz napalımm sizi izliyoruzz yaaa.hepinizi tepikliyooo :))

ben gidip bi çamaşır asıp geliyorum hemen beni özleyin anacccııımmm bbyyyee

yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu
hepicinize günaydınn kızlarr.nasılız bugünn.:uhm: :CüvCüv:

sanada canım günaydın iyiyz sen ve bebişin nasıl şeker

yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu
hepicinize günaydınn kızlarr.nasılız bugünn.:uhm: :CüvCüv:

Günaydınlarrrrrrr....
iiz tatlımm karnımızı doyurucaz şimdi çook acıktık çok:)) tekmelerle oğlum sabırsızlığını dile getiriyor... :)

nurberra güzelim aşağıdan online olanların hepsini kopyaladım yapıştırdımm.kızz aşkolsun seni niye ayırayımm o zaman açık değilmişsin demekkiiii. seni selamlıyoruz kızımlaaa a.s.

valla bizde iyiyiz smeyr cim. hepinizii a.s. .uyukluyorummm.saf saf ekrana bakıyorumm.bana bi enerji lazım lazım lazım lazım

nurberra güzelim aşağıdan online olanların hepsini kopyaladım yapıştırdımm.kızz aşkolsun seni niye ayırayımm o zaman açık değilmişsin demekkiiii. seni selamlıyoruz kızımlaaa a.s.

bizde sizi slemalıyoruz tatlım oğluşumlaa hoşgeldiniz tekrardannn demekki görünmüyoduma aşağıdaa :)

Çok güzel bir haber canım bu teşekkür ederiz böyle güzel bir bilgiyi verdiğin için anlat bakalım neler yapıyorsunuz orda,gitmek isteyen arkadaşlar olursa az çok bilgi sahibi olsunlar

canım;
sabah 10 da başlıyor yaklaşık 18-20 kişi oluyoruz herkes hamile göbişler kocaman olan da var daha 2 aylık 3 aylık olanda var zaten toplamda 20 hafta sürüyor.Gayet nezih ve huzurlu bir ortak hocamız Dr.zaten kendisi çok iyi sesi muhteşem zaten daha önce yoga ya giden arkadaşlar bilirler genelde gözler kapalı hocanın sölediği hareketleri yapıyoruz ama inanki o 1 saatte dünyanı unutuyorsun hepimiz illaki bir şeylere kafamızı takıyoruz inan orda herşey kapının dışında kalıyor yani acaip huzur veren bir spor.normal doğuma faydası çok mesela doğum esnasındaki nefes alma teknıklerını öğretiyor bir sürü bacak,popo hareketi yapıyoruz aşağıdaki fetus kaslarını çalıştıran hareketler yapıyoruz en çok.kesinlikle her anneye tavsiye ediyorum.
Ayrıca ücretsiz olmasına rağmen çok nezih bir ortam var.Genelde hamilelik yogası pahalı oluyor mesela benim hastanem kadıköy şifa orada yoga ücretli (her seans 50 tl)ama memorıal ücretsiz.Hadi anneler kaldırın totoları gelin valla:)))

Arkadaşlar ptesi günkü dr kontrolümde dr bana dedi ki sizi bir konuda bilgilendirmek istiyorum..
Bu haftalarda isteğe bağlı dilerseniz bebeğinizin kalp ekosunu çektirebilirsiniz. %90 kalp anormallikleri tespit ediliyormuş.
Biz çektirmeye karar werdik. Etrafımızda olan özel hastaneleri arayıp sorduk ama hepsi bizi istanbula yönlendirdi. Çapa tıpta warmış. Birde Bakırköy kadın doğum hastanesinde de warmış. Biz bakırköyden yarın için randewu aldık.. Sizede dr bilgi werir bu konuyla ilgili sanırım..

valla bizde iyiyiz smeyr cim. hepinizii a.s. .uyukluyorummm.saf saf ekrana bakıyorumm.bana bi enerji lazım lazım lazım lazım

o zaman iç anadolunun güzel şehrinden egenin incisine enerji fırlatıyorum kap şeker:içelim:

şimdi böyleyim ===>mmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir benneyaptımki :1closedeyes:
ama böyle olmak istiyorumm===> hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool:
lütfen bana ===> :teselli: verinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…