ayyy sorma şekerim bizim kide bol tepikli sanırım oda teyzelerine ve arkadaşlarına günaydın dio
oo afiyet ball şeker olsunn... bıngıl bıngıl kilo olsun prensimde.. sonrada annesi onu yasemin teyzesi ve duru yağmur kardeşi için ısırsın alkisalkisalkis
yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu
hepicinize günaydınn kızlarr.nasılız bugünn.:uhm: :CüvCüv:
Bizde geri geldik elektriklerimizi kestiler yaaa daha yeni geldi napıyorsunuz bakalım güzel hamişler :)))
ayy tşk ederiz teyzesi valla anası mı alacak danası mı o bıngıl bıngıl kiloyu bilemiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu
iyiyiz hemşerimm :)) kızımla oturuyoz napalımm sizi izliyoruzz yaaa.hepinizi tepikliyooo :))
yerim ben onların hepsini yaaa doğsalarda ısırsak totolarından
nurberra güzelim aşağıdan online olanların hepsini kopyaladım yapıştırdımm.kızz aşkolsun seni niye ayırayımm o zaman açık değilmişsin demekkiiii. seni selamlıyoruz kızımlaaa a.s.
ben gidip bi çamaşır asıp geliyorum hemen beni özleyin anacccııımmm bbyyyee
Çok güzel bir haber canım bu teşekkür ederiz böyle güzel bir bilgiyi verdiğin için anlat bakalım neler yapıyorsunuz orda,gitmek isteyen arkadaşlar olursa az çok bilgi sahibi olsunlar
valla bizde iyiyiz smeyr cim. hepinizii a.s. .uyukluyorummm.saf saf ekrana bakıyorumm.bana bi enerji lazım lazım lazım lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?