2011 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun aman dikkat et doktorunu dinle canım.

hoşbulduk canım cibinliği var canım yatağı tamamen kapatan lastikli yani havada asılı duranlardan değil ben öyle istemedimm

cnm maşlalh yaa kocamn olmul yer teyzesi onu allah hepsine sağlık versin

geçmiş olsun canım.. allah acil şifa versin... :Saruboceq: hamile duası geçer derler... anneciğine bol bol dua et...

teşekkür ederim canımbenim dua etmekten başka çarem yok... çok gerildim geçen annemin tahliller çıktığında eşime dedim ben iyi değilim yürümek istiyorum diye
oda iş çıkışı yol boyunca elimden tuttu yürüdüm yürüdüm...
ağlamayım diye kendimi sıktım karnım taş kesildi bebekten korktum bu sefer
eşimde üsteledi ne oldu diye hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağladım rahatladım eşimde bağrına bastı huzur buldum.. Allahtan eşim düzeldi gerçi annemin önceki tedavi sürecinde ne hale geldiğimi biliyodu.. uzaktan da olsa...

kızlar kağıdın üzerinde obstetrik yazıo evet ama usg dr unun sana ayrıntılı bi şekilde göstermesi lazımdı ayrıca rapor kağıdı vermeliydi

ya canım bende öle biliyordum o amaçla gittim bana bunları söylediler kafam karıştıı yaa en iyisi başka drla görüşeyim

kızlar kağıdın üzerinde obstetrik yazıo evet ama usg dr unun sana ayrıntılı bi şekilde göstermesi lazımdı ayrıca rapor kağıdı vermeliydi

ewet benimkinde kağıda dökümünü de verdi organlarında sorun görünmüyo diye tek tek tanıttı organlarını ekrandan izledik pek bişey anlamam ama içim rahatladı.. bağzı dr.lar öyle canım sorun olmadığı için üzerinde durmamıştır.. gittiğinde sorarsın yada sor için rahatlasın hemen...

ay maşşallah,güzel büyütmüşsün oğlunu annesi, bidahaki kontrolde 1 kiloyu geçer senin tosuncuk maşşallah maşşallah

canım önemli olan kumaşı ve özelliği mesela benim aldığım yerde 3 markanınki vardı aralarında en iisi baby max ın ki geldi bana

anladım canm diğerleri neydi peki hani ii olmayan diye düşündüklerin ona göre annemler alıcakta bnm onalra sölicem bi kaç marka olsun aklımda baby2go nun daçok güzel görünüyolar ama bilemiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…