manikk, naz0635, nur_45, yesimpk35
ii akşamlar kızlar
ii akşamlar kızlar
cnm bnm dikakt et kendine ve bebişe Rabbim korusun hepmizinkinide inşş geçer rahatlarsın sende tatlım allah şifa versin dualarım hepimiz içinkızlar selam,,,
merak ettinizmi beni bilmiyorum,ben yatıyorum sürekli, lekelenme tarzı kanamalarım devam ediyor...üzgünüm çokk ama tek tesellim kaç dr baktı bebişimdemde de bendede bişi yok açılma vs yok, şükür ama devam ediyor işte:gitme:
bazen bazı gebelerde sebepsiz kanama 6.aydan doğuma kadar devam ediyormuş,bebiş sağlıklı doğuyormuş ama...inşallah sağlıkla doğar bebişim...
iş konusundada evden uzaktan bağlantı ile yatarak çalışıyorum:) haftada 1 günde işe gidicem böyle idare edebilirim heralde...
hepinizi çok merak ediyoorum umarım hers-kes çok iyidir,dualarınızı benden esirgemeyin lütfena.s.
oyy maşlalh oğluşuna şenaycım bnmde 20.haftada 400grdı teyzesi:)bakalım 24te mnler olcak yerim hepsini yaa doğsalarda bi görsek şu yaramaz kedileriherkese merhaba arkadaşlar,
bugün çok yorucu geçti, biraz dinlenip ancak gelebildim. sabah erken dr. randevumuz vardı. oğlumu gördüm herşey yolunda çok şükür. 500 gr, 28 cm olmuş yavrum. bayramdan sonra kontrole çağırdı, hem aylık rutin kontrol yapılacak hem de şeker yüklemesi.
hiii kıyamam sana tatlım inanki aşağıda yazan isimleri kopyaşadım ama yoktu isminn oy oy oy ben oğluşumun arkadaşını ayırırmıyım hiçç:)ben de burdayım, bana da iyi akşamlar de nurberra:sinifsinif:
ii akşamlar kızlar
sanada iyi akşamlar nasıl gidiyor hamilelik?
iyi akşamlar cnm....nasılsınız arkadaşlar
bende iyi sayılırım ara ara bel ağrılarım oluyor ama şikayet etmeye hakkım yok iyi gidiyor çünkü herşey bide doğumu atlatsak ahyırlısıyla tam süper olacak:)çok şükür ii cnm buaya kadar hemen hemen her gün kasık ağrılarım oluyodu ama şükür buayda geçti inş dahada olmaz çok zordu hiç yürüyemiyodum dışarı çıkmak nbile istemiyodum yaa sağlıkla şubatı bi getisek hayırlısyla siz nasılsınız cnm
iiz cnm çok şükür bende park yataklara takıldım ama beğendim sanırım o olcak baby2go nun inşş güzeldir alan arkadaş vardı kumaşı falan güzel dedi bakalım hayırlısyla doğsunlarda yatırsak onları içlerindee siz nasısınız nurcum
bende iyi sayılırım ara ara bel ağrılarım oluyor ama şikayet etmeye hakkım yok iyi gidiyor çünkü herşey bide doğumu atlatsak ahyırlısıyla tam süper olacak:)
ah bende kasım başında yapıcam alışverişimi ve park yatak konusunda çoook kararsızım çünkü hep internetten baktım şimdiye kadar hiç dokunmadım o yüzden sanırım görünce daha doğru bi jkarar verebileceğim
iyi akşamlaaarrrrr.. nasılsın canm?
ii akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım biz iyiyiz ya sen nasılsın??
ananeler dedelerin maşallahı var valla hık desek alıyorlar...
teşk. nazcım iiz siz nasınızı ufaklıklaa :)
iyiyiz canım ya ufak ağrılarımız oluyo bizimde bel ve kasık ağrıları.. onun haricinde iyiyiz.. bi de yaramaz kızım bugün inanılmaz hareketliydi. şimdi yoruldu da durdu galiba.. dövüş vardı sanki içerde bi o taraftan bi bu taraftann pat küt:mymeka:
iiz yeşimcim maşalah ya senin göbişi gördüm süper kocaman olmuşsunuz buarada kotunda çok güzeldi güle güle kullan cnm bende pantolon istiyorum ama bulabilirim inş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok şkür cnm bizimde yemekten sonra sanırım yoğun enerji aldı epey bi tekme yedim bide karnıma bakıpta o atışları görmek yaa dünyanın en güzel duygusu kucaklarımıza aldığımızda kim bilir nasıl olur allah herkese nasip etsin bu güzelliği çok şükür
evt cnm çok pahalılarteşekkür ederiz teyzesi şu hamile kıyafetleri çok can sıkıyor hiç bişey bulunmuyor olanlar çok pahalı benimde kışlık bişilere ihtiyacım var mağazalara girmeye korkuyorum inan...
aah aahhhh iple çekiyorumm.. mucize bu... insanın inanası gelmio..minicik eller ayaklar, yumucuk gözlerrrDhayali bile güzelken kendilerinii görünce aşık olcaz galiba:Saruboceq:
selam kizlar yeni üye oldum bu siteye. benim bebis 3 subatta dogacak diyor dktrlar ins. rabbim hepimizi bi avazda kurtarir insallah,allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?