2011 Şubat Anneleri

cnm bnm dikakt et kendine ve bebişe Rabbim korusun hepmizinkinide inşş geçer rahatlarsın sende tatlım allah şifa versin dualarım hepimiz için

oyy maşlalh oğluşuna şenaycım bnmde 20.haftada 400grdı teyzesi:)bakalım 24te mnler olcak yerim hepsini yaa doğsalarda bi görsek şu yaramaz kedileri
ben de burdayım, bana da iyi akşamlar de nurberra:sinifsinif:
hiii kıyamam sana tatlım inanki aşağıda yazan isimleri kopyaşadım ama yoktu isminn oy oy oy ben oğluşumun arkadaşını ayırırmıyım hiçç:)

sanada iyi akşamlar nasıl gidiyor hamilelik?

çok şükür ii cnm buaya kadar hemen hemen her gün kasık ağrılarım oluyodu ama şükür buayda geçti inş dahada olmaz çok zordu hiç yürüyemiyodum dışarı çıkmak nbile istemiyodum yaa sağlıkla şubatı bi getisek hayırlısyla siz nasılsınız cnm

iyi akşamlar cnm....nasılsınız arkadaşlar

iiz cnm çok şükür bende park yataklara takıldım ama beğendim sanırım o olcak baby2go nun inşş güzeldir alan arkadaş vardı kumaşı falan güzel dedi bakalım hayırlısyla doğsunlarda yatırsak onları içlerindee siz nasısınız nurcum

bende iyi sayılırım ara ara bel ağrılarım oluyor ama şikayet etmeye hakkım yok iyi gidiyor çünkü herşey bide doğumu atlatsak ahyırlısıyla tam süper olacak:)

ah bende kasım başında yapıcam alışverişimi ve park yatak konusunda çoook kararsızım çünkü hep internetten baktım şimdiye kadar hiç dokunmadım o yüzden sanırım görünce daha doğru bi jkarar verebileceğim

bende hiç dokunmadım cnm:)hep netten bakıyorum ama dokunan arkdaşa sordum o aldı ii diyo çok emmnun bende ona güvenrek netten alıcam inşş hayırlı güzel kullanışlı çıkarCADIARZU

kasım ortası gibi falan aırız bizde inşş daha doğrusu annanemiz alır artık biz beğenicez sadece hayırlısyla doğsalar miniklerimiz

teşk. nazcım iiz siz nasınızı ufaklıklaa :)

iyiyiz canım ya ufak ağrılarımız oluyo bizimde bel ve kasık ağrıları.. onun haricinde iyiyiz.. bi de yaramaz kızım bugün inanılmaz hareketliydi. şimdi yoruldu da durdu galiba.. dövüş vardı sanki içerde bi o taraftan bi bu taraftann pat küt:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok şkür cnm bizimde yemekten sonra sanırım yoğun enerji aldı epey bi tekme yedim bide karnıma bakıpta o atışları görmek yaa dünyanın en güzel duygusu kucaklarımıza aldığımızda kim bilir nasıl olur allah herkese nasip etsin bu güzelliği çok şükür

iiz yeşimcim maşalah ya senin göbişi gördüm süper kocaman olmuşsunuz buarada kotunda çok güzeldi güle güle kullan cnm bende pantolon istiyorum ama bulabilirim inş

teşekkür ederiz teyzesi şu hamile kıyafetleri çok can sıkıyor hiç bişey bulunmuyor olanlar çok pahalı benimde kışlık bişilere ihtiyacım var mağazalara girmeye korkuyorum inan...

aah aahhhh iple çekiyorumm.. mucize bu... insanın inanası gelmio..minicik eller ayaklar, yumucuk gözlerrrDhayali bile güzelken kendilerinii görünce aşık olcaz galiba:Saruboceq:

selam kizlar yeni üye oldum bu siteye. benim bebis 3 subatta dogacak diyor dktrlar ins. rabbim hepimizi bi avazda kurtarir insallah,allaha emanet olun.

teşekkür ederiz teyzesi şu hamile kıyafetleri çok can sıkıyor hiç bişey bulunmuyor olanlar çok pahalı benimde kışlık bişilere ihtiyacım var mağazalara girmeye korkuyorum inan...
evt cnm çok pahalılar
ben hamişlikten önce zyıftım çok ondan aldığım önceki kazaklarım bi süre daha olur ama aralık ve ocakta giyemem onları bide bana alt lazım etek pantolon vs:) çok pahalılarrr
aah aahhhh iple çekiyorumm.. mucize bu... insanın inanası gelmio..minicik eller ayaklar, yumucuk gözlerrrDhayali bile güzelken kendilerinii görünce aşık olcaz galiba:Saruboceq:

evt cnm mucize onlar en güzel emanetler inşş sağlıkla doğar hepsii yiyelim bi güzel minik aşklarımızı

selam kizlar yeni üye oldum bu siteye. benim bebis 3 subatta dogacak diyor dktrlar ins. rabbim hepimizi bi avazda kurtarir insallah,allaha emanet olun.

hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah...

HERKESE İYİ AKŞAMLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN.....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…