2011 Şubat Anneleri

ben de dolaşmıyorum kaseyle inşallah o kadar da aciz duruma düşmeyiz.

selam arkadaşlar bi şey sorcam en son ultrasonda bebegimin cinsiyetine bakıldıgında 20 haftalıktı kesinlikle erkek dedi resimi nide cekti sizce yanılma payı olurmu

slm kizlar,çook uzun zaman oldu,bizim işler çok yoğundu,1 ay falan oldu galiba,bu arada biz kesin doğum tarihini aldık,şubat annesi olamıyorum,kısmetse 17 ocak'ta sezeryana giricem,tabii oğlumuz daha erken gelmeye kalkmazsa :)

evet canım da detayları bilmiyorumşakkıdı

Ben bi ara sorarım sağlık ocağına ama anca önümüzdeki hafta içi olur, yarın anneannemde cuma yapıcaz haftasonuda sağlıkocağı kapalı, kağanı kontrolede götürmüş olurum o zaman öğrenip yazarım
kızlar ben hamile külodu giymiyorum oğluma hamileyken de giymemiştim çok mu rahat ?

Cnm , benim ikisindede 4. aydan sonra normal külotlarım olmadı, 4. aya kadar olmasıda şu iz göstermeyenlerden kullandığım için çünkü aşırı esniyorlar, ama hamile külotları gayet rahat oldukça geniş oluyorlar ben yüksek bellisini kullanıyorum düşük bellilerde rahat edemedim

merhaba kızlar nasılsınız ben bu gün şeker yüklemesi yaptırdım doktoruma yarın göstericem ama 93 çıkmış herhalde yüksek sayılmaz yarında ayrıntılı organlarına bakıcaz dedi doktorum inşallah iyilerdir oğluşlarım

ben de aliiim valla madem hepiniz övüyosunuz hamile külotlarını benim popom da rahat etsin di mi

geçmiş olsun mucize.umarım sağlıklı bi şekilde bebeklerimiz ve bebişin doğar

selam arkadaşlar bi şey sorcam en son ultrasonda bebegimin cinsiyetine bakıldıgında 20 haftalıktı kesinlikle erkek dedi resimi nide cekti sizce yanılma payı olurmu

Cnm eğer 3-4 boyutluda göstermişse pipiyi ve tüm takımı (!) kesin, eğer normal ultrasondaysa ve sadece pipiye benzetmişse kordondan yanılma payı olabilir erken haftalarda ama haftalarımız ilerlkedi artık,eğer dr un şüphesi olsaydı söylerdi bence Rabbim kucağınada almayı nasip etsin cnm, ilk bebeğin ne kadarlık
Cnm sınır 140 diye biliyorum gözün aydın

Kızımız 8.5 aylık oldu,amin canım hepimize nasip etsin inşallah.

saolasın canım ben cinsiyet konusunda biraz üzerinde durdum 18 haftalıkken 2 düzeye girdim o da erkek dedi ne bilim normal ultrasonda bacaklarını tutmuş resmen pipi gibi ama testisleri nedne gözükmüyo kafam karıştı bir şeyler aldım beşik hepsinide erkek aldım bide eşim moralimi bozuyo yok göbek deligim aşagıya bakıomuş kizlarda öleymiş demiş anası göbegim abna sivri onaa top gibi moralim bozuldu cok

Aman cnm çok biliyomuş kaynanan boşversene sen hiç kulak asma, pencere takıp pipisiz olduğunumu görmüş sanki, bende acı ve turşu yediğim için hep kız diyorlardı ama erkek, sağlıklı olsunlarda kızıda erkeğide evlat, Rabbim sağlıklı evlatlar versin inş. hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…