İnş geçen bi şeydir cnm, bizim bi akraba elinde çorba kasesi sokakta çocuğuna yediriyordu ona yanlış yapıyorsun diyorduk ama nerdeyse o duruma sokacak beni kağanda sağolsun, şimdilik öğünlere sadık kalmaya çalışıyorum belki öğün arası acıkır da sonraki öğünü yer diye, ama pek işe yaradığını söyleyemicem yinede tüm gün elimde çorba kasesi ile dolaşmak istemiyorum alışmasın diye
aaa ben de aliim o zaman karnım falan heryerim açılıyo eğilip kalktıkça ehehehehebana çok rahat geliyor canım hem atletim çıkmıyor belim de açılmıyor,sıcacık:CüvCüv:
selam arkadaşlar bi şey sorcam en son ultrasonda bebegimin cinsiyetine bakıldıgında 20 haftalıktı kesinlikle erkek dedi resimi nide cekti sizce yanılma payı olurmu
evet canım da detayları bilmiyorumşakkıdı
kızlar ben hamile külodu giymiyorum oğluma hamileyken de giymemiştim çok mu rahat ?
Ben bi ara sorarım sağlık ocağına ama anca önümüzdeki hafta içi olur, yarın anneannemde cuma yapıcaz haftasonuda sağlıkocağı kapalı, kağanı kontrolede götürmüş olurum o zaman öğrenip yazarım
Cnm , benim ikisindede 4. aydan sonra normal külotlarım olmadı, 4. aya kadar olmasıda şu iz göstermeyenlerden kullandığım için çünkü aşırı esniyorlar, ama hamile külotları gayet rahat oldukça geniş oluyorlar ben yüksek bellisini kullanıyorum düşük bellilerde rahat edemedim
kızlar selam,,,
merak ettinizmi beni bilmiyorum,ben yatıyorum sürekli, lekelenme tarzı kanamalarım devam ediyor...üzgünüm çokk ama tek tesellim kaç dr baktı bebişimdemde de bendede bişi yok açılma vs yok, şükür ama devam ediyor işte:gitme:
bazen bazı gebelerde sebepsiz kanama 6.aydan doğuma kadar devam ediyormuş,bebiş sağlıklı doğuyormuş ama...inşallah sağlıkla doğar bebişim...
iş konusundada evden uzaktan bağlantı ile yatarak çalışıyorum:) haftada 1 günde işe gidicem böyle idare edebilirim heralde...
hepinizi çok merak ediyoorum umarım hers-kes çok iyidir,dualarınızı benden esirgemeyin lütfena.s.
ben de aliiim valla madem hepiniz övüyosunuz hamile külotlarını benim popom da rahat etsin di mi
selam arkadaşlar bi şey sorcam en son ultrasonda bebegimin cinsiyetine bakıldıgında 20 haftalıktı kesinlikle erkek dedi resimi nide cekti sizce yanılma payı olurmu
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin cnm, ilk bebeğin ne kadarlıkslm kizlar,çook uzun zaman oldu,bizim işler çok yoğundu,1 ay falan oldu galiba,bu arada biz kesin doğum tarihini aldık,şubat annesi olamıyorum,kısmetse 17 ocak'ta sezeryana giricem,tabii oğlumuz daha erken gelmeye kalkmazsa :)
merhaba kızlar nasılsınız ben bu gün şeker yüklemesi yaptırdım doktoruma yarın göstericem ama 93 çıkmış herhalde yüksek sayılmaz yarında ayrıntılı organlarına bakıcaz dedi doktorum inşallah iyilerdir oğluşlarım
sanmıyorum canım pipi içine kaçamaz artık fotosuda varmış elinizde:)
ben de aliiim valla madem hepiniz övüyosunuz hamile külotlarını benim popom da rahat etsin di mi
Cnm eğer 3-4 boyutluda göstermişse pipiyi ve tüm takımı (!) kesin, eğer normal ultrasondaysa ve sadece pipiye benzetmişse kordondan yanılma payı olabilir erken haftalarda ama haftalarımız ilerlkedi artık,eğer dr un şüphesi olsaydı söylerdi bence
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin cnm, ilk bebeğin ne kadarlık
Cnm sınır 140 diye biliyorum gözün aydın
cevabın için tşk ederim canım diyorlar kordon bagıda olabilir kafam karıştı ya senin bebişin cinsiyeti bellimi
Cnm eğer 3-4 boyutluda göstermişse pipiyi ve tüm takımı (!) kesin, eğer normal ultrasondaysa ve sadece pipiye benzetmişse kordondan yanılma payı olabilir erken haftalarda ama haftalarımız ilerlkedi artık,eğer dr un şüphesi olsaydı söylerdi bence
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin cnm, ilk bebeğin ne kadarlık
Cnm sınır 140 diye biliyorum gözün aydın
Kızımız 8.5 aylık oldu,amin canım hepimize nasip etsin inşallah.
aklinialirimsmile
benim kızım olacak ama bir de oğlum var 1,5 yaşında ikisinin cinsiyetini de 13. haftada öğrendim
Ah çok zor olacak bizim halimiz ya iki çocukla, amin cnm hayırlısı ile inşallah
saolasın canım ben cinsiyet konusunda biraz üzerinde durdum 18 haftalıkken 2 düzeye girdim o da erkek dedi ne bilim normal ultrasonda bacaklarını tutmuş resmen pipi gibi ama testisleri nedne gözükmüyo kafam karıştı bir şeyler aldım beşik hepsinide erkek aldım bide eşim moralimi bozuyo yok göbek deligim aşagıya bakıomuş kizlarda öleymiş demiş anası göbegim abna sivri onaa top gibi moralim bozuldu cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?