2011 Şubat Anneleri

arkadaslar sizin bebislerde anne yemek yediginde karninizda hareketleri cogaliyormu. ne zaman agzimi acsam nasilda oynuyor icimde,,,,

herkese iyi akşamlar.bişey soracaktım.şeker testi varmış,kaçıncı haftada yapılıyor acaba?gittiğim doktorlar hiçbir testi haber vermiyor.ben öğrenip gidiyorum sorunca yapıyorlar.çok canım sıkılıyor ya iyi bir doktor bulamadım hala.bu da korkularımı arttırıyor

kzlar süt meselesini tekrar sormak istiyorum bilgisi olan var mı sağlık ocağından bedava süt kuponunu ne zmana alacağız<

Kızlar iyi akşamlar,a.s.
Pcyi açtım ama bakamadım bir türlü, kağanla uğraştım, yemiyor yemiyor ya çıldırıcam, yemeyen evlat çok zor kızlar hep benim zorumla yiyiyor, su an 5 saattir fln aç ama ağzına hiç bişi sürdürmüyor, bebekler ek besine geçtikten bir süre sonrada bu dertlerle uğraşacaksınız, belki aramızdan bir yada iki kişinin bebeği iştahlı olur, bunun harici çoğunluk bu şekilde, hep böyle kimle konuşsam aynı problem,
Bi sebze yesin bi meyve yesin diye uğraşıyorum mümkün değil, sanırım köpek dişlerimizde geliyor birazda bundan kaynaklanıyor sanırım,
Doktorlar bırak yemezse yemesin diyorda artık 5 saat boyunca aç kalmış bir çocuk annede üzüntü yaratıyor, suyla büyüyecek ona kalsa ha bi de süt var
En güzel zamanı emzir yatır zamanı, o dönem bitince bi daha uğraş başlıyor, o yese ben doyucam o kadar üzülüyorum ama maalesef, babasıda bende çok iştahlı insanlarızdır derdimiz genelde fazla kilodur ama bu çocuk neden böyle iştahsız anlamıyorum daha kaşığı görür görmez ağzını sıkıp başını sağa sola çevirip kaçıyor, acıksın diye bekliyorum acıkmıyorda
Neyse...

Bugün alışverişle geçti, tekirdağ pazarına gittim, şansıma harika şeyler buldum, bide kumaş hamile pantolonuve elbiselerini 10 liradan aldım inanamadım ben bile, adam abla sabahtan gelseydin çok daha fazla çesit vardı dedi, millet yağmalamış resmen ne kadar çok hamile var... etiket fiyatına bakıyorum aldığım pantolon 75 elbise 110 , sanırım sezonu bitti diye düşünüyorlar ama bence değil, kumaş pantolon kumaş pantolondur kışında giyilir yani,elbiseninde üstüne hırka giyince çokta şık olur, sanırım eldekilerini bitirmek için bu kadar indirim yapmışlar artık buna kanaat getirdim çünkü annem geçen haftalarda yoktu diyor eğer tekirdağ merkezde falan olsak her hafta giderim pazarına...

Veee geçmişi okuymadım,kağanla vaktim olmadı kızlar bu sefer mazur görün
Öpüyorum
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kaan bana birni anımsattı sanki:) Şuan Can a sadece annem yemek yedirebiliyor. var mı böyle bişey yaa benm oğlum ilk yaşına kadar inanılmaz tombuldu şapır şupur balık falan yiyodu sonra iştahsızlık ve reddetme başladı şuan istemedii hiçbirşeyi açlıktan ölse yemiyo inadım inat

güle güle giy burcu ne güzel şanslısın

Sağolasın cnm a.s. evet cnm çok ta ihtiyacı vardı aklımdaydı ama kağanla vakit olmuyordu , bugün bıraktım anneme gittim tamda istediklerimi buldum, bide hamile külodunu 4 tanesi 5 liradan aldım , onlarında kumaşı pamuklu ve kaliteli görünüyor, bi kaç sefer yıkansın bakalım durum ne olucak

artık canımı sıkmıyorum canım.. ilk duyduğumda etkilendim baya anlayamadım nedeninide şimdi iyiyim çok şükür... tam gaz hazırlıklara devam zemuszemus

yasmincim çok nadir giriyorum ben.yanlış bilmiyosam bebeğin gelişimi gerideydi dimi? ama canını sıkma bence.çünkü arkadaşların dediği gibi bu çok sık görülüyomuş.benim arkadaşlarım da da olmuş.4-5 hafta sonra genelde hatta erkende olabilir düzeliyomuşhızlı gelişim gösterebilir yani.moralini bozma

ne güzel yaaaaa...ben tanesini 3,5 a aldım

Ay cnm kağanada tüm sebzeleri karıştırıp çorba yapardım onu bile yerdi, meyve yemiyordu ama sebzeden vitamin alıyor diye düşünüyordum, şimdi sebzede yemiyor, kilo alıyor ama aldığı kilo sütten ve kahvaltıdan , lıkır lıkır süt başkada bişi zor yedirirsin o şekilde.. hatta bu akşam o kadar moralim bozuldu ki sıkıştırdım bacaklarımın arasına zorla yedirmeye çalıştım ağladı yine yemedi, şimdi yumurcak izliyor ve hiç acıkma belirtiside yok...o yemedikçe ben üzülüyorum..
Eşim bırak aç kalsın üzme kendini diyor nasıl dayanayım of...

ne güzel yaaaaa...ben tanesini 3,5 a aldım

Öyledir cnm bende normalde marmaristen tanesini 5 e almıştım kağanda, ama bu sefer her istediğim denk geldi :))
Maliyetini sen düşün yani ne kadar kar katarak satıyorlar, sanki turistler hamile külodu alıyo töbe töbe

Cnm bu arada yukarı baktımda nedir bu süt meselesi? ben daha önce duymamıştım, sağlık ocakları sütmü veriyor

selam kızlar nasılsınız..geçmişi okumadım hnüz..ne çok yazılmış:))))
hepinizi öpüyorum..bu arada hediyemi kargoya vermek üzere hazırladım:)))heyecan yaptım şimdi:)))

bu bi dönem sanırım sabırla geçmesini bekliicez napalım:)

bu bi dönem sanırım sabırla geçmesini bekliicez napalım:)

İnş geçen bi şeydir cnm, bizim bi akraba elinde çorba kasesi sokakta çocuğuna yediriyordu ona yanlış yapıyorsun diyorduk ama nerdeyse o duruma sokacak beni kağanda sağolsun, şimdilik öğünlere sadık kalmaya çalışıyorum belki öğün arası acıkır da sonraki öğünü yer diye, ama pek işe yaradığını söyleyemicem yinede tüm gün elimde çorba kasesi ile dolaşmak istemiyorum alışmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…