smery çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir annelerimiz çok değerliler şuan dahada çok anlıyorum değerlerini ne zahmetle dünyaya getirmişler bizi oysaki
İlk seferinde gibi olacak diye bende çok tedirgindim ama bu sefer hemşirenin elide çok hafif geldi halbuki aynı hemşire yaptı aşıyı :))
Oğluşun nasıl bu sabah annesi
smeyra allah acil şifalar versin,rabbim hayırlı haberlerle unuttursun inşallah bu anlarını
günaydın canlar nasılsınız...cumanız mübarek olsun
ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun nasılsınız
nesli dün sana karpuz patiği sormuştum oğlanlarada olurmu die olursa örneğini istiyorum
canım o olmaz ama başka güzel bulursam yazarım sana
Herkese günaydın..
dün gece tüm vücudum kırılmış gibi ağrıdı durdu,sanki felç olmuştum,fazlaca ayakta durmaktan,karnım şişiyor 2 gündür,yaşadığım psikolojik stresde cabası,hem bedenen hem ruhen yoruluyorum,bir çok şey düşünmek zorundayım,maddi manevi,ve hatta başkalarının yerine bile düşünmek zorunda kalıyorum ve bu beni çok yoruyor,zihnim sürekli meşgul.bugünde durmak yok ev toparlamaya devam.
sabah kızımın kuvvetli tekmeleriyle uyandım göbeğimi hoplatıyordu,izledikçe biraz olsun rahatladım.şuan bana kuvvet veren o.
ya kısacası berbatım arkadaş batsın bu dünya :)
Sizler bugün nasılsınız?
günaydın canlar nasılsınız...cumanız mübarek olsun
ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz
ohh canima degsin tek basina üsümek sıkıcı oluyodukaydirigubbakcemile3
ne cok uyuyo benim kizim dogumdan snrada inadima uyumaz biliyorum ben basima gelecegi ahanda böyle dolanacam sempatiksalakcinni
buarada kizlar yarin kardesimi nisanliyoruz kiz tarafi buraya 1,5saat uzaklikta bide orda sonuna kadar oturcaz ben ne halt etcem yarin öfff eyvahedigeldismile
buldum sizi, m.g.p olan kisi benim facede))
Kızlar ,güzel,tatlı anneler hepinize Tünaydın.
Ben ancak girebildim bugün.
Sizlere bişey sormak istiyorum bende dün akşam başlayan özellikle karnımın sağ tarafında sızı şeklinde ağrılar oldu bu sabahta sağ ayağım kasıldı kramp şeklinde sanki.Sizlerde yaşıyormusunuz merak ettim aynı sıkıntıları?
hepinize sevgiler
uyurgezer olucaz ama biz uyumadan gezenlerden :))) aman canım sağlıklı olsunlarrda başka bişi istemeyizz.
ok canım ekledim.
sevimm maşlalh cnm yaa büyüttün oğlanı iice :) yerim ben onu kocaman olmuş annesi dahada büyücekler sağlıkla doğsunlar inş gözünüz aydın tatlım aldıklarınızıda güle güle kullanıngünaydın güzel anneler minik melekleri hepinizi oğluşumla kocaman kocaman öpüyoruz biz bugün oğluşumuzu gördükkk 670 gr 31 cm olmuş çok sağlıklı dedi herşeyi iyi gidiyormuş çok şükürepeyde hareketliydi yine herzamankli gibi doktor teyzemiz artık alışverişe başlamak lazım dedi kocaman olmuş bu yakışıklı dedi bende dayanamayıp yine bişeeyler aldım ama babamızda bu sefer istedi yoksa aldırmazdı klava:
günaydın neslicimm nasılsınız cnmGünaydın canım geçmiş olsun allah acşl şifalar versinnn
günaydın esracımm
GERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR:lepi:
smeyr cnm çok çok büyük geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin anneciğine onlar bizim canlarımız anne olunca dahada bi bağlandık onlara RABBİm kuuna çekemeyeceği yükleri yüklemezmiş kimseye muhtaç etmesin mevlam imtihanlarımızı kolay eylesin sağlık sıhhat versin inşş cnmamiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım..mutlaka yaş ilerlemiş çıkıyor hastalıklar şimdiye kadar kimseye muhtaç olmadı nur yüzlü ananem ALLAH'IM BUNDAN SONRADA KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN ZATEN
nesli dün sana karpuz patiği sormuştum oğlanlarada olurmu die olursa örneğini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?