Valla canım ne biliyim iyice aklım karıştı benim bu durumlarda bir de bizim zamanımızda drda olmazmış kalırmışız birinin eline ondan sonra olacağa bak sen.Benim çevremde buğday iyi diyende var kötü diyende var,yanımızda işe başlayan arkadaşında çevresinde buğdayla ilgili sorun yaşayanlar olmuş ne biliyim aklım iyice karıştı cumartesi günü bende ercan bey'e gidicem bakalım birde onunla konuşıyım bakıyım durumuna zaten fazla hasta kalabalığı yoksa bu benim işime gelir daha çok benimle konuşur ve ilgilenir benimde istediğim bu zaten 5dk beni başından savmaması bu hafta sonu isterdim ben ama eşimin ailesinin yanına gideceğiz muhtemelen.Ondan sonraki haftalarda olabilir ama sizede uyarsa
Hoşgeldin canım aramıza
Günaydın güzel anneler
Soğuk havayı ben sana buraya yollama demedim ki kız bak burda'da dün akşamdan beri hava çok soğuk ve yağmurlu :))
Bebişin tekmelemiyor diye üzülme canım geçen haftarlarda biliyorsun benim kızçede yapmıştı böyle arada uykuya geçiş yapıyorlarmış merak etme annesi uyuyordur oda şimdi
Günaydın kızlar
Elifçim bende tetanoz sayfasını kapattım geçen hafta çok şükür ve bunda hiç birşey hissetmedim nedense
Günaydın canım,ev taşıma zaten büyük stres ve yük demek helede bu halinle dahada zordur senin için ama bebişin için kendini çok üzmemeye çalış olur mu bak o seni tepikleriyle güzel bir güne hazırlamış bile :))
Günaydın canım,geçmiş olsun bir rahatsızlığımı vardı annanenin birden bire böyle yoğum bakıma almışlar inş.bir an önce durumu iyileşip çıkar yoğun bakımdan
smeyr canım neden dolayı haztaneye yatırdınız daha önce söylediysen hatırlamıyorum kusuruma bakma
tekrar tşk edrim canım yoktu bişeyi birden kalp krizi geçirmiş tamam yaşlı ama insan çok üzülüyo ananemin yeri bende bi başkadır:a015:
allah sabır versin ama üzme kendini bebişine yazık
tekrar tşk edrim canım yoktu bişeyi birden kalp krizi geçirmiş tamam yaşlı ama insan çok üzülüyo ananemin yeri bende bi başkadır:a015:
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun nasılsınız
ohh canima degsin tek basina üsümek sıkıcı oluyodukaydirigubbakcemile3
ne cok uyuyo benim kizim dogumdan snrada inadima uyumaz biliyorum ben basima gelecegi ahanda böyle dolanacam sempatiksalakcinni
buarada kizlar yarin kardesimi nisanliyoruz kiz tarafi buraya 1,5saat uzaklikta bide orda sonuna kadar oturcaz ben ne halt etcem yarin öfff eyvahedigeldismile
Günaydın kızlar
Elifçim bende tetanoz sayfasını kapattım geçen hafta çok şükür ve bunda hiç birşey hissetmedim nedense
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun nasılsınız
red_cake,fufuka,mimix,mapuci,caglayancicek kızlar çok tşk ederim dua edin inş.
Günaydın canım benim kızımın maşallahı var bu sabah pek hareketliyiz senin oğluş nasıl
Kız bizim günahımız ne bizide donduruyorsun burda kaydirigubbakcemile3
İHayırlısı olsun canım allah tamamınada erdirsin inş. insanlar oyun oynarken çekil bir köşeye kapa gözlerini uyu canım yoksa biter mi bir gece kaydirigubbakcemile3
Anladım canım inş.bir an önce düzelir :Saruboceq:
yeri başka olmaz olurmu,insanın canı kanı,hiç bir rahatsızlığı olmasada belli bir yaşa gelince birşeyler çıkıyor hastalanmaya sebep oluyor,bolca dua etmek lazım takdir yine Allahındır,bugünde mübarek gün,Allah el-Muhyi ism-i şerifiyle muamele etsin inşallah,yani sağlık,hayat,dirilik versin,amin.
günaydın caglayan a.s. Benimkide acımadı bu sefer gecenki gibi olacak iye cok korkmuştum ama
Günaydı esracımm seninde cuman mübarek olsun a.s.
Inşallah sağlıgına kavusur biran önce şutarafagitti
günaydın caglayan a.s. benimkide acımadı bu sefer gecenki gibi olacak iye cok korkmuştum ama
günaydı esracımm seninde cuman mübarek olsun a.s.
inşallah sağlıgına kavusur biran önce şutarafagitti
benim oğluşta geceden hareketli maşallahuyutmadı düzgün ama olsun napalım
Kız bizim günahımız ne bizide donduruyorsun burda kaydirigubbakcemile3
İHayırlısı olsun canım allah tamamınada erdirsin inş. insanlar oyun oynarken çekil bir köşeye kapa gözlerini uyu canım yoksa biter mi bir gece kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım..mutlaka yaş ilerlemiş çıkıyor hastalıklar şimdiye kadar kimseye muhtaç olmadı nur yüzlü ananem ALLAH'IM BUNDAN SONRADA KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN ZATEN
baaaane baaanee, kösede oturabilecegimide sanmiyorum ofiste bile yarim saatte bir kalkip voltami atiyorum yoksa tutulup kaliyorum akannehir hele geceleri cok zor olmaya basladi sizlerdede öyle mi kizlar magnezyumu aldigim halde sag kalcamdan ayagima kadar tutulup kaliyorum cok aciyooo bilmiyorumkismile
ayrica yarin arabaya bolca yastik battaniye koycam esimi önden göndercem kaloriferleri acsin arabanin arada kestiririm arabada yerimseniben
buda çok güzel bir dua,gerçekten Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin,elden ayaktan düşürmesin,sen 2 kalp taşıyorsun 2 canın var,içinde küçücük bir insan var,senin duan çok önemli bu aşamada,sakin olmaya sebatkar olmaya çalış,dur bakalım mevlam neyler.
Şuan sakinim canım hele insanın arkadaşından böyle güzel sözler duyması insanı bir nebze rahatlatıyo ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Cümlemizden,birbirimize dua edip güzel dileklerde bulunmazsak ne işe yararız,inşallah gerçek manada arkadaşda olabiliriz.
cidden ya anneanneler nur yüzlü pamuk şekeri gibidir,kızım çok şanslı,anneminde tadından yenmez valla,çok seviliyor bu nineler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?