nurberra cım ben biraz süslü diye olmaz dedim sen içine sindiyse yap benim dememe bakmaa
sevimm maşlalh cnm yaa büyüttün oğlanı iice :) yerim ben onu kocaman olmuş annesi dahada büyücekler sağlıkla doğsunlar inş gözünüz aydın tatlım aldıklarınızıda güle güle kullanın
günaydın neslicimm nasılsınız cnm
smeyr cnm çok çok büyük geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin anneciğine onlar bizim canlarımız anne olunca dahada bi bağlandık onlara RABBİm kuuna çekemeyeceği yükleri yüklemezmiş kimseye muhtaç etmesin mevlam imtihanlarımızı kolay eylesin sağlık sıhhat versin inşş cnm
esracım ben oğluşuma başladım bile o örnekten ayyy olmazmı yanii yaa çok üzüldüm şimdii mavi beyaz ip almıştım ve yarıladım nerdeysee :sinifsinif:
sanada tünaydin canim...ahhh sorma 3 gündpr geceleri uyuyamiyorum saga dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo ne yapacagimi sasirdim.
yani aynı benim tarif ettiğim sızı şeklinde ağrılar mı canım seninki?
sanada tünaydin canim...ahhh sorma 3 gündpr geceleri uyuyamiyorum saga dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo ne yapacagimi sasirdim.
canım o ağrının coşmuş şeklini ben yaşıorum ama sanırım benimki ağır kaldırmaktan falan
benimki önce sanki uyusmus gibi snra okadar sert bi agriya dönüsüyo ki tutulup kaliyorum
bende görünce şaşırdım.çünkü ilk defa bu gece sağ tarafım bıçak saplandı gibiydi.bebeğime bişe oldu sandım.ama normal heralde bu sancılar
bende görünce şaşırdım.çünkü ilk defa bu gece sağ tarafım bıçak saplandı gibiydi.bebeğime bişe oldu sandım.ama normal heralde bu sancılar
aynıları bendede oluyo cnm sağ boşluğumda sanki bıçak saplıyolar ilk zamanlar bende çok korkmuştum hatta doktora gittim meğerse bebişim başını oraya yaslıyomuş ve dayamasından solayı oluyo dedi ve olucaktır dedi artık içim daha rahat
aynı işte benimki de öle bir ağrı heralde normal
gerçi doktoruma da mail attım cevap bekliyorum şimdi
ay hayırlısı ile geçse şu aylar da bebişlerimizi alsak kucağımıza
aynıları bendede oluyo cnm sağ boşluğumda sanki bıçak saplıyolar ilk zamanlar bende çok korkmuştum hatta doktora gittim meğerse bebişim başını oraya yaslıyomuş ve dayamasından solayı oluyo dedi ve olucaktır dedi artık içim daha rahat
sağol canım yaa içim rahatladı bende korktum bişey olmasın diye aama demekki herkes yaşıyor aynılarını
herkese merhaba arkadaşlar,
bugün çok yorucu geçti, biraz dinlenip ancak gelebildim. sabah erken dr. randevumuz vardı. oğlumu gördüm herşey yolunda çok şükür. 500 gr, 28 cm olmuş yavrum. bayramdan sonra kontrole çağırdı, hem aylık rutin kontrol yapılacak hem de şeker yüklemesi.
yasmincim çok nadir giriyorum ben.yanlış bilmiyosam bebeğin gelişimi gerideydi dimi? ama canını sıkma bence.çünkü arkadaşların dediği gibi bu çok sık görülüyomuş.benim arkadaşlarım da da olmuş.4-5 hafta sonra genelde hatta erkende olabilir düzeliyomuşhızlı gelişim gösterebilir yani.moralini bozma
günaydın canlar nasılsınız...cumanız mübarek olsun
ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz
sağol canım yaa içim rahatladı bende korktum bişey olmasın diye aama demekki herkes yaşıyor aynılarını
iyi sanırım kalp atışını duyamadım cok korktum yaa aklımdan 1250 tane sey geçti 1 dk içinde
neyseki ebe duymus zaten ebe dinlerken benim delü oğlanda ebe ablasına tepikler atıyodu ebede rahatsız oldu galiba bırkalım artık başka sefere dinlersin dedi
2 kasımda şeker yüklemesine gidicem benim doktor aç gelmene gerek yok dedi:uhm:
senin prenses te iyidir inşallahh bayanssulusmile
günaydın güzel anneler minik melekleri hepinizi oğluşumla kocaman kocaman öpüyoruz biz bugün oğluşumuzu gördükkk 670 gr 31 cm olmuş çok sağlıklı dedi herşeyi iyi gidiyormuş çok şükürepeyde hareketliydi yine herzamankli gibi doktor teyzemiz artık alışverişe başlamak lazım dedi kocaman olmuş bu yakışıklı dedi bende dayanamayıp yine bişeeyler aldım ama babamızda bu sefer istedi yoksa aldırmazdı klava:
nasılsın yasmincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?