2011 Şubat Anneleri

nurberra cım ben biraz süslü diye olmaz dedim sen içine sindiyse yap benim dememe bakmaa

aslında o renklerde banada öle gelmişti ama ne biliim bitmeden de anlaşılmıcak gibi ben zaten çok bilmiyorum ya örgü bu model çok kolay gelmişti sanırım ondan da bi gazla başladım:) acaba nasıl olur sonucu boşada kolumu yormasam :hulya: haklısın ama biraz süsülü bu model:)bakiim birinciyi bitirince dikeyim nasıl duruyo ona göre çiftine başlarım cnmm

saol canım hepimiz sağlıcakla alalım meleklerimizi kucağımıza mis kokulularımızı :Saruboceq:

ben ufaktan kacar kizlar eve gideyim yemek yapayim snra yogunluk baslar maglum yarin nisn var, kendinize iyi bakin pztesi grsrz insallah bb

kızlar işlerimiz cok yoğunn yaaa takip edemiyorum siziii bizim de görüş günümüz yarın sabırsızlıkla bekliyorumm az kaldı bugünde erken cıkıcazz iştennn iş arkadaşımızın kına gecesi var

herkese tünayddınlarr a.s. hayırlı cumalar :Saruboceq:

prensimiz iyiymiş maşallah annesi

evet canım 1 haftalık bir gerilik var.. ilk duyduğumda ister istemez taktım kafaya ama şuan iyiyim canım.. haftaya cumartesi gidicez zaten doktorumuza.. bakalım hayırlısı artık.. ilgin için tşk ederim..a.s.

günaydın canlar nasılsınız...cumanız mübarek olsun
ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz

allah acil şifa versin.. allah yar ve yardımcınız olsun... :Saruboceq: bol bol dua et canım..

sağol canım yaa içim rahatladı bende korktum bişey olmasın diye aama demekki herkes yaşıyor aynılarını

evt cnm sanırım çoğumuz benzer eyler yaşıyoruz ama insna sadece kendi yaşıyo sanıyo çok teleaşlanıyoruz yani ben öleyim açıkçası ama çok şükür rabbim hepsine sağlık versin dediğin gibi şu şubat hayırlısyla bi gelsede kucaklasak bebişleri inşşş

Ben yarın yeni bir dr gidiyorum canım randevu aldım,bakalım o bu hafta bana yapacakmı bilmiyorum ama bana dr.aç gel demişti seninki neden öyle söylemedi anlamadım daha önce şeker için kan verdin mi sen aç karnına
Prenses iyi teyzesi tepik atıyor içerden annesine sürekli :))

Maşallah canım kocaman olmuş prens'in bakalım bizim minik kızçe ne kadar olmuş yarın öğrenicez inş.

kızlar cevap yazan herkese iyi dilekleri için tşkler...

tetanoz aşımı ben hala olmadım,nezamana kadar olabilirim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…