kızlar günaydın nasılsınız dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim iyiymiş 680 gr olmuş kızım tabi uyarıları aldık şeker yüklemem yapıldı şükür bişeyim cıkmadı birde kansız cıktım kan değerlerim bya düşük hemde kan ilacımı düzenli kullanmama ragmen şşimdi şurup verdi 6 kutu aç karnıma onu içmeye başladım ama daha faydalı göünüyor ucunda folik asiti var karıstırıp öyle içiyorum birde ben pek fazla süt ürünleri almadığımda cok kızdı ve hemen calsiyum ilacı verdi magnesiuma devam eve birsürü ilaçlarla döndük ama olsun bebeğimin iyi olması herşeyden önemlii kızlar...
kızlar günaydın nasılsınız dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim iyiymiş 680 gr olmuş kızım tabi uyarıları aldık şeker yüklemem yapıldı şükür bişeyim cıkmadı birde kansız cıktım kan değerlerim bya düşük hemde kan ilacımı düzenli kullanmama ragmen şşimdi şurup verdi 6 kutu aç karnıma onu içmeye başladım ama daha faydalı göünüyor ucunda folik asiti var karıstırıp öyle içiyorum birde ben pek fazla süt ürünleri almadığımda cok kızdı ve hemen calsiyum ilacı verdi magnesiuma devam eve birsürü ilaçlarla döndük ama olsun bebeğimin iyi olması herşeyden önemlii kızlar...
günaydın fns93 başladık kıpırtılara daha doğrusu ne zman duruyo tam emin değilmi :):) gece kalktığımda da oynuyo oluyo ama en hareketli saatleri öğlenn :)
nasılsınız cnm şu battaniyeleri kaçırmış olduğumuza üzüldüm yaa ama bende annemleri aziz bebenin fabrika satışına gönderiim bari orada fitaylar güzelmiş arkadaşın yazdıığına göreee:)
maşallah kızına cnmm şeker çıkmamasınada çok sevindim darısı bizekızlar günaydın nasılsınız dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim iyiymiş 680 gr olmuş kızım tabi uyarıları aldık şeker yüklemem yapıldı şükür bişeyim cıkmadı birde kansız cıktım kan değerlerim bya düşük hemde kan ilacımı düzenli kullanmama ragmen şşimdi şurup verdi 6 kutu aç karnıma onu içmeye başladım ama daha faydalı göünüyor ucunda folik asiti var karıstırıp öyle içiyorum birde ben pek fazla süt ürünleri almadığımda cok kızdı ve hemen calsiyum ilacı verdi magnesiuma devam eve birsürü ilaçlarla döndük ama olsun bebeğimin iyi olması herşeyden önemlii kızlar...
günaydın manik bende sabahları az pekmezle tahini karıştırıp yemeye çalışıyorum artık bu haftalardan sonra beslenmemiz dahada bi öenmli bebişler için:)gözün aydın canım açıkcası bende kan değerlerii merak ediyorum kandaki demir oranı için aç gitmemiz gerekmiyordur herhalde demi bi kan testi yaptırayım bende olmazsa .Bu arada ben devletin ödediği demir ilaçlarını kullanamadım malesef bünyemi bozdu şimdi solgarın demir ilacını içiyorum gayet memnunum umarım işe de yarıyordur.Ama sabahları bir kaşık pekmez içmeye çalışıyorum extradan.
ohh ne güzel cnm çok faydalı yazdıkların gerçektenn bende badem ceviz yemeye çalışıyorum ama kuru üzümle aram yok yaa Allahtan kan değerim ii çıktı :)gözünaydın canım kızın kocaman olmuş.
kansızlık için günde 1 avuç dolusu siyah kuruüzüm yemeye çalış.Ben bir ara öğünümde 2 ceviz 3-4 badem ve 1 avuç kuruüzüm yiyorum
ayy siz istanbuldakiler cok sanslısınız bizim öyle alternatiflerimiz pek yok
günaydınn kızlar,nasılsınız ?
gülşahcım maşallah kocaman olmuss bebişin
ne zman 1 kg fln olucak bu bebişler ?
kızlar günaydın off ben çok kötüyüm dün geceden beri bebeğim çok çok az hareket ediyor, dün bir dergide kordon dolanmasıyla ilgili bir yazı okudum o moralimi bozdu psikolejik de olabilir ama gerçekten çok çok az oynuyor ne oldu bu çocuğa korkuyorum sizde de böyle şeyler oluyormu : ((((
kızlar günaydın off ben çok kötüyüm dün geceden beri bebeğim çok çok az hareket ediyor, dün bir dergide kordon dolanmasıyla ilgili bir yazı okudum o moralimi bozdu psikolejik de olabilir ama gerçekten çok çok az oynuyor ne oldu bu çocuğa korkuyorum sizde de böyle şeyler oluyormu : ((((
cnm yaa aklına kötü şeyler getirme bu yaramazlar bizi alıştırdılar harekete az durgunlaştıklarında korkuyoruz ama Allaha emanettler inşş hepsi sağlıkla doğsunlar psikolojini bozma öle şeylerlee en güzeli pek bişi bilememk ama biz maşşalah herşeyi biliyoruz bizimde bazen daha fazla oluyo bazen azalıyoo onlar için bu hareketleri yapmak çok zor ve yorucuymuş düşünsene minicikler ve sürekli tekem atmak ne kadar yorucu gelir dinleniyodur minik prensin
günaydın violina,
bu haftalarda hareketleri dengesiz oluyor biliyorsun.Birgün çok hareketli,bir gün çok hareketsiz normal.Ama bence sen okuduklarından etkilendin evham yapıyorsun.
Vişne suyu ve çikolata ye hareketlenir ufaklık
sağol canım içime su serptin burası olmasa ne yapıcaz bilmiyorum kendimizi iyice hırpalarız herhalde ben msajı yazdıktan hemen sonra oğluşum 3 -4 tekme attı rahattlattı biraz beni hissediyormu nedir anlamadım : )
Allah senden de razı olsun
gerçekten burası çok iyi oluyor her konuda birbirimize destek oluyoruz.neler neler yaşadık paylaştık burda bir bilsen hepsi geçiyor sen üzülme...bebeğini ve onula geçireceğin güzel anları düşün.Rabbim sağlıkla versin gerisi hiç önemli diil
ne kadar sessiz burası ya çıt çıkmıyor
selam arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?