kızlarr ben aldım ama a101 den aldım ben bim dekilere de baktım aynı a101dekiyle
güzeldi yani mükemmel değil tabiki 7 liraya ne kadar iyiyse o kadar iyi ama ben begendim
çok teşekkürler arkadaşlar.ne yapsamda ne düşünsem de içimdeki sıkıntı gitmiyor.bebeğim için GERİ lafını duymak çok üzücümafoldumben
böyle sancı var gibi bazen dayanılamıycak gibi oluyor ağrılar inşallah geçer canım
ayy nesli çook güzelllll olmuşşş bak heves ettimmm yapabilir miyim acabaa
bana gelen pakette
1- mektup
2- bebeğimi beklerken kitapçığı
3-milupa bebek çorbaları tanıtım kağıdı %30 indirim kuponu
4- nivea ürünleri %25 indirim kupanları
5- philips avent emzirme rehberi kitapçığı.2 tane göğüs pedi krem numunesi
6-nıvea baby pişik önleyici krem şampuan numunesi ve ıslak mendil
7- emziren anneler içn süt artırıcı bitki çayı numunesi 1 tane minnacık
cıkss cd yok
arkadaslar sizin bebislerde anne yemek yediginde karninizda hareketleri cogaliyormu. ne zaman agzimi acsam nasilda oynuyor icimde,,,,
ananeler dedelerin maşallahı var valla hık desek alıyorlar...
Merhaba Arkadaşlar
50 gr şeker yükleme testi yüksek çıkıp 100 gr yükleme yaptıran var mı aranızda?
arkadaşlar bugün migrosta gördüm çantası ve içindeki ürünlerle birlikte 45 tl. ama kararsız kaldım. sizce nasıl uygun mu? çantasında kararsız kaldım bir büyük birde önde gözü var. yanlarıda cepli biberon falan koymak için..
a101 de bebek küvetide varmıyş yaa şimdi netten baktımda 9 lira uygunmuki küvet fiyatlarında haberi olan varmı.gerçi geçen haftaymış kalmamıştır
slm kızlar..
geçmişi okumadan bir yazayım dedim.. İstanbula gittik,geldik.. Eminönünde havuzlu hana gittim. Fiyatlar bana pahalı geldi. Tek cazip gelen bebek için herşein bir arada olmasıydı. Kendime 2 tane lohusa takımı aldım. Biri kırmızı diğeri mavi krem ama çook çook içime sindi.
Dönüştede tekrar doktora gittim. Bebeğimin organlarını incelettik. Bir bakıma ayrıntılı gibi bişi oldu. Çok şükürr herşeyimiz ii çıktı..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeğimmmmm 935 gr çıkarak beni şok etti:) kocaman olmuş benim oğlum.. 26+5 çıktım yani 1 hafta önde çıktım ilk kez:) doğum tarihimizde ocak olarak değişti..
Biraz gevşeme esneme hareketleri yapsan canım,
benim de ağrıyordu; hamilelik yogasına gittim 2 defa; baya iyi geldi hareketler, tavsiye ederim kızlarrr :)
maşallahhhh canımmmm kocaamann olmuş yavrukuş :)
Biz de doktordaık bu sabah şimdi geldik eve :) 635 gr olmuş bizim prensimiz :) doktor haftasına göre gelişimi normal dedi :) 50 gr şeker yüklememizi yaptık bu hafta inşallah iyi çıkar sonucumuz:) öpüyorummm hepiniziii :)
Merhaba arkadaşlar :)
4 boyutlu ultrasona girdik sabah :) Melegim çok tatlıydı. Aynı abisine benziyor ya :) Alnı, gözleri aynı :) İyice büyüdügü için artık net anlaşılıyor :)
Maşallah 820 gr. olmuş. Doktorumuz haftasına göre iri dedi. İnşallah böyle devam eder :)
Busem gözünaydın canım. Maşallah bebişine :)
Fatmacım ben de alamadım battaniye. Eşim bulamamış
mrb canım lohusa takımlarını nerden ve nekadar aldın bende bu aralar bi gidicemde eminönüne söylersen birde oraya bakarım boş boş dolanmak istemiyorumda nbebeğin ocaman olmuş maşallah rabbim hepimizede kucağımıza almayı nasip eder işallah
busemmmcim maşallahcanım oğluşun kocaman olmuş canım ne güzel hasrette gidermişsin bizimde 15 gün kaldı oğlumu görüşümüze onu çok özledim çok merak ediyorum
Teşekkürler canım ben de bakayım güzele benziyor :)
Teşekkürler canım.
Evet maşallah :)
Canım 24'den sonra tutulmuyor. Ben rapora da yazdırdım. Bu hafta tutmadım nöbet :)
canım ben 22. haftadayım bu hafta nöbetten düştüm
müdüre söyledim 6 aylık olunca nöbetten düşülüyormuş ben 6 alığım dedim oda tamam dedi
kağıt falan istemedi
eğer isteseydi yalanım çıkardı 2 hafta daha tutardım heheheheaklinialirimsmile
lal
yaa kızlar şu bim den yada a101 den aldığınız battaniyelerin resmini koysanıza çok merak ettim doğrusu benim dışarı çıkmaya hiç fırsatım olmadıboshayallersmile
slm kızlar..
geçmişi okumadan bir yazayım dedim.. İstanbula gittik,geldik.. Eminönünde havuzlu hana gittim. Fiyatlar bana pahalı geldi. Tek cazip gelen bebek için herşein bir arada olmasıydı. Kendime 2 tane lohusa takımı aldım. Biri kırmızı diğeri mavi krem ama çook çook içime sindi.
Dönüştede tekrar doktora gittim. Bebeğimin organlarını incelettik. Bir bakıma ayrıntılı gibi bişi oldu. Çok şükürr herşeyimiz ii çıktı..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeğimmmmm 935 gr çıkarak beni şok etti:) kocaman olmuş benim oğlum.. 26+5 çıktım yani 1 hafta önde çıktım ilk kez:) doğum tarihimizde ocak olarak değişti..
Busem gözünaydın canım. Maşallah bebişine :)
Fatmacım ben de alamadım battaniye. Eşim bulamamış
fns kızının odasına bayıldımmm çook güzell.. ii günlerde kullansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?