2011 Şubat Anneleri

tşk ederim canım çok şükür allaha allah sizde hep böyle mutlu ii etsin karnım cok büyüdü bebegim pek hareketsiz çok aşagıda oynuyor sence normal mi hangi hafta yukarıda oynar yardımcı olursan ssevinirim

hafta sonu türküye genelide güneşli bir gün herkes dışarıda kocişiyle sanırım biz bebişimizle yanlız kaldıkbabamız cok uzak bir yerde calışıo

kızlar merhabalar hastayım 2 gündür bademciklerim şişti ve burnum tıkalı öyle bir giridim ne var ne yok diye dinlenmeye çalışıyorum
çok ayakta durunca belim acayip tutuluyor ve yürümede bile zorluk çekiyorum sizinde oluyormu
bu arada yiğitimizin ciccilerini ekledim ciciş topiğine

çok geçmiş olsun canımm.hadi sana iyi dinlenmelerr. buyrunnnnnnnnn

çok geçmiş olsun canım...ara ara benim belimde tutuluyor çok ayakt durunca seni çoook ii anlıyorum

doktor bir ay sonraya randevu verdi.yeni değerlere göre söyleyecek nedenini.o anda çok fazla bişey soramadım kelimeler boğazımda düğümlendi zaten konuşamadım.inanır mısınız geri lafından sonra söylenenleri de hatırlamıyorum.

canım benimde bebeğim 2 gündür durgun ve hep aşağıda oynuyor hiç yukarı çıkmadı ama bu aralar durgun olması normalmiş aşağıda oynamısınıda 15 gün sonra randevum var dr sorucam o zaman sana neden olduğunu detaylı yazarım canım

hafta sonu türküye genelide güneşli bir gün herkes dışarıda kocişiyle sanırım biz bebişimizle yanlız kaldıkbabamız cok uzak bir yerde calışıo

benimde eşim bugün işe gitti bizde oğlumla yalnız oturuyoruz(

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol vitaminli almaya çalış dinlen kendini fazla yorma canım

canım inşallah bir ay sonra iyi sonuçlarla güzel haberlerle gelirsin 1 hafta geri olması şuan çok önemli değil inşallah gittiğinde tam haftasında olur kendini üzüp yıpratma bebişinide üzme onlar bu aylarda artık bizleri çok iyi hissediyorlar canım

günaydınn kızlar,nasılsınız ?
gülşahcım maşallah kocaman olmuss bebişin

ne zman 1 kg fln olucak bu bebişler ?

bilmiyorum ki canım olurlar önümüzdek ay şimdiden zorlanıyoruz taşımada bakalımm ilerde nolcakkk bugün biz babamızla bebek sepeti süslemeye başladık yarısını tamamladık resim eklmek istiyorum ama pikselimi fazla geliyor anlamadım iki bilgisayardanda hata veriyor bir sürüde cicileri var kızımın biri bana yardım etsin....

keşke benmkide işe gitseydi akşam gelseydi cok uzak kötü bir yerde görev yapıo neye üzülecegimi şaşırdım eşim tarafıda bu şehirde degil hamileyken insanın eşi olmadımı cok zor

nur yasemn canım doğum devtte mi özelde mi düşünüyorsun bizim civar hast. sıkıntılı ben zeynep şakir dogum evi düşünüyorum bu hast. ii mi acaba bir bilgisi olan veya hast tavsiyesi olan varmı acaba arkadaşlar

sağol bebişim bu bilgi tüm topiğe yeter.demekki 7.aya girer girmez sağlık ocağınaaaa
kızlar banada milupadan paket geldi ayy çok sevindimmmzemuszemus
ben de olmuştum bana da gelir miki
kızlar yaa benm gögsümden sıvı geliyo yani sıkınca görmüştüm bir kere ama normalde de akmış üst atletimde tam göüs ucunda sarımsı bi leke olmuş kurumuş sonra sizdede oluyomu öle şeyler
çoğu kişinin oluyormuş canım
hadi gözün aydın canım,inşallah daha da iyileşir
canım ben şunu anladım karnımız büyüdükçe ve üşüttükçe kasıklarımız ağrıyor
kızlarr ben aldım ama a101 den aldım ben bim dekilere de baktım aynı a101dekiyle
güzeldi yani mükemmel değil tabiki 7 liraya ne kadar iyiyse o kadar iyi ama ben begendim
ben de aldım
yavrum teyzesinin kuzusu maşallahhh
evet canım hadi geçmiş olsunn
ben de yalan söyledim yaaa....1 hafta eksik kalıyor,doktorda raporunu haftasında yazarım dedi diğer doktorumdan almayı deneyeceğim
bende yoga yapmayı çok istiyorum ama bulunduğum şehirde maalesef bu tür kurslar yok
Ebru şallının hamile pilatesi çıktıysa onu alayım bari
fatma,daha yeni bir arkadaşımızın kızı aksaraydaki polis okulunu kazandı
ayyyyyyyy maşallah yaaaaa...yaramış yediklerin
2 yemek kaşığı bala yarım limon sıkı ye,yerken de boğazında beklet hemen geçiriyor ben öyle kurtuldum

kızlar merhaba...
dün kontrol vardı.
**bebeğimi 45dakika dıdık dıdık inceledi doktor ,çok şükür herşey normal
**benden bebeğe kan götüren damara bile baktı nasıl kan akıyor fışır fışır
**normal dedi 486 g ve 26 cm olmuş kızım
**bana gelince 5 kilo daha alıp 83 kilo olmuşum ,doktor boyun uzun olduğu için(173)en fazla 90la doğuma girmen gerek dedi.6ayda 12 kilo almış oldum
yediklerime dikkat etmeye başlıyorum

bebişinede sanada maşallah canım allahtan boy sorunu yok yoksa yuvarlanırdık bu kilolarla bende doğuma kadar 3,5 kilo dfaha alabilirmişim bende 176 boyundayım allahtan

iiyim çok şükür çok tatlı muhabbetin hoş bir insansın allah gönlüne göre versin bende 83 oldum kilomuz aynı ama sanırım haftam senden 1 hafta küçük boyum 1 70 bwnim perhiz mi yapsam deli olcam ya
sağol canım yaa...sen de öylesin.perhiz değil ama ben keyfiyetle yediklerimi azaltacağım artık
yok aynıyız ya senin sat kaçtı
22 mayıs
bebişinede sanada maşallah canım allahtan boy sorunu yok yoksa yuvarlanırdık bu kilolarla bende doğuma kadar 3,5 kilo dfaha alabilirmişim bende 176 boyundayım allahtan

evet uzun boy avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…