2011 Şubat Anneleri

gülşah nasıl yaptığınıda yazarmısın çok merak ettim

fatmacım bu yeleğin örneğini yazdı diye biliyorum

cnm ilk 100 ilmekten başlıaksın sonra 28 sıra örüyorsun haroşe yanlardanda 20 şer ilmek kesip örmeye devam ediyorsun yaklaşık bir karış kadar sonra yanlara 22 şer ilmek bırakıp ortada 16 sıra kesip yan kısımlarını örüceksin iki tarfıda ördükten sonra birleştireceksin.

Sabah yazmıştı canım o benim için bak bu şekilde oluyor

evet yaa benımkıde aynı durumda valla
tekmeledı tekmeledı şimdi sakin.)))

Bugun maşallahımız var canım bizim pek hareketli yaa.Bizim burdaki kıza bile nasıl tekme atıyor dışardan görüyor sanki çıkacak şimdi içinden bu diyor nasıl tepikler ama çok hoş ya :)))

dillerim_lal, esraa47, fns93+, imp, mavi3, nesli81, selinn_1687, sevim_li, tombii, zehra1715

kızlar merhaba
hediyeleşme topiğindeydim ne güzel ulaşmaya başlamış hediyeler
bende dün gönderdim 28 inde elinde olacak arkadaşın inşallah

kıız ben onu diil sepeti nasıl yaptı onu merak ediyorum neyle yapıştırdı kullandığı kumaş fln

benide heyecan basıyor hediyemi alcak kişi beğenirmi diye ama ben not falan yazmadım ona üzülüom aceleyle gönderince böyle oldu umarım arkadaş beni mazur görür

merhaba canım hoşgeldin hihoyyyt

Bende burdayım ama ohaoldumsmile

bizde bugün verdik kargoyaa 1 günde ulaşır artık.umarım beğenir.

yelek çok hoş olmuş sepette öyle bende cinsiyeti öğreneyim şeker yapmak için malzeme alışverişine çıkıcam ankarada olan arkadaşlardan eşlik etmek isteyen olursa beraber bakabiliriz.

merhabalar canım
ben geç kaldım hediyeleşmenize yetişemedim
inşallah bir dahaki sefere

merhaba canım hoşgeldin benim hediyemde ulaşmış olması lazım acayip heyecan bastı

esracım ben kına sepetimi bozmuştum ya onu bi güzel saten kumaşla kapladım üzerine kumaşcıdan birde pembe tül almıştım onunla kapladım kulbuna ilk kurdaleyle sardım kenarlarına pembe tüyle diktim kenaarına pazarda gördüm bebekler aslında nahtarlıktı aklıma geldi hemen aldı inci geçrdim saplarından cok kolay oldu benim için.

göbüşler kısmına yeni resmimizi ekledimmm

bende sepet yaparım belki ama önce şekerleri yapmam lazım..verdiğiniz birkaç linke baktım heleki son linkte çok pahalı 4.5 liradan falan bahsediyorlar tane fiyatı ise çok uçuk herhangibiişi de belirtmemişler gerçii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…