2011 Şubat Anneleri

aynen kına sepetim duruo bende mavi saten mavi tül alıım ama tüyü nerden bulcam ben yaa burda yoktur ki gri incim de var evde bebek figürüne kaldı iş bide tüye bende yapabilirim sanırsaam

Burdayım canım yelek tarifi verdi bak resmini ekliyim hemen Gülşah kendi bebişine örmüş bunu bende tarifini istedim canım

benimde çok hoşuma gitti hemde basit geldi
bende başlayayım barizemuszemus

açıklama için teşekkürlera.s.

merhaba canım
çok heyecanlıyız hepimiz
inşallah herkes hediyesini beğenirdelikafadulden

kızlar dün dinleme telszi aldım bir eksik daha tamam
al al bitmiyor bu eksikler kızlar
Klasik Bebek Telsizi

güle güle kullanın canım
sen baya bişeyler aldın maşallah
benimde kızımdan kalnalar var herşeyimiz tamamalkisalkisalkis

maşallah canım ya
hazırlara 25-30 tl vermeye ne gerek
ama bendede hiç el becerisi yokki

Canım bende aynı sorunu yaşamıştım.Dişçiye gittim çekilmesi gerek dedi dr aradım bir problem olmaz çektirebilirsin dedi ve çektirdim ialaç alamadımiyileşme süreci geç oldu ama kurtuldum ağrısından.korkma korkulacak birşey olmuyor...

ah ah canım aynen ayne el becerim yoktur bu konuda ama denicem inş olur

canlarım bnm el becerisine hiç gerek yok eli iğne iplik tutan herkes yapar bence cok zevkli sizde kendiniz yapın bnm kına sepetim resmen pazarlarda satılan naylon sepet cıktı kızlar gidin sizde alın 3-5 tl bişidir en fazla o sepetler kaplayın okadr para vermnize değmicek bişiii...

bende kuzenime hediye sepeti yapmıştım.içine bebek malzemeleri şampuan kıyafet krem oyuncak zıbın biberon vb vb koymuştum.hasır bir sepetti içinde kumaşı vardı ben üzerine tül yaptım kurdelelerle bağladım üzerine dediğin gibi oyuncak minik bebekler koydum tüyler falan filan acayip güzel olduuu..çokta kolay oldu valla.yaratıcılığınızı kullanmanız yeterlii..kendimede yapıcam içine şekerleri koymak için minik bitane.

gülşah nasıl yaptığınıda yazarmısın çok merak ettim

fatmacım bu yeleğin örneğini yazdı diye biliyorum

sepet çok cici olmuş valla eline sağlık
benim kayıvalidem yapacağı için neyseki onu düşünmeyeceğim allahtanama yapan için çok güzel olur herhalde çok zevklidir helede insan kendi bebeği için yapıyorsa dahada bir zevkli olur

:1hug:

Bebek telsizin çok güzelmiş ne kadara aldın canım onu

canım 110 tl den indirimli 82 tl ye aldım
ateş ölçer ve hava nemlendirici almak istiyorum şimdide onlarda çok önemliler daha onlara karar veremedim
hergün çarşıya inemiyorum ki işten dolayı işten çıkıncada akşam oluyor gezmeye değmiyor hemen kapanıyor heryer haftasonları bakarak birşeyler tamalıyoruz işte

valla aslında kaynıma sölesem yapıp gönderir ama ben uğraşmak istiyorum olmazsa bebek figürlerini ona aldırırım mersinde vardır

bu rahmetli babamın kullandığı buhar makinasıoydı.rahatsızlığı nedeniyle sık kullanıyordu.aynı zamanda odanın nem dengesini ayarlamak içinde kullanıyorduk.annem götürmedi bebek için kullanırsın diye ben bunu kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…