kızlar selaaaaammmm... bana az önce milupa anne-bebek klübünden kargo geldi.
içinde emzirme,bebeğimi beklerken ve avent ürünleri ile ilgili kitapçıklar var.
1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.
çok sevindirik olduuuuummm :))
1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.
kızlar ya bu iştahsızlık la ben napcam hiç bişi istemio canım zorla yemek yiyorum
:umursamaz:Neden böyle oldun bakıyım sen iştahsızlık baş gösterdi sende hastamısın yoksa ondan mı oluyor bu iştahsızlık
valla zar zor yiyorum yemek zorunda olduğum için yiyorum bebeğim için yoksa sabahtan akşama yemezsem umurumda olmaz gece uykusuzluğumda arttı çok uyanıyorum gece nasıl olcak bilmiom
AH ŞU ERKEKLER....
Sabah kahvaltıda kadın;
"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" de...di…
"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam…
Çıktı, gitti.
Öğleye doğru kapı çalındı.
Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı…
Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen…
Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı…
Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı…
"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı…"
Adam:
"………Hadi beeeeee.".. :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok güzel şeyler gelmiş canım ya bende üye olmuştum ama henüz gelmedi belki banada gelir bugünlerde bekliyim bakayım :)))
güzel şeyler gelmiş baya çeşit de var bana da gelmedi daha
başka hangileri var canım? :))evet banada geldiğinde bende çok sevinmiştim aynı şeyler var içinde.diğer markalarında hediyelerini bekliyoruz artıkın sempatiksalakcinni
gelir inşallah size de kızlar... hani gelenler öyle çok bişi değil ama insan seviniyo ne olursa olsun :))
başka hangileri var canım? :))
Bu arada kızlar ben dişimden dolayı çok acı çekiyorumdün gece buz koydum falan. sağ üst yirmilik dişim sanırım çene kemiiğime batıyor ve apse yaptı. ağzımı belli bir noktaya kadar açabiliyorum.ekmek falan çiğnemek cehennem azabı gibi resmen.
Bugün dişçiye gidip danışıcam.Bakalım ne yapabiliriz.
a.s.
cutie hediyen elime ulaştı canım,
çok teşekkür, çok beğendim olumunekankayizsmile
senin oğluna da daha iyileri olsun inşallah
yazdığı o güzel notun ve iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.
sevgiler opuyorumnanaktan
NOT : 2011-subat-anneleri-hediyelesiyor forumuna da yazdım aynı teşekkür mesajından, seni o forumda göremeyince buraya da yazayım dedim :) hem de böylelikle mesaj sayımı dolduruyorum :smiley-cool:
Hediyeleşme topiğinin linki ve son tablo kaçıncı sayfada kızlar?
kızlar bebeğim babasına çok tepki veriyor...ilk zamanlar tesadüftür diye düşünmüştüm ama resmen onun sesini duyunca tepki veriyor.
uzaktan sesini ayırtedemiyor sanırım karnıma yaklaşıp seslenince hareketsiz olan bebek birden hareketleniyor.sonra duruyor babası tekrar konuşuyor ondan sonra bidaha hareketleniyor.
aman aman eşimin bir hoşuna gidiyor bir hoşuna gidiyor aayy görmeniz lazım.herkese söylüyoo.beni tanıyo tepki veriyo falan diye.tabi benimde çok hoşuma gidiyor.ikiside çok hoş oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?