2011 Şubat Anneleri

evet haklısın cumartesi sabah kızımı görsem iyi olduğunu öğrensem dünyanın en büyük ve en güzel hediyesini almış olucam... hayırlısıyla inşallah..

doğum günüm için hediye mi ??? aaaa aşk olsun canım haa kızım ha ben ne fark ederkii kaydirigubbakcemile3 almış kadar oldum canım benim.. senin sesini duymak bile yetti inan... hediye falan bahanee.. gönüller bir olsun yeter opuyorumnanaktan

bu arada ben seni face de ekledim... onay bekliyorum :)

Son düzenleme:
Sıkma canını sen böyle stres yaptıkça işler dahada karışacak biraz uzaklaş o işlerden gene başlarsın yapmaya

özür dilerimm yaaa bilmiyorumkismile sana nasılsın diye sormayı unuttum ben iyisin inşallah en önemlisi oğluma tepik gönderen prenses nasıl opuyorumnanaktan

İnş.canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ekliyorum canım hemen face pek girmiyorum ya görmedim opuyorumnanaktan

özür dilerimm yaaa bilmiyorumkismile sana nasılsın diye sormayı unuttum ben iyisin inşallah en önemlisi oğluma tepik gönderen prenses nasıl opuyorumnanaktan

yok canım ne özürdilemesi canın sıkkın zaten onu anladım kızçe çok iyi canım gene tepikler uçuşuyor heyecan yapıyor galiba seninle konuşunca :)))

Huhu teyzoşlar gene çok sessiz olmuş burası yemeğe mi gittiniz hepiniz biz yedikde geldik bile yemeğimizi :)))

iyiyiz elifcimmm arabanın satışını almak için notere gidicem ordan telefon bekliyorum çok acıktım çokkkk

aynı yere iki kere git gel yapmıyım dedim yemek yerken onuda çıkartıcaktım ama neyse gideyim bariii kızçem aç kalmasınnn

canım gözün aydın tahminlerimiz yanlış çıktı demekki tabiki sağlıklı olsun kız erkek hiç önemli değil Allah analı abbalı büyümek nasip etsin inş:)

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.

Huhu teyzoşlar gene çok sessiz olmuş burası yemeğe mi gittiniz hepiniz biz yedikde geldik bile yemeğimizi :)))

Bende geldim ama geçmişi okurken karnım acıktı bende yemek yemeğe gidiyorum şimdi

Hoşgeldin canım afiyet olsun

iyiyiz elifcimmm arabanın satışını almak için notere gidicem ordan telefon bekliyorum çok acıktım çokkkk

hayırlı ugurlu olsun arabaan bende yaklaşık 2 sene oldu ehliyeti alalı ama hiç kullanmadım tasıyorum öyle kimlik gibi ehliyeti

yemeğini ye canım tekrardan gidersin boşver afiyet olsunn bende 14,30 yiyorum yemegimi öyle alıştım erkenden yiyemiyorum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…