kaydirigubbakcemile3 ama çalışan annelerde örüyor kız harıl harıl bir ben tembel çıktım galiba :))
Fotoğraf makinamı dün annemlerden almayı unuttum canım bu akşam inş.
Dün yaseminle telde konuşunca acayip heyecan yaptımda :kedi:
Sıkma canını sen böyle stres yaptıkça işler dahada karışacak biraz uzaklaş o işlerden gene başlarsın yapmaya
Gözünaydın canım oğlun oluyormuş çok sevindim artık belli olduğuna cinsiyetinin babasının durgunluğuna bakma sen bende öyleydim ilk bir saat sonra yavaş yavaş alışıyorsun eminim oda çok sevinmiştir.
Saol canım benim bu hediyeleşme olayı acayip bir renk kattı dimi topiğe herkes heyecanla bekliyor acaba kimden gelicek ne gelicek diye bir dahakine inş.daha da güzel bir heyecan yaşarız Hediyeyi beğenmene çok sevindim canım,güzel günlerde giydirirsin inş.
Ama sana en büyük hediye cumartesi günü kızınla görüşeceksin en güzeli o olacak galiba ama ben şimdi sana hediye almadım diye çok üzüldüm keşke önceden bir çıtlatma yapsaydında küçük birşeyde sana alsaydım
Sıkma canını sen böyle stres yaptıkça işler dahada karışacak biraz uzaklaş o işlerden gene başlarsın yapmaya
evet haklısın cumartesi sabah kızımı görsem iyi olduğunu öğrensem dünyanın en büyük ve en güzel hediyesini almış olucam... hayırlısıyla inşallah..
doğum günüm için hediye mi ??? aaaa aşk olsun canım haa kızım ha ben ne fark ederkii kaydirigubbakcemile3 almış kadar oldum canım benim.. senin sesini duymak bile yetti inan... hediye falan bahanee.. gönüller bir olsun yeter opuyorumnanaktan
bu arada ben seni face de ekledim... onay bekliyorum :)
özür dilerimm yaaa bilmiyorumkismile sana nasılsın diye sormayı unuttum ben iyisin inşallah en önemlisi oğluma tepik gönderen prenses nasıl opuyorumnanaktan
yok canım ne özürdilemesi canın sıkkın zaten onu anladım kızçe çok iyi canım gene tepikler uçuşuyor heyecan yapıyor galiba seninle konuşunca :)))
Mamamızı yedik geldik teyzoşlarr siz napıonuz
Mamamızı yedik geldik teyzoşlarr siz napıonuz
eliff int nerden alışveriş yaptında yanlış geldiiiiii
canım varda ben link eklemeyi beceremiyorumsempatiksalakcinniama google dan karpuz dilimli patik yazarsan çıkar resmi kusura bakmazemuszemus
selam güzel anneler ben geldiiimmm
doktora gittik geldiikkk
normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.
veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu
oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........
doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.
babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn
belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için....,
burcucum kendimi kötühisedersem hiç gitmicem yada kanamam olursa...
3 gündür kanamam yoktu onun için gittim,...işyerindeki pozisyonum itibariyle hemen bırakamıyorum,onlarrızorr durumda bırakmakistemiyorum ama bebeğim herşeyden önemli...onlarda anlayışla karşıladılar...yatarak yazıyyorum biraz bozuk oluyor ksura bakmayın..
Huhu teyzoşlar gene çok sessiz olmuş burası yemeğe mi gittiniz hepiniz biz yedikde geldik bile yemeğimizi :)))
canım gözün aydın tahminlerimiz yanlış çıktı demekki tabiki sağlıklı olsun kız erkek hiç önemli değil Allah analı abbalı büyümek nasip etsin inş:)
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.
Bende geldim ama geçmişi okurken karnım acıktı bende yemek yemeğe gidiyorum şimdi
iyiyiz elifcimmm arabanın satışını almak için notere gidicem ordan telefon bekliyorum çok acıktım çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?