Oku oku anca günaydın diyebiliyorummmm
Günaydın neslicim nasılsın
Tünaydın şeker sengözlerimebaksanab
tünaydın annişler ve bebişlerrrrra.s.
tünaydınn gerçekten saat 12 olmuşşşşşaklinialirimsmile
selam güzel anneler ben geldiiimmm
doktora gittik geldiikkk
normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.
veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu
oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........
doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.
babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn
belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
doktora gittik geldiikkk
normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.
doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.
babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn
belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
Herkese günaydın. Nasılsınız güzel annişler.
canım ben oğluşuma yaptım çok güzel oldu. Kızımda kıskanmsın diye onada yapmak istiyorum. Ama sayılarını bir türlü ayarlayamadım. Kızım 5,5 yaşında. Eğer örhü işinden anlıyorsan bana yardım edermisin. Denedim ama olmadı.
Nurcum bizde iyiyiz canım kızçemle çalışıyoruz işte.
Çok hamaratsın sende benim daha birinci yeleğim bitmedi yaa yapamıyorum bir türlü :)))
Hoşgeldin canım nasılsın oğluş nasıl.
doktora gittik geldiikkk
Beğenmene çok sevindim canım güzel günlerde kullansın kızın inş.
Akşam sesinidi duydum çok güzel oldu.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Kızlar bu arada cuma günü yasminkamu arkadaşımızın doğum günü hep birlikte kutlarız artık burdan dimi onun doğum gününü hihoyyyt
cnm hamaratlıktan değil boşluktan siz çalışıyorsunuz bütün gün bende evde oturuyorum kös köskaydirigubbakcemile3
çağlayancım resimler ne oldu bu arada bakimmm
iyiyim çağlayancım bebişte iyi.
moralim bozuldu yaa hem kargom gitmemiş hemde internetten bişey almıştım oda geldi ama farklı bişey geldi sinirlerim alt üst oldu şimdi bide iadeyle ugrasmam gerekecek alsanaalsanasmile
doktora gittik geldiikkk
günaydın kızlar a.s. umarım herkes iyidir... herkeste hediyelerden dolayı bir sevinç bir heyecan var demi kaydirigubbakcemile3
çağlayan bu hediyeleşme fikri süperdi canım.. ellerine sağlık.. tşk ederiz...
akşam sesini duymak çok daha güzeldi... hediyemiz içinde tekrar tekrar tşk ederiz.. baboşta çok beğendi.. gece geldiğinde gösterdik.. çoookkk tşk etti.. ilk pembe hediyemiz diye.. yazdığın notuda kızımın albümüne koydum teyzesi.. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
evet cuma günü doğum günüm benim :kedi: yaşlanıyorum artıkın :1no2: allah nasip ederse kızımla 33 yaş olacak aramızda mafoldumben... ama o kadar güzel bir günde doğmuşum ki tüm türkiye ile barber kutluyorum.. buda ayrı bir onur...
eeevvveeett benim hediyemde bugün öğleden sonra sahibine ulaşacakkk eyvahedigeldismile şimdide bu heyecan var... umarım beğenir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?