2011 Şubat Anneleri

selam güzel anneler ben geldiiimmm

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.

veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........

doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.

maşallah maşalla paşamız geliyo desene gözünaydınnnn

çağlayancım sabahtan beri çen çen konuşmuşsunuz ne yapalım oku oku bitiremedim

hadi gözün aydin canim bebegin iyi olmasina sevindim cok sükür cinsiyetide ögrenmissiniz bi erkekimiz daha oldu :ecrin_bebek:

cnm bende pek anlamıyorum kızların burda verdiği tarife göre yapıcam..yeni başladımm 25 ilmekten sanki gözüme az gibi geldi sende 25 ilmekle mi yaptın normal oluyo demi...

Nurcum bizde iyiyiz canım kızçemle çalışıyoruz işte.
Çok hamaratsın sende benim daha birinci yeleğim bitmedi yaa yapamıyorum bir türlü :)))

cnm hamaratlıktan değil boşluktan siz çalışıyorsunuz bütün gün bende evde oturuyorum kös köskaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım nasılsın oğluş nasıl.

iyiyim çağlayancım bebişte iyi.

moralim bozuldu yaa hem kargom gitmemiş hemde internetten bişey almıştım oda geldi ama farklı bişey geldi sinirlerim alt üst oldu şimdi bide iadeyle ugrasmam gerekecek alsanaalsanasmile

canım gözün aydın çok sevindimm maşallah paşayaa.... yaramaz mı olcak ne uğraştırdı sizi bu vakte kadar sağlıklı olsunlarda oğlan kız farketmezz opuyorumnanaktan

YAPILIŞI:

54 ilmek başladım 6 sıra haraşo ördüm.
Sonra 1 sıra 2 kes 1 artır 2 kes 1 artır. Bu sıraya kurdele geçirdim.
2 sıra daha haraşo ördüm.
22 ilmek haraşo sonra beyaz ipliğimi bağladım 10 ilmek. 10 uncu ilmeğin yanındakiyle kes.Geri dön Son ilmeği yanındakiyle kes. Orta hep 10 ilmek kalacak. Yanlardan azalma olacak.
Kenarlarda 13 ortada 10 ilmek kalınca tekrar pembe iplikle 2 sıra daha haraşo örülecek.
1 sıra daha ajur konacak. 2 kes 1 artır.
4 sıra haraşo
4 sırada beyaz renkler haraşo örülüp kesilecek.
Kategori: El Örgüsü Patik Modelleri, Kız Patikleri, Patik Yapılışı, Pembe Patikler

gözünaydın dillerim_lal sonunda öğrendik bir prens daha geliyomuş sağlıklı olmasına sevindim...

Son düzenleme:
günaydın kızlar a.s. umarım herkes iyidir... herkeste hediyelerden dolayı bir sevinç bir heyecan var demi kaydirigubbakcemile3

çağlayan bu hediyeleşme fikri süperdi canım.. ellerine sağlık.. tşk ederiz...

akşam sesini duymak çok daha güzeldi... hediyemiz içinde tekrar tekrar tşk ederiz.. baboşta çok beğendi.. gece geldiğinde gösterdik.. çoookkk tşk etti.. ilk pembe hediyemiz diye.. yazdığın notuda kızımın albümüne koydum teyzesi.. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

evet cuma günü doğum günüm benim :kedi: yaşlanıyorum artıkın :1no2: allah nasip ederse kızımla 33 yaş olacak aramızda mafoldumben... ama o kadar güzel bir günde doğmuşum ki tüm türkiye ile beraber kutluyorum.. buda ayrı bir onur...

eeevvveeett benim hediyemde bugün öğleden sonra sahibine ulaşacakkk eyvahedigeldismile şimdide bu heyecan var... umarım beğenir...

Son düzenleme:
cnm hamaratlıktan değil boşluktan siz çalışıyorsunuz bütün gün bende evde oturuyorum kös köskaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ama çalışan annelerde örüyor kız harıl harıl bir ben tembel çıktım galiba :))

çağlayancım resimler ne oldu bu arada bakimmm

Fotoğraf makinamı dün annemlerden almayı unuttum canım bu akşam inş.
Dün yaseminle telde konuşunca acayip heyecan yaptımda :kedi:

Sıkma canını sen böyle stres yaptıkça işler dahada karışacak biraz uzaklaş o işlerden gene başlarsın yapmaya

Gözünaydın canım oğlun oluyormuş çok sevindim artık belli olduğuna cinsiyetinin babasının durgunluğuna bakma sen bende öyleydim ilk bir saat sonra yavaş yavaş alışıyorsun eminim oda çok sevinmiştir.

Saol canım benim bu hediyeleşme olayı acayip bir renk kattı dimi topiğe herkes heyecanla bekliyor acaba kimden gelicek ne gelicek diye bir dahakine inş.daha da güzel bir heyecan yaşarız Hediyeyi beğenmene çok sevindim canım,güzel günlerde giydirirsin inş.
Ama sana en büyük hediye cumartesi günü kızınla görüşeceksin en güzeli o olacak galiba ama ben şimdi sana hediye almadım diye çok üzüldüm keşke önceden bir çıtlatma yapsaydında küçük birşeyde sana alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…