2011 Şubat Anneleri

Nurcum bizde iyiyiz canım kızçemle çalışıyoruz işte.
Çok hamaratsın sende benim daha birinci yeleğim bitmedi yaa yapamıyorum bir türlü :)))

canım güle güle kulalansın minişin bende merak ettim eklede bakalım

çalışan arkadaşlar ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum doktorumuz ne zaman bize son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verecek daha zamanı var gerçi sormamız mı gerekir doktora yoksa o söylermiki

Bende son 3 hafta istiyorum canım bu ay dr.yeni olduğu için soramadım ama önümüzdeki ay gittiğimde düşünüyorum sormayı

Bende son 3 hafta istiyorum canım bu ay dr.yeni olduğu için soramadım ama önümüzdeki ay gittiğimde düşünüyorum sormayı

doktorun bize bu raporu doğuma 8 hafta kala vermesi gerekiyor bu haftadan sonra verirse yanarmış doğum sonrasına aktarılan günler
evet bende bu gidişşimde sorayım bakayım inşallah unutmam

ay canım ne kadar sevindim bilemezsinnn o kadar mutlu oldum ki beğenmene bende uzun süre saklama şansınız olur diye düşünmüştümm ve kızımada aldım inş iki minik kokoşş giyerler ayakkabılarınıopuyorumnanaktan

doktorun bize bu raporu doğuma 8 hafta kala vermesi gerekiyor bu haftadan sonra verirse yanarmış doğum sonrasına aktarılan günler
evet bende bu gidişşimde sorayım bakayım inşallah unutmam

Evet 8 hafta kala almamız gerekiyor ama biz özel söktörde olduğumuz için uzata biliyoruz diye biliyorum ben böyle bir imkanım varsa değerlendiricem zaten çünkü doğumdan sonra bebeğimle daha fazla zaman geçirmek istiyorum

8 hafta kala son 3 haftaya kadar çalışabbilir raporu verecekmiş yani sen uzatma derken neyi kastettin caglayan

Doguma 3 hafta kala calisabilmek valla helal olsun burda yasa var yani dogumdan 6 hafta önce ve dogumdan 8 hafta snra evde kalabiliyosun hemde maasini full aliyosun ondan snrasi sana kalmis ben 1 yil evde kalmak istiyorum sonrasi allah kerim =) arti yillik iznimi kullanmadim ben yani büyük ihtimal 24 Kasim itibariyle yillik izin ardindan dogum izni snrada annelik iznim basliyo =) ay cokda kalmamis 1 ay snra hep evdeyimm

selamm kızlarrr vee bebişlerr a.s.

herkese güzel bi gün diliyorumm çoğu arkadasımızın kontrolu vardı bugün inşallah güzel haberlerle dönerler

herkez hediyelerini alıyo yavaş yavaş ne güzel
bende pzartesi göndermiştim ama hala gitmemiş sanırım kargoyu araryıp sorayım bari

Rabbim cümlemize vaktinde,sağlıklı ve kolay doğum yapmayı nasip etsin.Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun. Sayılı gün çabuk geçer derlermiş; Hakikaten de öyle.İlk zamanlar geçmek bilmedi.Bu ay şu test öteki ay bu test derken yolu baya bi ilerledik.
Çok şükür şimdiye kadar hep ağız tadıyla geçti günlerimiz.İnşallah kalan zamanlar da böyle geçer.

çalışan arkadaşlar ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum doktorumuz ne zaman bize son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verecek daha zamanı var gerçi sormamız mı gerekir doktora yoksa o söylermiki

Canım sanırım 32. haftada doğum iznine çıkılıyor.O haftada yada o haftadan önce çalışabilir raporunu almak lazım doktordan.

Canım beğenmez olur muyuz hiç!!! kızım hemen ayaklarını ittirmeye başladı hediyeyi açtığımda :) Sanırım içeride bile giymeye niyetli kaydirigubbakcemile3
Rabbim sağlıkla ve ağız tadıyla giydirmemizi nasip eder inşallah. Hem sen de Ankaradaymışsın belki bizim kızlar kankiş olurlar olumunekankayizsmile

ayy ben kızımın hediyesinin heyecanına kapıldım şeker sonuçlarımın endişesini unuttum !! eyvahedigeldismile
Öğleden sonra sonuçlar çıkarmış,Umarım yüksek çıkmaz. Yoksa sıkı bir diyet beni bekliyor demektir.

Ohhh yaaa süper birşeymiş seninki ben nerde bu kadar izin kullanıcam müdürem zaten başımda bekliyor işten çıkıyım diye inatla çalışıyorum.

Hoşgeldin canım nasılsın oğluş nasıl.

canım bizde de o şekilde doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta
ama sen doğumdan önce sağlığın el veriyorsa 37. haftaya kadar çalşıp son 3 hafta izin kullanarak kalan 5 haftalık iznini doğumdan sonraya atabiliyorsun
doğumdan sonra izne daha çok ihtiyacımız olacak sonuçta
bende böyle yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa eğer
kızlar hediye topiğini bulamadım...

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-...yelesiyor.html (2011 Şubat Anneleri Hediyeleşiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…