yasemin benim ki gibi olmasın canım senin kargoda belki akşamda sana bir bakmışsın telefon gelirmiş hediyelerimiz geldi diye :))
Acaba boyuttan mı kaynaklanıyor müdürem gitmediki arıyayım senin bu akşam nöbet tutuyor başımızda
yasemin benim ki gibi olmasın canım senin kargoda belki akşamda sana bir bakmışsın telefon gelirmiş hediyelerimiz geldi diye :))
Acaba boyuttan mı kaynaklanıyor müdürem gitmediki arıyayım senin bu akşam nöbet tutuyor başımızda
boyuttan olabiilir canım ama nasıl küçülteceğimi bilemiyorum
Kızlar ben çıkıyorum saolsun müdüremde bizle birlikte çıkıyor bu akşam kalacağı tuttu
hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum
kızlar bana pratik yemek söyleyebilirmisiniz .aklıma gelmedi
Kızlar ben çıkıyorum saolsun müdüremde bizle birlikte çıkıyor bu akşam kalacağı tuttu
hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum
kızlar hepinize iyi akşamlar
bende cıkıyorum
hazel resme sağ tıklayıp düzenle diyosun
sonra açılan ekranda reside uzat-eğ eçeneği var ordan 30 falan yap oluyor
eşini kandır dışarda yiyin canım) o çok pratik oluyor. ben her hafta yapıyorum bir kez bu yemekten
Url kısmından değilde direk bilgisayardan yükle kısmına tıkla canım
Gözat yükle dedikten sonra o yüklenecek ve sen direk sayfayı kapat başka birşey yapmana gerek yok
canım dosyayı bilgisayarınızdan yükleyin bölümündeki gözatlara tıklayıp bilgisyarından yükleyeceksin.. sonra yine o alandaki yükleye basacaksın..url bölümüyle alakan yok senin..biraz yüklemesi için bekleyeceksin.. yüklediklerini altta görürsün zaten dosya adı şeklinde.. sonrada pencereyi kapat diyeceksin.. ve cevapla dediğin zaman ekrana gelecek..anlatabildim mi bilmiyorum ama ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?