2011 Şubat Anneleri

olabilir canım kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım sağ salim ulaşsın da CADIARZU inşallah beğenir ya eyvahedigeldismile buda ayrı bi heyecan işte kaydirigubbakcemile3

boyuttan olabiilir canım ama nasıl küçülteceğimi bilemiyorum

Kızlar ben çıkıyorum saolsun müdüremde bizle birlikte çıkıyor bu akşam kalacağı tuttu
hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum

hazel resme sağ tıklayıp düzenle diyosun

sonra açılan ekranda reside uzat-eğ eçeneği var ordan 30 falan yap oluyor

hazel resme sağ tıklayıp düzenle diyosun

sonra açılan ekranda reside uzat-eğ eçeneği var ordan 30 falan yap oluyor

tşkr ederim canım ya. Ama ben bir program indirdim resim küçültmek için oradan yaptım vallahi:))))) hediye topiğinde resimlerimiz şu anda ......

Url kısmından değilde direk bilgisayardan yükle kısmına tıkla canım
Gözat yükle dedikten sonra o yüklenecek ve sen direk sayfayı kapat başka birşey yapmana gerek yok

sağolun.Demekki illa mesaj yazılacak. Resim boyutunu ayarlamaya gerek yok öyleyse. Bitane deneyeyim o zaman.Hediyem gelmiş ama ben yokken.Yarın gidip alıcam. şimdiden hazırlık yapayım dedim yükleme i.in.

Sedacım gözünaydın bebeğinin cinsiyeti belli olmuş oğlunuz olacakmış. Sağlıkla waktinde inş kucağına alırsın.
Gülşahcım sende kendine çook dikkat et cnm we doktor ne diyorsa uygula. Ara ara bende de öyle kasılmalar oluyordu. Ben doktoruma söyledim ama çok fazla önemsemedi.

iyi geceler kızlar
bugün sadece hediyeleşme topiğine girebildim
burada 30 küsür sayfa birikmiş okuyamadım
umarım herkes iyidir
yarın yarım gün okul var ondan sonra tatilll:lepi:
şimdi yatıyorum
hepinizi öptüm
bol tepikli gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…