2011 Şubat Anneleri

evet yaa....maşallah kızımaaaa...bu arada 1 kilo da vermişim diyetim işe yarıyor pazardan beri.ama bebeğim kilo almış

Sende mi diyet yapıyorsun melocum.Dr verdi sana bu diyeti bende başladım bu hafta ama öyle belirli bir listem falan yok benim kendimce yapıyorum

resim yüklemede gelişmiş cevap kısmında eklenti yerini buldum bilgisayardan resim seçtim ve yükle dedim. Ama aşağıda url kısmında farklı şeyler yazıyor ve boyut 600x800 görünüyor. Boyut kısmı nasıl ayarlanacak. Yükle deyincede mesaj çok kısa deyip cevaplamıyor.Yardım lütfen...

canım bişeyler yazman da lazım o zmn oluyor

Url kısmından değilde direk bilgisayardan yükle kısmına tıkla canım
Gözat yükle dedikten sonra o yüklenecek ve sen direk sayfayı kapat başka birşey yapmana gerek yok

Eklentiler

• $100_pram_navy.webp
    518 bayt · Görüntüleme: 20
Kızlar çıldırıcam ya bir saattir yükleme yapmaya çalışıyorum hata oluştu deyip duruyor..........

canım dosyayı bilgisayarınızdan yükleyin bölümündeki gözatlara tıklayıp bilgisyarından yükleyeceksin.. sonra yine o alandaki yükleye basacaksın..url bölümüyle alakan yok senin..biraz yüklemesi için bekleyeceksin.. yüklediklerini altta görürsün zaten dosya adı şeklinde.. sonrada pencereyi kapat diyeceksin.. ve cevapla dediğin zaman ekrana gelecek..anlatabildim mi bilmiyorum ama ??

ayyyyy çok yaşa emi ne güldüm yaaaa,acaba ödem mi hormon etkisi mi

sağol canım

sanırım genetik ablamda aynı olmuştu ben çok dalga gecmiştim ablamla insanın basına gelmeden ölmezmiş yaa sıra ablama geldi bakıp bakıp gülüyolar bana insan içine çıkabilecekmiyim acaba son ayımda :roflol: abim bile gözlerin küçülmüş burnun büyüdüğü için galiba diyo hepsine soracm ben şu bebiş olsunda bii kaydirigubbakcemile3

ay bu patronda geldi gidemedi bi cevap yazamadım yaa fenalık geldi akannehir

allah allah yaaaa hala taşıma durumunda diyor klava: ne taşırlarmış yaaa kötükedihüso hala teslim edemediler kötükedihüso

selam kızlar doktor nöbet raporumu yazdı 1 ,5 yıl elvedaaaa...şenay bugün yazılılarımı da hazırladım

ne güzel ben de bu hafta bayram nedeniyle kurtuldum nöbetten haftaya son tutucam. 2 hafta erken almışsın çok iyi olmuş.
yazılıları hazırlamak neyse de canım, ben dün yaptım şimdi çalışma masama yığdım ordan bana bakıyorlar) 250 tanecik kağıt var okunacak ama benim hiç başlayasım yok

kızına da maşallah, keyfine düşkün olacak galiba annesi, baksan bacak bacak üstüne atmış seni bekliyor git gör diye

iki gün dinlendi ya canım bizim oğlan bugün coşuyor gene. okulda tepindi durdu, şimdi biraz daha sakin.

kızlar bu arada hediyelerimizin resimlerini ekledim. annemle alışveriş yaparken ne gerek var şimdiden mevlit takımı almaya, acil olanları alalım sonra alırız demişti hevesim içimde kalmıştı. ayy hala aklımdaydı almadığımız o takım. işte teyzemiz hissetmiş, hemen göndermiş sağolsun.

allah allah yaaaa hala taşıma durumunda diyor klava: ne taşırlarmış yaaa kötükedihüso hala teslim edemediler kötükedihüso

yasemin benim ki gibi olmasın canım senin kargoda belki akşamda sana bir bakmışsın telefon gelirmiş hediyelerimiz geldi diye :))

Evet canım aynen öyle yapıyorum yüklemeye başlıyor sonra hata oluştu diyor....

Acaba boyuttan mı kaynaklanıyor müdürem gitmediki arıyayım senin bu akşam nöbet tutuyor başımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…