selam kızlar doktor nöbet raporumu yazdı 1 ,5 yıl elvedaaaa...şenay bugün yazılılarımı da hazırladım
evet yaa....maşallah kızımaaaa...bu arada 1 kilo da vermişim diyetim işe yarıyor pazardan beri.ama bebeğim kilo almış
Sende mi diyet yapıyorsun melocum.Dr verdi sana bu diyeti bende başladım bu hafta ama öyle belirli bir listem falan yok benim kendimce yapıyorum
kızlarrr...doktordan geldim kızım 544 gr olmuş maşallah...30 cm.bacak bacak üstüne atmıştı bildiğin çok tatlı yaaaa keyfine düşkün zilli
çağlayan senin bi dahaki randevu ne zamana artık hep Ercana mı gideceksin?
resim yüklemede gelişmiş cevap kısmında eklenti yerini buldum bilgisayardan resim seçtim ve yükle dedim. Ama aşağıda url kısmında farklı şeyler yazıyor ve boyut 600x800 görünüyor. Boyut kısmı nasıl ayarlanacak. Yükle deyincede mesaj çok kısa deyip cevaplamıyor.Yardım lütfen...
resim yüklemede gelişmiş cevap kısmında eklenti yerini buldum bilgisayardan resim seçtim ve yükle dedim. Ama aşağıda url kısmında farklı şeyler yazıyor ve boyut 600x800 görünüyor. Boyut kısmı nasıl ayarlanacak. Yükle deyincede mesaj çok kısa deyip cevaplamıyor.Yardım lütfen...
canım bir ayda 5 kilo alınca..... ben de kendim başladım daha öncede 24 kilo verdiğim için artık uzman gibi oldumSende mi diyet yapıyorsun melocum.Dr verdi sana bu diyeti bende başladım bu hafta ama öyle belirli bir listem falan yok benim kendimce yapıyorum
sağol canımmmmaşallah kızına canım kocaman olmuş
ayyyyy çok yaşa emi ne güldüm yaaaa,acaba ödem mi hormon etkisi mi
sağol canım
Kızlar çıldırıcam ya bir saattir yükleme yapmaya çalışıyorum hata oluştu deyip duruyor..........
Kızlar çıldırıcam ya bir saattir yükleme yapmaya çalışıyorum hata oluştu deyip duruyor..........
canım bir ayda 5 kilo alınca..... ben de kendim başladım daha öncede 24 kilo verdiğim için artık uzman gibi oldum
sağol canımmm
Ela bizim anlattığımız gibi yapıyorsun dimi canım
eklenti ekle kısmından bilgisayardan dosya yükle'yi seçerek
hazel boyutunu küçültmen gerekiyor canım
selam kızlar doktor nöbet raporumu yazdı 1 ,5 yıl elvedaaaa...şenay bugün yazılılarımı da hazırladım
iki gün dinlendi ya canım bizim oğlan bugün coşuyor gene. okulda tepindi durdu, şimdi biraz daha sakin.iyiyim canım sağolasın kaydirigubbakcemile3 kızım çok hareketli değil ama en azından ben burdayım diyor arada iki tepiklede olsa.. uslu olcak benim kızım çokkk uslu kaydirigubbakcemile3
siz nasılsınız paşamla ??
allah allah yaaaa hala taşıma durumunda diyorklava: ne taşırlarmış yaaa kötükedihüso hala teslim edemediler kötükedihüso
Evet canım aynen öyle yapıyorum yüklemeye başlıyor sonra hata oluştu diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?